Aleron Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Tale iskalnik je super stvar pa tut vse deluje, mel bi sam eno pripombo. Po mojem bi blo boljše, če bi privzeta vrednost po datumskem iskanju bila "VSE" in ne "DANAŠNJE". Ne vem no, ampak vedno ko sem kaj iskal, sem rabil "VSE", ne vem pa , kako je to pri ostalih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 3, 2003 Deli Objavljeno September 3, 2003 Aleron, se strinjam ja... vendar so takšne nastavitve foruma in kode ne želimo spreminjati, ker vseskozi posodabljamo verzije... sedaj, ko pride 1.2 verzija, bo morda to že avtomatsko spremenjeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno September 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2003 ok, super! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Zanima me kako lahko iščem po korenu besede? npr.: zavarova* (zavarovanje, zavarovanja, zavaroval,zavarovanju, zavarovalnice, zavarovalnica.......itd) A je ta funkcija sploh omogočena? Meni se zdi, da ni... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 (popravljeno) Zanima me kako lahko iščem po korenu besede? vpiši samo koren besede ... brez zvezdice ... in seveda nastavi omejitev "preglej samo naslove tem", sicer bo rezultatov preveč ... Popravljeno Marec 24, 2004. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 HVALA! jaz sem pa non stop po defaultu tiščal zvezdico zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Jest pa predlagam da se novopečenim uporabnikom recimo 14dni sveti rdeč napis UPORABLJAJTE ISKALNIK Ker večino uporabnikov odpira teme na frišno, čeprav obstajajo že 10strani dolge teme... Pravil pa itak prebere zelo malo folka... Alpa da se jih vsaj nekako opozori da upazjo da je že marsikej napisano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) danes vtipkal v iskalnik "šola varne vožnje" in le ta ni našel vseh zadetkov našel je samo TE No, so potem moderatorjih našli tisto, katero sem iskal. Tako, da naj se naj iskalnik opraviči, da sem odprl brezveze novo temo .) Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 a si poskusil tudi "Šola varne vožnje" :hmm: kar nekaj zadetkov pa je tudi če iščeš pod "trening varne vožnje" ali samo "varne vožnje" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 a si poskusil tudi "Šola varne vožnje" :hmm: kar nekaj zadetkov pa je tudi če iščeš pod "trening varne vožnje" ali samo "varne vožnje" :hmm: zanimivo Zdaj sem pa napisal, kot si predlagal in je našel več :grim tudi tisto željeno O:-) ampak, da je tako zbirčen :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 je je. :grim vedno probati vec variant ali dodatne/drugacne besede. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 A pripombe čez iskalnik v malih oglasih tudi spada v to temo? Če spada.... Iskalniik v malih oglasih ne dela. :( D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 A pripombe čez iskalnik v malih oglasih tudi spada v to temo? Če spada.... Iskalniik v malih oglasih ne dela. :( D. Kaj točno ne dela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 kako naj najdem svojo objavo ki sem napisal 27 objav nazaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 kako naj najdem svojo objavo ki sem napisal 27 objav nazaj ? Po vsebini in avtorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANI_S Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Jst mam eno vprašanje. Pod Člani - Napredne opcije bi rad iskal člane po Motociklu, Pa ne najdem niti sebe :blink: . Mogoče kdo ve kako se tuki išče? Hvala :slap: Nevem kr na enkrat dela :? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Jst mam eno vprašanje. Pod Člani - Napredne opcije bi rad iskal člane po Motociklu, Pa ne najdem niti sebe :blink: . Mogoče kdo ve kako se tuki išče? Hvala :slap: Nevem kr na enkrat dela :? :yes: mene najde kako naj najdem svojo objavo ki sem napisal 27 objav nazaj ? iskalnik/Išči po avtorju (opcijsko)-točno ime Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 mene najde iskalnik/Išči po avtorju (opcijsko)-točno ime sam nisem jaz avtor, in ne vem kdo sploh je vem pa da sem napisal 1 post v tisti temi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 vse kar moraš narediti je, da najdeš svoje objave...to narediš tako kot sem ti napisal...nato se sprehodi po zadnjih objavah in najdi dotični post...če posta ni več, je bila zadeva lahko izbrisana.... alternativa: klikni na svoje uporabniško ime, izberi desno možnosti profila in najdi vse objave tega člana.....tako ti bo izpisalo vse kar si napisal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se