Vojč Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 http://videos.streetfire.net/Player.aspx?f...66A7EADAC3A&p=0 Gokart, 115 ponijev :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno November 18, 2005 Deli Objavljeno November 18, 2005 China made Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Jest bi mel tut tako :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) No, nekej podobnega se je zgodil tut men s to razliko d je biu vrabec in se me zaradi neprilagojene hitrosti ni moral izogniti! Ja-prau ste razumeli: Vrabec je meu neprilagojeno hitrost! :whistle: Popravljeno November 26, 2005. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 No, nekej podobnega se je zgodil tut men s to razliko d je biu vrabec in se me zaradi neprilagojene hitrosti ni moral izogniti! Ja-prau ste razumeli: Vrabec je meu neprilagojeno hitrost! :whistle: Ne vem, zakaj ne spremeniš tega velikega BMP-ja v xxx krat manjši JPG ?? , ki je tudi takoj viden in ga ni treba "dol vlečt" . Če ne gred drugače si pomagaj z brezplačnim IrfanView -erjem . Tkole pa zgleda ta sova v JPG formatu. Velikost = 49.14 Kb proti 1.9 Mb v BMP Sory če sem :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) :whistle: Popravljeno November 26, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 27, 2005 Deli Objavljeno November 27, 2005 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 :lol1: lepo je bit ovca :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 HOZE, ČE TA NI BIL ŽE VSAJ ENE DVAJSETKRAT OBJAVLJEN, PA TUDI NČ NOČEM!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :naughty: HOZE, ČE TA NI BIL ŽE VSAJ ENE DVAJSETKRAT OBJAVLJEN, PA TUDI NČ NOČEM!!! je pa dober... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 > > >> > Kaj naroči ljudožerec, ko pride v rastavracijo z morskimi jedmi? > > >> > Potapljača! > > >> > > > >> > Ali veš, kaj jedo ljudožerci v petek ? > > >> > Vegetariance! > > >> > > > >> > Kaj reče ljudožerec, ko vidi nosečnico? > > >> > "Kindersurprajs!" > > >> > > > >> > Gresta dva ljudožerca mimo porodnišnice in eden vpraša drugega: > > >> > "Greva na girice?" > > >> > > > >> > "Kako rečejo ljudožerci ljudem, ki tečejo?" > > >> > "Fast food." > > >> > > > >> > > > >> > Mali ljudožerec: "Mami, jaz sem lačen." > > >> > Mama: "Počakaj sinko. Oče bo kmalu doma in bo gotovo kaj prinesel." > > >> > Mine ura. > > >> > Mali: "Mami! Pa jaz sem res lačen!" > > >> > Mama: "Pa počakaj malo, saj bo ata kmalu tu!" > > >> > Mine še ena ura. > > >> > Mali: "Mami, jaz ne zdržim več. Jaz bom umrl od lakote." > > >> > Mama: "Poglej, tam gre tvoj oče in kmalu bomo jedli." > > >> > Mali ljudožerec pogleda in res vidi očeta, ki vleče krsto. > > >> > Mali: "Oh ne, že spet konzerva !!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 > > >> > Kaj naroči ljudožerec, ko pride v rastavracijo z morskimi jedmi? > > >> > Potapljača! > > >> > > > >> > Ali veš, kaj jedo ljudožerci v petek ? > > >> > Vegetariance! > > >> > > > >> > Kaj reče ljudožerec, ko vidi nosečnico? > > >> > "Kindersurprajs!" > > >> > > > >> > Gresta dva ljudožerca mimo porodnišnice in eden vpraša drugega: > > >> > "Greva na girice?" > > >> > > > >> > "Kako rečejo ljudožerci ljudem, ki tečejo?" > > >> > "Fast food." > > >> > > > >> > > > >> > Mali ljudožerec: "Mami, jaz sem lačen." > > >> > Mama: "Počakaj sinko. Oče bo kmalu doma in bo gotovo kaj prinesel." > > >> > Mine ura. > > >> > Mali: "Mami! Pa jaz sem res lačen!" > > >> > Mama: "Pa počakaj malo, saj bo ata kmalu tu!" > > >> > Mine še ena ura. > > >> > Mali: "Mami, jaz ne zdržim več. Jaz bom umrl od lakote." > > >> > Mama: "Poglej, tam gre tvoj oče in kmalu bomo jedli." > > >> > Mali ljudožerec pogleda in res vidi očeta, ki vleče krsto. > > >> > Mali: "Oh ne, že spet konzerva !!" Manjka edino moto pridih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 Manjka edino moto pridih. Aja, mali ljudozerc bo miklavžu naroču motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 Aja, mali ljudozerc bo miklavžu naroču motor. Al je bi pa tist v krsti motorist... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 Al je bi pa tist v krsti motorist... Al pa rečmo, da je Motorist ToFast Food. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 Lahko recemo da je motorist frutek, samo bi bilo preveč kruto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 cist odvisno... al je frutek kasica al sokec :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :grrr DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se