šokac Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 VPRAŠANJE BRALCA V RUBRIKO "ZAUPNE BESEDE" Rabil bi nasvet o zelo važni stvari. Že dlje časa sumim, da me moje dekle vara. Na to kaže več znakov. Ko jo kličem na mobilni telefon, ona večkrat spusti slušalko, ali pa se sploh ne javi. Ko sva skupaj in če se javim na njen telefon, potem velikokrat druga oseba takoj prekine. V zadnjem času veliko hodi okrog s "prijateljicami", ko pa jo vprašam, s katerimi, pa vedno navede osebe s službe ali druge osebe, ki jih ne poznam. Zvečer, ko hočem videti taksi, s katerim je prišla, mi nikoli ne uspe. Vedno slišim avto kakih 100m proč, vendar ona zmeraj pride peš. Mogoče sploh ni taksi? Pred nekaj dnevi sem vzel njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa je začela vreščati, da se vtikam v njeno zasebnost. Kakorkoli, odločil sem se soočiti svojimi slutnjami, čeprav mogoče globoko v sebi ne želim zvedeti resnice. Včeraj sem zbral pogum in se odločil priti stvari do dna. Odšel sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zvečer prišla domov. Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranje strani. Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samo odstraniti rjo in morda premazati s kakšnim silikonskim lakom? :hmm: Vpra_anje_za_bralce_Moto_sveta.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Lastništvo je prevzela flora! V katerem kraju je to?? mogoče biograd ker mi je ful znano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 http://www.metacafe.com/watch/77849/kirste..._problem_there/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 http://www.metacafe.com/watch/78788/have_a_safe_trip/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Nism vedu, kam prlimat tale spotek, pa ga bom kar tukajle. Sicer ni smešno, prej poučno, lahko pa bi v sloveniji pred začetkom motoristične sezone mislil na nas, motoriste in bi objavli takle oglas oz. reklamo... http://www.metacafe.com/watch/87050/look_l...and_look_again/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 Mal smeha za dobro jutro :lol1: http://www.plsthx.com/Sports_videos/841_Cr...Complation.html Sploh policaj na koncu :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seby7 Objavljeno Marec 19, 2006 Deli Objavljeno Marec 19, 2006 [attachmentid=65819] motomania.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 :eek: :eek: :eek: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=72121 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 (popravljeno) [attachmentid=66456][attachmentid=66457] Ne-to ni slikano na Češlem ali v Srbiji! To se dogaja tudi pri nas! Konkretneje-v zgornjem koncu Poljanske doline :grim Mularija si spomaga po svoje... To je cela zgodba, ki mi jo je povedou eden izmed tamkajšnjih prebivalcev: ''Se pelemo z avtam pa vidimo, da je nekaj na cesti!! Obračalnik al kaj in to konec jeseni... Ne, ne-to ne more biti res!! In res ni blo res! Čez celo cesto je šla ta zadeva sem pa tja in moped na mopedu pa dva mulca gor!!'' :eek: :lol1: Pa tiledva sta prekoračla nosilnost mopeda :hmm: Popravljeno Marec 29, 2006. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Zima dela svoje :lol1: klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 POMANJKLJIVOST "Na katero stvar pa Franjo le ni bil preklopljen?" "Na internet!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 [attachmentid=68523] Ona ali on :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 [attachmentid=68523] Ona ali on :? ONA-ON Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 one :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 ono :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 IT (by Stephen King)) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 [attachmentid=68523] Ona ali on :? Heh, mene pa zanima zakaj je med moto štosi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 27, 2006 Deli Objavljeno April 27, 2006 Heh, mene pa zanima zakaj je med moto štosi ;) A ne vidiš, da ima čisto čoperistični pogled? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno April 27, 2006 Deli Objavljeno April 27, 2006 A ne vidiš, da ima čisto čoperistični pogled? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim :grim :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se