Zdrawc Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 Tale bi tudi pasal semle.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 Nekaj specialnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 A traffic cop pulled over a speeding motorist and asked, “Do you have any ID?” The motorist replied, “About what?” Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Moj motoPES Aro :D [attachmentid=75347] [attachmentid=75348] :eek: Burek! :slap: Zamisli si, da ti močnejši od tebe, proti tvoji volji natakne nagobčnik, te fotografira in fotografijo prilepi na forum. :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Moj motoPES Aro :D [attachmentid=75347] [attachmentid=75348] Men tole ni nič smešn :BUA: Pseto po vsej verjetnosti ni ničkaj užival. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Men tole ni nič smešn :BUA: Pseto po vsej verjetnosti ni ničkaj užival. Dokaži. Za pse je, razen bolečine, vse igra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Nekaj, da ko košnja trave prijetnejša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Nekaj, da ko košnja trave prijetnejša Zanimivo. :hmm: Se že nekaj časa ukvarjam z idejo o samogradnji kosilnice. Samo razmišljam o 4 kolesni . :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 Poskusi, probat ni greh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 :eek: Burek! :slap: Zamisli si, da ti močnejši od tebe, proti tvoji volji natakne nagobčnik, te fotografira in fotografijo prilepi na forum. :BUA: :BUA: :BUA: Ne poznaš psov. Prepričan sem, da je pes to sprejel kot igro z gospodarjem. Bolelo ga ziher ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 emm, o čem pa sploh govorite? Jst ne najdem ustrezne lsike al kaj... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 20, 2006 Deli Objavljeno Julij 20, 2006 emm, o čem pa sploh govorite? Jst ne najdem ustrezne lsike al kaj... ? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=747102 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlabo Objavljeno Julij 22, 2006 Deli Objavljeno Julij 22, 2006 (popravljeno) heh zanimivo je blo ravno to da sploh ni pokazal da bi ga motilo...sem lih prišel s fure, pa sem ga videl tam ležati pred vhodom, pa mi je namisel prišlo kako bi pesek odreagiral če bi mu dal čelado gor :hmm: hehe pa sem mu jo dal gor ko je ležal in se je kar malo še bolj noter vlegel, zabrundal in ležal naprej :D pa sem šel po digitalca, pol je pa že vstal, sam sploh ni kej pokazu da bi ga motil :OK: sej verjemte da če bi ga kej motil bi mu čelado snel dol ker ga valda nebi matral ker je to MOOOJ MOJ pesek :P če pa koga moti pa lahko umaknemo Popravljeno Julij 22, 2006. Popravil zlabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 27, 2006 Deli Objavljeno Julij 27, 2006 :slap: :wacko: [attachmentid=77095] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Assault Objavljeno Julij 28, 2006 Deli Objavljeno Julij 28, 2006 video štosi ! klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Avgust 2, 2006 Deli Objavljeno Avgust 2, 2006 Butlni :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Avgust 7, 2006 Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 guzzi z visečimi joški Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) :) Giveme5.wmv Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) Kdaj lahko sprevidiš, da bi bilo namesto motorja bolj pametno kupiti karto za avtobus: A se ti res zdi, da tale video spada pod moto ŠTOSE????????? :doze: (Alla) Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 14, 2006 Deli Objavljeno Avgust 14, 2006 Se zgodi. Sploh novopečenim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Avgust 16, 2006 Deli Objavljeno Avgust 16, 2006 [attachmentid=78687]american biker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolfe Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Bush na Harleyu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Kdaj lahko sprevidiš, da bi bilo namesto motorja bolj pametno kupiti karto za avtobus: A se ti res zdi, da tale video spada pod moto ŠTOSE????????? :doze: (Alla) JA Ker decu, kot sem kasneje prebral, ni nč blo, vozu je pa tko GLUPO, ker je baje iz GB in je vmes opazoval alpe, tko da mu je lahko 20% oproščenega! :fredy: Dej pet rajši brisat tiste stvari, ki se tuki že N-tič ponavljajo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se