FLAYO Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Je kdo na Motosvetu, ki uporablja NSW 2003? A mi lahko izda trik kako brezplacno update-at virusno zascito po pretecenem enem letu od instalacije programa? Do sedaj sem to delal s pomocjo Ghost-a...windowse sem ponovno instaliral in je blo. A obstaja mogoce kaka druga varianta? flayo
SiR Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Plačaš uporabo programa, ki ga uporabljaš ... Ena možnost je tudi, da program odinštaliraš in ga ponovno gor daš ... Sicer pa good news - tudi pri Nortonu uvajajo podoben sistem aktivacije programov, kot ga že uporablja Microsoft za Windows in Office .
FLAYO Objavljeno September 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2003 Jaz uporabljam se vedno '98... Deinstalacija in ponovna instalacija ni mogoca, ker ostane v registrih, da si mel taisti program ze gor...edina varianta je bila da preden instaliram z Ghostom poslikam situacijo in potem instaliram...ko mine leto vrnem sliko do preed enega leta in ponovno instaliranm zadevo...problem je samo v tem, ker cez leto instaliram tudi kak drug program in ga moram ponovno predem Ghost-am... In tako naprej in tako naprej :) :) flayo
SiR Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Plačaj tisti 10 jurjev in boš imel mir ...
FLAYO Objavljeno September 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2003 To bom sele v skrajnem primeru...probam, ce se da drugac:) flayo P.S.: A si ti policaj?
hotschko Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 Plačaj tisti 10 jurjev in boš imel mir ... saj niti 10k ni, pa ne vem zakaj vsi tega Nortona terajo, ko je pa še mnogo drugih in boljših antivirusnih programov za dobiti ... recimo tole ...
elbarto Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 En mali file moraš noter porinit, pa maš mir do (menda) 2064 leta :yea2:
FLAYO Objavljeno September 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2003 Plačaj tisti 10 jurjev in boš imel mir ... saj niti 10k ni, pa ne vem zakaj vsi tega Nortona terajo, ko je pa še mnogo drugih in boljših antivirusnih programov za dobiti ... recimo tole ... Jaz NSW nimam samo zarad AV zascite... Men je fino da mi dela Speed Disk pa smeti z neta pospravlja itd... Obcutek mi daje da mam racunalnik v kondiciji :) flayo
FLAYO Objavljeno September 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2003 En mali file moraš noter porinit, pa maš mir do (menda) 2064 leta :yea2: Kam in kako? :) flayo
Blame Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Ti ga samo deinstaliraj in ponovno instaliraj, dela 100 posto do naslednjega leta. Tak je pri NAV2003 prof. edition.
Blame Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Glej kaj je en tip na HR forumu napisal. Lako... Ma koliko bio glup, koristi ovaj moj trik... Kada "PRVI" put instaliras NAV ili NSW, pre instalacije pomeri vreme za jedn o 2-3 godine unapred i po zavrsetku vrati vreme na normalno... I da... Svaki dan stavljaj po 5 din u kasicu i za jedno 2 godine ces imati dovoljjno novca da kupis originalni nsw... Simple as that matersoenipametni :kva1:
Blame Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Našel ta file, ki ga je treba skopirat. Velja do leta 2029 :OK: Sprobal dela kot treba. Pošlji email pa ga dobiš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se