gregas Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 >Kontrola vida< ...napnite oči in preverite svoj vid ...za test sluha prižgite žvočnike... ...objava rezultata ni potrebna da bodo še drugi videli svoj končni rezultat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 :hmm: Nije ti baš neki štos... :BUA: P.S. -a se ti ne zdi da obstaja razlika med dioptrijo in barvno slepoto :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno September 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2003 ...who cares <_< :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 Te številke sm že danes enkrat gledu, ko sem šel na zdravniški pregled za B kategorijo. Se mi pa zdi da je bil točno ta link tukaj že objavljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 4, 2003 Deli Objavljeno September 4, 2003 To sem že enkrat vidu in mislim da je bla povezava glih tuki :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 tu je tud..isti http://rox.gamer.hr/ol0sh/fir/vision_test.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 5, 2003 Deli Objavljeno September 5, 2003 To sem že enkrat vidu in mislim da je bla povezava glih tuki :huh: Prav maš ... milim da je bla pri štosih ... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se