Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tadej od sedaj naprej doma gleda psa z nezaupljivimi očmi :lol1: :lol1: :lol1: SVAŠTA!

Objavljeno (popravljeno)

Moja dva Airedale-ca sta se ze naveličala teh lokalnih Bitches, bom se jaz javil teli, če bi bla za kakšen Menage a trois s Happyjem in Rockjem! Down Boy, down, good dog!

Popravljeno . Popravil J
Objavljeno

Nekaj je v zraku. Mogoče upliv ozonske luknje? :o

Objavljeno

Slovenske novice

Teja in Ron se bosta v soboto poročila. Najprej sta nameravala na poročno potovanje v Korejo, vendar sta si premislila, ker bi tam Rona najbrž požrli.

Teja: "Srečna sem! :kva1: "

Ron: "Wuff!"

Objavljeno

Nič ne piše, če si je Ron potem prižgal cigareto.

Ker v takem domišljijskem spisu bi si jo lahko.

Čudi me tudi to, da oslica ni kazala nobenih znakov ljubosumja. :wub:

Objavljeno

HOV, HOV! Kje ste nenasitne Slovenke, paritve je čas :P

Objavljeno

Ron z vsem žarom prepričuje svojo izvoljenko, da je oralni sex samo stvar okusa. V precejšnji meri mu je baje že uspelo. :OK:

Objavljeno

Teja, priporočam, da ga privežeš na ketno. Možnost je, da te začne varat s sosedo. Naredila si napako, ker si mu odprla pogled na ženski svet.

Objavljeno

he he he he he kako nekatere uspejo provocirat, ja internet je lepa stvar. no ja če je pa res potem bodite pozorni če spoznate katero, ki ima zlatega prinašalca. bajo naj bi zato nekatere babice imele tako rade pudle :xx: :lol1:

Objavljeno
baje naj bi zato nekatere babice imele tako rade pudle :xx: :lol1:

Napaka. Pudlji menda zelo kvalitetno poližejo... :notworthy: :yea2:

Objavljeno
Napaka. Pudlji menda zelo kvalitetno poližejo... :notworthy: :yea2:

pa to sem mislil, majo ročni lizalnik. :lol1: saj za na štirih so premalo gibčne :hmm:

Objavljeno

...za kozlat..če je res al pa ne..že samo besedičenje o tem.. :BUA:

Objavljeno

:blink: No se malo, pa bomo zasledili kaksen prispevek, ko si bo kaksna prismojena jazbecarja not poslala:"Isci iGracko!"

Objavljeno

...........menda ( tako se govori okrog ), da imate fantje pa rajši perutnino ( kakšne goske,......)...............ne vem, no ( men to bl ka ne :SS ................ce vam pa pase pa tud prav)........

tako, da niso sam ženske v 'uržah'.................. :rolleyes:

Objavljeno

Bolje patka u ruci nego guska u krevetu! :) :lol1:

Objavljeno

(tupaimamoopravkazmoškimlastnikominpsičkopress) B)

Objavljeno
...........menda ( tako se govori okrog ), da imate fantje pa rajši perutnino ( kakšne goske,......)............

mamo radi goske, ampak če pa kateri rečeš da to je, je pa sranje :lol1:

tako da to o perutnini (goske, kure,...) rajše zadržimo zase O:-)

Objavljeno

Zgleda da smo brez veze paniko zganjali.

Po zadnjih podatkih iz precej zanesljivih virov se je Teja na brzino zagledala v sosedovega tiča.. Ne ve se natanko, katere sorte tič je, baje pa ima precejšen kljun. Mogoče je tukan.

Ron je pa fasal tolažilno nagrado: vabilo na večerjo v korejski restavraciji.

Objavljeno

Podzavestno sem imel vedno raje punce, ki so se igrale z muckami (unimi na štirih tačkah :P ), kot pa tiste, ki so se navduševale nad psi...

Sedaj vem, zakaj :devil:

Objavljeno (popravljeno)

Rad bi videl,kje je imela oči una frklja,ki jo je osel nabrisal!!!!!!

A se še kdo spomne tistega vica......a maš raj,d ti kača oči spije,al d te osu nategne........odgovor je vedno enak......OSTANEŠ SLEP!!!!!! :P

Popravljeno . Popravil klimbra

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!