lederman Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Če ni tole še ena potegavščina, oz. raziskovanje miselnosti, tolerance forumašev. Upam, d mam prav! Če je pa res, pa takšne punce nebi rad nikol sreču. Nevzgravžno! <_<
igralec Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 tale ženska je pa sick freak :blink:
BlazS Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Sicer se men tud zdi nagravzno. Nimam cist nc proti nje. Nej dela tist k ji pase, pes pa tud gotov nima nc proti.
frenk Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Me pa res ma da bi enkrat uživo vidu kaj podobnega.To bi blo za na motozbor ?
smrekca Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 (popravljeno) Me pa res ma da bi enkrat uživo vidu kaj podobnega.To bi blo za na motozbor ? Pajade :blink: Če bi se pa to uvedlo na motozbore pol pa :SS bljack. Sem pa slišala za resnično zgodbo, ko je nek tip kravo nategoval stoječ na pručki. Svašta :blink: :wacko: Tolk, da ne bo zgražanja sam nad žensko populacijo. aammm :rolleyes: men pravi moški človek(!) čist zadostuje :D Jest pravim, svoji k svojim! Popravljeno September 7, 2003. Popravil smrekca
Pravokotar Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Sem pa slišala za resnično zgodbo, ko je nek tip kravo nategoval stoječ na pručki. In kaj je to takega? :huh: Je bil pač bolj majhne postave, ane. Kje pa piše, da mora biti moški vedno večji od partnerke?? :huh:
Wobewt Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Morm dodat tri smeškote :grim :grim :OK: Se pa strinjam, da ye lohk partnerka večje-obilnejša. Včasih tut pručka ni dowolj, ye treba z liftom B)
cyc Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ma .. Tina, Teja ... ja pa ja de :lol1: Folk se zajebava, da potem drugi modrujejo in pametujejo :lol1: :lol1: Naslednjic bo pisalo "dozivela sem nepozabno dozivetje z naplavljenim kitom" :lol1: :lol1: :devil:
-pero- Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 A se je puncam zmesalo ? ...ne tako se blondinke klonirajo :huh:
smeško Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 folk je čuden - kaj češ :huh: sej, gotovo počnejo ljudje še hujše stvari, samo da mi tega ne vemo! drgač mam pa jest tud rad perutnino - ampak samo na krožniku :OK: :P
nts Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Ja, ljudje res nismo več normalni....mislim, če si ne more najdet moškega se pa vse neha.....toliko jih je na svetu, ta gre pa s psom f.... :wacko: Rada bi videla reakcijo naslednjega fanta, ko mu bo povedala, kdo je bil njen prejšni ljubimec....
rebel Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 nič ni resnično vse je dovoljeno zadnjč ste pisali kako si je ena nabila dve pesti, tale pa se počuti polno s pasjim kurcem :lol1: vem za enega človeka, ki naj bi imel odnos s kozo, vendar ta je že na zdravljenju v lepem mestecu zahodno od logatca
-pero- Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 ...pa če ena zadeva...naj bi bla od ene deklce...če se vam da brat... 1. DEL Bodite pozdravljene temne duše! Da se predstavim. Ime mi je Claudy666, stara sem 12 let in po novem poslušam METAL. Metal, to je zlobna glasba, pa tudi skupine kot HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit in Korn. Pevci teh skupin so vsi čisto bledi in tetovirani. To pomeni, da so pravi satanisti in zares zlobni. To glasbo poslušam, ker sem tudi sama evil. To se vidi po tem, da si pri H&M vedno kupujem črne cunje z čipkami pa to, ker to je "gothic" in trenutno zelo v trendu. Kupila sem si tudi pas z špicami. Ta je iz roza plastike, z malimi srebrnimi špičastimi stvarcami gor, ker tako izgleda še bolj evil. Moji mami to sicer ni všeč, da izgledam tako satanistično, ampak kaj moja mama misli, je meni vseeno. Pred dvema dnevoma sem začela kadit, ker pevec od HIM tudi kadi. Mislim, da so ljudje, ki kadijo še veliko bolj evil, kot navadni ljudje. Ko me vidijo stare babice, se vedno prestrašijo, ker si namažem obraz čisto belo, ustnice pa črno. Včasih si pobarvam črno še oči, tako izgleda še huje. Lase sem si pobarvala na rdeče, ker črno mi mama ne dovoli. Vem, da je to zelo uncool, da si pustim prepovedat. Ampak mama pravi, da drugače ne dobim več žepnine in potem si ne bi mogla kupit tudi nič drugega več in to bi bilo hudo. Menim, da sem pravi satanist. V Bravo piše, da so vsi ljudje, ki se oblačijo kot jaz, pravi satanisti. Okrog vratu sem si obesila narobe obrnjen križ, ki sem si ga naredila sama iz pravega križa, ki je bil enkrat kot dodatek v Bravo Girl. Na prstu imam prstan z mrtvaško glavo, ki sem ga kupila na sejmu. Zvečer vedno ženem svojega psa na sprehod v gozd in tam prižgem sveče, ko se stemni. Sveče zvabijo mrtve iz njihovih grobov in počastijo Satana. Včasih tudi govorim z Satanom ali z mrtvimi. Izmislila sem si tudi svoj lasten ritual, ki me spremeni v pravega vampirja. Če me ljudje vprašajo, kaj poslušam, vedno rečem, da poslušam Black Metal, ker ta zveni tako cool in zares verjamem, da je to kar poslušam pravi Black Metal. Mislim, da se Black Metal izgovori »blekmetl« Danes sem bila prvič zvečer sama zunaj. Moja mama pravi, da lahko pri mojih letih ostanem zunaj samo do 7ih zvečer, ampak vseeno me ni bilo do 9ih. Seveda sem kot prvo iskala lokal, kjer so vsi ljudje kot jaz. Res sem enega tudi našla. Tam so bili vsi črno oblečeni in skoraj vsi so imeli črne lase. Ampak vsi so bili veliko starejši kot jaz in so me čudno gledali, ko sem prišla skozi vrata. Potem me je en tip vprašal, kaj poslušam in jaz sem rekla da »Black Metal«. Tip se je zasmejal in mi nekaj pripovedoval o svojih najljubših bandih. Mislim, da so se imenovali »Immortal« in »Dark Throne« in »Venom«, pa še cel kup drugih imen, ki si jih nisem mogla zapomnit. Tip je tudi bil pravi satanist. Nosil je majico z žensko pa mrtvaško glavo in svečami gor, zgoraj pa je pisalo »Siebenbürgen«. Zadaj so bili tipi z našminkanimi obrazi. Rekel je, da se šminka imenuje »corpsepaint«. Mislim, da se bom tudi sama enkrat tako namazala za v šolo. Se bodo učitelji gotovo prestrašili. Tip je rekel, da Black Metal ni za majhne otroke, kot sem jaz, ampak menim, da nisem več otrok, ker lahko od letos celo sedim spredaj v avtu. Otroci morajo sedeti zadaj v otroškem sedežu. Potem me je en drug tip vprašal, če vem kaj je to »pozer«. Mislim, da je bil tip prijatelj onega tipa z žensko na majici. Rekal sem, da seveda vem kaj je pozer, čeprav v resnici nisem vedela. Potem sta se začela tipa smejati in me vprašala, če sem jaz pozer. Rekla sem, da ja, ker mislim, da je pozer nekaj zelo zlobnega. Potem sta se tipa še bolj smejala in povedala vsem v lokalu kaj sem rekla in naenkrat je cel lokal buljil vame in vsi so se smejali . Mislim, da je bil vic, kar sta tipa povedala ostalim in zato sem se tudi jaz smejala. Potem sem si naročila pivo, ker so tudi vsi ostali pili pivo. Pivo je imelo grozen okus, čisto grenko in sploh ne tako dobro, kot so vsi zmeraj pravili, ampak izpila sem ga vseeno, ker satanist vse prenese. Po tem sem se počutila nekam smešno. Vrtelo se mi je in govorila sem čudne stvari in tipi so se mi vsi smejali. Na koncu so mi tipi rekli, naj spet pridem nazaj, ko bom svojemu hrčku odgriznila glavo. To bom tudi napravila, ker sem pravi satanist. 2. DEL Halo moji temačni prijatelji, spet jaz! Tokrat vam bom povedala, kako se je zgodba nadaljevala. Kot se morda še spomnite, sem vam v prejšnjem delu povedala, da sem bila v tem zlobnem lokalu, kjer mi je ta tip rekel, naj svojemu hrčku odgriznem glavo. Doma sem šla najprej v svojo sobo. Svojo sobo sem pred dvema tednoma, ko sem začela poslušat »Black Metal«, kar lepo preuredila. Povsod imam postre od HIM in Korn in drugih zlobnih bandov. Celo Eminem visi na moji steni, čeprav sploh ni metal, ampak Hip Hop ali kako se temu že reče. Ampak tip je vseeno evil, ker ima na odru vedno motorno žago v roki in se vsa Amerika razburja, ker je tako evil. Na mizo sem postavila sveče, ki so ostale od božiča. Ampak božič mi ni več všeč, ker to je krščansko, in vse kar je krščansko ni cool. Iz kartona sem naredila narobe obrnjen križ, gor z flumastrom narisala pentagram in gor prilepila mrtvaško glavo iz gumija. To imam tudi z sejma. Ta narobe obrnjen križ zdaj visi nad mojo posteljo. Moja mama je seveda grozno težila, ko je to videla. Temu pravi »blasfemija« in da ljubi bog to ne vidi rad. Malce me je bilo potem že sram, ampak sem ponosna na to, da sem evil in da moja mama to tudi ve. V tej sobi stoji tudi kletka z hrčkom. Razmišljala sem o tem, kaj je rekel tip v lokalu. Potem sem prižgala vse sveče v sobi in vzela hrčka iz kletke. Mislim, da je hrček opazil, da mu nameravam nekaj naredit, ker se mi je od strahu pokakal na roko. Ampak sem si jo hitro obrisala. Potem sem razmišljala, če je bolje da hrčka prej ubijem, preden mu odgriznem glavo. Ampak mislim, da je tip hotel, da živemu odgriznem glavo. Bila sem grozno vznemirjena in moje srce je utripalo kot noro. Potem sem tesno zaprla oči in vtaknila hrčkovo glavo v usta. To je kiclalo, ker ima hrček povsod dlake, in skoraj bi kihnila. Ravno ko sem hotela ugrizniti, ker je hrček tako močno brcal, je moja mama prišla skozi vrata. Prestrašila se je in začela kričati. Ravno sem hotela reči, da se samo igram z Štupsijem, tako je namreč ime hrčku, ko sem mu v šoku zares odgriznila glavo. Kar tako. Moja usta so bila polna krvi in imela je grozen okus. Dlaka je pikala kot hudič in začela sem kričat. Moja mama je norela kot divja. Poklicala je pomoč, ker nisem več nehala kričati in nato začela še bruhati. Celo sobo sem pobruha, svojo obleko in vse.In na sredi vsega je ležal mrtev hrček in delčki njegove glave. Grozno sem se tresla in bilo me je sram, mama pa mi je eno prisolila. Potem so prišli reševalci in vprašali kaj se dogaja. Reševalca sta imela oba dolge črne lase.Ko sta videla mojo sobo z posterji, svečami in narobe obrnjenim križem, sta se začela smejat in nista več nehala. Potem sta me naložila na nosila in me odnesla v reševalni avto. Ko smo se peljali v bolnico, sta vprašala mojo mamo, če sem v kakšni sekti. Moja mama je rekla da že dva tedna poslušam Black Metal, ker sem ji tako sama rekla. Potem je še rekla, da sem satanistka in da sem na to zelo ponosna. Pa sta se začela reševalca spet smejat in menila, da je to samo puberteta, da pravi Black Metal ni nič za otroke in da sem itak samo trendy black metal pupa. To se mi je zdelo nesramno, ker menim, da sem pravi satanist in nasploh. Potem smo bili že v bolnici in tam je doktor rekel, da imam verjetno zastrupitev, ker sem požrla vso hrčkovo kri in to. Tri dni so me obdržali tam, v bolnici. Potem sem lahko spet šla domov. V moje opravičilo je mama napisala, da sem imela zastrupitev z hrčkovo krvjo. To se mi zdi zelo evil. Do naslednjič, vaša Claudy 666 3. DEL In spet vas pozdravljam, moja bitja noči! Kot veste sem imela zadnjič to zastrupitev z hrčkovo krvjo. Ampak zdaj mi gre spet boljše. Imela sem grozen prepir z svojo mamo, ker ta meni, da ves ta satanizem ni dober zame. Ampak sem ji rekla, da drugače nočem več živet, če se ne smem več oblačit v črno. Potem sem na moj zelen Nike nahrbtnik napisala z črnim flumastrom HIM, tako da je I narobe obrnjen križ. Pod tem sem narisala pentagram z štirimi šesticami. Mislim, da morajo biti pri pentagramu štiri šestice, čeprav samo tri pomenijo zver. In če je pentagram z špico navzgor to pomeni, da si satanist. Tako vsaj piše v Bravo. Zdaj vedno nosim črna krila, ki sem jih na robu razrezala v trake, ker to sem tudi videla v nekem katalogu in je tudi »gothic« in čisto moderno. Spodaj imam vedno strgane najlonke, ker to izgleda full odfukano in evil. K temo vedno nosim črne čevlje z petami, da ne izgledam tako mala ali pa moje skejterske čevlje. Ti so sicer rjavi, ampak to je tudi skoraj črno. V šoli me zdaj zmeraj vsi čudno gledajo. Morda leži to na tem, da grem zdaj vsak dan v šolo z »corpsepaintom« ail kako se to že imenuje, ali pa zato, ker vsi vedo za mojo zastrupitev z hrčkovo krvjo. Mislim, da je vse strah pred mano in z svojim smehom hočejo to le prekriti. Da izgledam še bolj zlobno, sem si kupila zeleno pasjo ovratnico. Tam so namreč špice gor. Da izgleda še bolj evil, sem jo pobarvala črno. Potem je bila spet sobota. V soboto lahko grem sama ven. Sicer lahko ostanem zunaj samo do 7ih, ampak to je dovolj, da lahko spet grem v tisti evil lokal, kjer so vsi, kot jaz. Oblekla sem se satanistično, si naredila corpsepaint, obesila narobe obrnjen križ okrog vratu in si pobarvala nohte črno. Tako sem nato odšla v mesto. Mama je sicer sitnarila, ampak na to sem se že navadila. Šla sem torej spet v ta lokal. Tam so vsi buljili vame in se spet začeli smejati, ker so tako prijazni. Potem sem spet videla tipa od zadnjič. Mečkal se je z neko punco, z dolgimi črnimi lasmi in prav tako v eni čudni majici. Imela je celo narobe obrnjen križ okrog vratu. Tipu sem potrkala po ramenu. Obrnil se je in me prav grdo pogledal. Nato se je začel smejati in njegova punca še bolj. Mislim, da njegovo punco poznam. Njo sem že videla v šoli. Tipu in njegovi punci sem povedala, da sem čisto zares odgriznila hrčku glavo. Pa sta se še bolj smejala in večkrat zakričala »pozer«. Mislim, da se jima zdim super. Potem sem vprašala tipa, če lahko sodelujem pri njegovi sekti. Ta me je prav čudno pogledal. Nagrbančil je čelo in potem se je spet začel smejati in cel lokal se je smejal zraven. Tudi jaz sem se smejala zraven, ker sekta, to je nekaj veselega. Nato je rekel, da se mu zdi folk kot jaz smešen in da sem neumen otrok, in da me ne marajo. In nasploh, je rekla njegova punca, da ni vsak metalc satanist, in da si vse skup samo domišljam. To me je tako razjezilo, da sem se skoraj začela jokat. Roke sem trdo stisnila v pesti in z piskajočim glasom zakričala, da so lahko veseli, da jim ene ne primažem. Res je! Ker tako nesramni, ni treba da so. Potem so se samo še bolj glasno smejali, in cel kup ljudi je stalo okrog mene. Postala sem še bolj jezna in potem sem tipu eno primazala, da je videl, da se z mano ne gre zajebavat. Kričala sem, da nima pojma o satanizmu. Tip se je spet začel smejat in kričati na pomoč. Ampak mislim, da to ni mislil resno. Dva druga tipa sta me nato potegnila iz lokala in me odpeljala do avta moje mame, ker je bila ura že 7em. Moja mama je spet grozno težila, in menila da rabim psihiatra. Ta me bo spet naredil normalno. Začela sem grozno jokat. Doma sem se zaklenila v sobo in si poskusila prerezati žile z škarjami. Žal ni delovalo. Zato pa bom ves naslednji teden hodila naokrog z kratkimi rokavi, da se bodo ja videle hude brazgotine. Do naslednjič, vaša Satanic Claudy666 4. DEL Hail Satan! Kot veste sem imela zadnjič pretep z nekim drugim satanistom, ki me je zasmehoval. Potem sem se poskušala ubit, ampak zdaj mi gre spet dobro, četudi, da je moja mama grozno težila. Poslala me je k psihiatru. Psihiater je v bistvu psihiatrinja in se piše gospa Mošbihler. Gospa Mošbihler se zdaj enkrat vsak teden pogovarja z mano. Pomaga naj mi pri mojih problemih, pravi moja mama. Pa sploh nimam problemov, se mi zdi. Ravno nasprotno, našla sem celo prijateljico, ki je tudi satanistka. Hodi v moj razred, stara je tudi 12 let in ime ji je Milita. Manjša je kot jaz in malce debela. Danes zjutraj je tudi bila oblečena v črno in celo lase si je pobarvala na črno. Tudi ona ima takšno krilo, kot jaz in smešen top, z čipkastimi rokavi in iz oprijetega žameta, ki ji na trebuhu vleče. Meni se sicer zdi, da ne izgleda lepo, če ti ves špeh sili izpod majice, ampak nje očitno ni motilo. Bila je tudi močno našminkana. Obrvi si je čisto pobrila in si jih nato z črnim svinčnikom nanovo potegnila po celem čelu. In imela je črno senčilo na vekih, pa črno šminko in obraz čisto belo pobarvan. Med odmorom je prišla k meni in mi povedala da je čisto pravi vampir, ker ponoči ne more zaspati. Tudi ona posluša zdaj HIM in meni, da je to Gothic Metal. Gothic Metal je, ko kdo lepo poje, zadaj pa je cel kup kitar in besedila niso o Satanu, ampak o žalosti. Ampak jaz sem metalc, ti so nevarnejši in bolj evil. Vprašala sem Melito, če je ona tudi pozer. Rekla je da ja. Potem sva že dve. Med poukom sva nato obe risale narobe obrnjene križe in nage ženske z vampirskimi zobmi in slikice obesile na zid ob najini mizi. Učiteljica naju je zelo čudno gledala. Rekla je, da naj najini starši pridejo kaj na pogovor v šolo. Po šoli sva se z Melito dobili v parku in skupaj pokadili eno Marlboro Light. Melita me je vprašala, če sem tudi še devica. Mislim, da misli na horoskopsko znamenje. Pa sem rekla, da sem žal škorpijon. Zasmejala se je in rekla, da še nikoli ni spala z moškim. Tudi jaz še nisem. Pa sva sklenili, da si bova v soboto našle moškega, ki naju bo razdevičil. Potem sem morala domov, ker je bila ura že štiri popoldan. Na poti domov sva še naskrivaj narisale narobe obrnjen križ in pentagram z štirimi šesticami na zid cerkve. Verjetno bova ustanovili lastno sekto. Tej se bo reklo »Children of Satan«, to pomeni da smo Satanovi otroci. Doma je mama spet zganjala cirkus, ker je morala na razgovor z mojo učiteljico. Zato v soboto ne smem ven in morava z Melito prestavit razdevičenje na naslednjo soboto. Zaprla sem se v sobo in jokala, ker sem bila tako jezna. Nisem več hotela biti devica. Zato sem vzela debel alkoholni flumaster in ponoči, ko je mama že spala, po vsej hiši narisala pentagrame z štirimi šesticami. Po vseh zidovih in na krožnike in povsod. Moja mama bo zjutraj že videla, da nisem več majhen otrok, z katerim se lahko vse počne. Do naslednjič, vaša Claudy666 5. DEL Hail Satan Abraxas! Moja prijateljica Melita in jaz sva končno ustanovili lastno sekto. Sekti se zdaj res reče »Children of Satan« in vsak dan po šoli imamo tajno srečanje v parku. Tam zmeraj kadimo, prižigamo sveče in recitiramo zarotitvene formule, ki smo si jih sami izmislili. Melita piše tudi pesmi. Danes mi je eno prebrala. Naslov je »Smrt« in gre tako: Smrt Čakam na smrt. Smrt pride ponoči Ko je vse temno Le jaz sem budna Meni je pesem lepa. Melita pravi, da gotovo znam to tudi jaz in da naj poskusim. Danes sem Milito predstavila mami. Moja mama pravi, da imam gotovo slab vpliv na Milito in da se mora pogovoriti z njenimi starši. Ampak tega potem le ni storila. V soboto sva šli skupaj ven. Šli sva v tisti lokal, kjer so sami satanisti. Satanisti me zdaj že poznajo. Vejo celo moje ime in so veseli, ko pridem. Z Melito sva se čisto sami usedli za mizo in si naročili dve Whiskey-Coli, ta ima boljši okus, kot pivo. Meliti se je nato grozno motilo po prvem kozarcu. Z žepnino sva si kupili škatlo Marlboro Light in kadili. Pri tem sva iskali moškega za naju. V lokalu je bila miza za namizni nogomet. Tam je stal en tip z dolgimi rjavimi lasmi in majico z kupom krvavih trupel gor. Na majici je pisalo nekaj z »Corbs« ali kako se že napiše. Tip se mi je zdel cool. Melita je rekla, da naj grem enostavno k njemu in ga nagovorim. Ampak bila sem zelo živčna in se celo tresla. Zato sem še prej skočila na ženski WC in si popravila corpsepaint. Pri šminkanju sem zopet srečala punco onega tipa, ki sem ga udarila. Nasmejala se mi je in me vprašala, kako da si sploh še upam iz hiše. Nisem razumela, kaj je mislila in sem šla nazaj k Meliti. Rekla je, da naj že enkrat grem k tipu. Rekla sem mu da me rajca. V Smrklji namreč piše, da moraš tako reči boyu, če hočeš kaj od njega. Rekla sem mu, da sem devica in da nočem več biti. Tip me je prav čudno pogledal in se začel glasno smejat. Potem je šel stran. Čisto obupana sem šla nazaj k Meliti. Rekla je, da mi bo pokazala, kako se prav osvoji tipa. Melita je šla k drugemu dolgolasemu satanistu in mu rekla, da naj gre z njo. Ampak on ni hotel iti. Rekel ji je, da je debela. To je zelo užalostilo Melito in je takoj napisala pesem o tem. Pri vseh satanistih v lokalu sva poskusili, da bi naju razdevičili, ampak večina se nama je le smejala, drugi pa niso hoteli. Samo en star tip, ki je sedel sam na pločniku pred lokalom, je rekel, da bi naredil to za naju. Grozno sva bili veseli in sva šli z njim. Ampak, ko je rekel, da se morava sleči, naju je postalo grozno strah in sva zbežali. Melita je rekla, da je bil »pedofil«. Mogoče je to kak poklic ali kaj takega. Doma sem zgodbo povedala mami. Ta je čisto prebledela in rekla, da nikoli več ne smem ven. Pa ravno naslednji teden je nek koncert in še nikoli nisem bila na pravem satanističnem koncertu. Zato sem bila grozno užaljena in sem mami rekla, da lahko hodim z toliko pedofili kot hočem in nato sem zbežala k Meliti domov. Ampak ta je že spala. Njeni starši me niso hoteli spustiti v hišo, ker so rekli, da sem jaz kriva, da njuna hči zdaj veruje v Satana. Menim, da me nihče na tem svetu ne razume. Jezna sem letela nazaj domov in napisala pesem. Melita ima prav, tudi jaz znam. Pesem gre tako: Z satanovo močjo Satan vas bo vzel Hočem biti razdevičena Jaz sem satanov otrok Jaz sem v satanovi moči Črna kot noč Do naslednjič, vaša Vampiria Claudy666 6. DEL Halo vi zlobni satanisti! Jutri zvečer je tisti cool koncert. Na tem cool koncertu bo cel kup satanistov. Tudi jaz. Moja mama je rekla, da lahko grem na koncert, če ne bom počela neumnosti. Z neumnostmi misli na satanistične stvari, tako kot takrat z hrčkom. Tudi Milita gre na koncert, četudi ji starši sploh ne dovolijo. Zato je rekla mami, da bo prenočila pri meni in da se bova skupaj učili za šolo, v resnici pa gre z mano. Koncert, na katerega greva, je Black Metal Underground koncert. Underground, to je zvrst glasbe, ki jo poslušajo satanisti, pravi Melita. In ker satanisti zmeraj poslušajo Metal, to potem pomeni Underground Metal. Upam, da bodo igrali HIM na koncertu. Za koncert sem si kupila gotično krilo v Nami. Krilo je čisto črno in kratko, z svetlečimi črnimi rožicami gor. Spodaj bom dala gor temnoroza volnene žabice z majhnimi rožicami gor, ker je to tudi gotično, pravi Melita. Potem bom imela gor še Marilyn Manson kratko majico, ker vsi satanisti vedno nosijo majice svojih najljubših satanističnih bendov in zraven še rjave skaterske čevlje. To zgleda prav evil. Ustnice si bom pobarvala črno in oči tudi. Posebej za koncert sem si črno tonirala lase, čeprav to moji mami sploh ni všeč. Ampak sploh ni kričala zaradi tega. Samo ljubeznivo se je smejala. Verjetno jo je veselilo, da zdaj izgledam tako odrasla in lepa in evil z novo barvo las. Žal barva ni dobro prejela, ker so bili prej lasje vedno rdeči. Zato so sedaj lasje na svetlobi temno zeleni, v senci pa sivi. Ampak tako izgleda še bolj cool. Melita pravi, da si pravi Gothi pogosto barvajo sive pramene v lase, da izgledajo še bolj stari in mrtvi. Tudi jaz zdaj gotovo izgledam starejša in bolj mrtva. Melita bo za koncert zopet oblekla isto, kot nosi vsak dan v šolo. Njeni starši namreč nimajo veliko denarja, ker je njen oče invalid. Zato ima samo eno krilo in majico, ki ju nikoli ne opere, da se lepa črna barva ne bi sprala. Zato pa je njen outfit zmeraj od prave gothic firme iz Nemčije, in ga zmeraj naroči extra. Verjetno si bo Melita zopet narisala cel kup vzorcev okrog oči in dala belo barvo na obraz, ki pa sploh ni prava šminka, ampak baby puder, ker je ta čisto bel. To mi je enkrat Melita skrivno povedala. Poleg tega me je Melita danes ponosna poklicala in povedala, da je zopet zrasla za 2 cm. Zdaj je velika že meter petinštirideset. To je zelo veliko za njena leta, se mi zdi. V bistvu tudi sploh ni tako debela, kot izgleda. Ima namreč samo 69 kg. Moj oče ima veliko več. Melita si bo gotovo zopet obula čevlje z visokimi petkami, da bo izgledala še večja. Enkrat sem jo vprašala, zakaj nikoli ne nosi hlač, pa je rekla da to ni dovolj gotično, pa da jo hlačnice vedno ribajo po stegnih. Melita tudi pravi, da v krilu izgledaš lepši. Mislim, da ima prav, ker če imaš tako lepe noge, kot Melita, jih moraš tudi pokazati. Melita si vedno ekstra naredi luknje v črne najlonke, ker so ji mrežaste nogavice predrage. Pa še prave luknje so veliko bolj satanistične, ker izgledajo bolj odfukano, ampak ne vem, kaj to pomeni in Melita tudi ne. Ampak pravi, da ljudje potem mislijo, da živiš na cesti in jemlješ droge in potem jih je strah. Popoldan sva nato z Melito odšli v mesto in preizkusili najin cool outfit. Ljudje so naju gledali, med njimi tudi pravi satanisti, z dolgimi lasmi. Ljudje so tudi govorili o naju, predvsem starejši ljudje. Mladi ljudje so se nama večinoma prijazno nasmejali, verjetno ker se jim zdiva super in naju občudujejo, ker sva namreč črni boginji, pravi Melita. Moškim se zdiva erotični, ker sva vampirki pravi. Erotično, to je, če hočeš imeti z nekomu sex. Sex, to je ko se ženska z moškim poljublja in boža. Tudi jaz hočem enkrat imeti sex. Z tem outfitom se greva jutri razdevičit na koncert. To je pomembno, če hočeš biti evil. V imenu satana, Claudy666 7. DEL Halo vi pravi Black Metalci! Ob petih zvečer naju je mama z Melito odpeljala na koncert. Veliko satanistov je stalo zunaj, kadilo, pilo pivo in se pogovarjalo. Vsi so nosili majice od bandov, ki jih nisem poznala in Melita tudi ne. Bili sva zelo vznemirjeni, ko sva stopili iz avta in šli z mamo mimo satanistov. Satanisti so nas gledali z strahospoštovanjem in se nam smejali, ker so tako prijazni. Šli smo k blagajni. Za blagajno je tudi sedel satanist, ki nas je gledal z strahospoštovanjem. Moja mama je zahtevala dve karti za otroke in eno za odrasle. Satanist se je začel smejati, ker je tako prijazen in mami dal tri karte za odrasle, ker z svojimi črnimi lasmi izgledam tako odraslo in rekel da je po 9 uri baby prepoved. S tem je verjetno mislil, da na koncertu ne smeš dobiti otroka. Moja mama ga je grdo pogledala, ker ni razumela vica in naju prijela za roko in šla z nama v dvorano. Hala ni bila posebej velika in satanisti so sedeli na tleh ali stali naokoli in vsi so kadili, eni so stali pred odrom in čudno migali z svojimi lasmi. To je verjetno kakšen ritual, ki ga še ne poznava. Na odru so satanisti igrali muziko, ampak ta sploh ni bila tako lepa, kot od HIM. Glasba je bila tako glasna, da si je moja mama zakrila ušesa, pa še pevec je kričal in spuščal čudne zvoke, ker ni znal peti. Pevec od HIM zna to veliko bolje. Z Milito sva postali žejni, pa tudi trušča nisva zdržale, zato sva hotele ven in hale. Ampak to si nisva upali povedat, ker če bi naju slišal kak satanist, da sva Black Metalki, čeprav nama je glasba preglasna in premalo lepa, gotovo ne bi razumel in bi naju žrtvoval. Zato sva šle z mamo k šanku. Mama naju je ves čas držala za roko, ker je rekla, da se nikoli ne ve, kaj znajo tako nori satanisti narediti z majhnimi punčkami. Z Melito pa veva. Punčke satanisti v ritualih z veliko krvi namreč razdevičijo. Ampak mama je neumna in ne ve, da naju to sploh ne bi motilo. Z Melito sva si pri šanku naročili pivi, ker vsi satanisti vedno pijejo pivo. Mama pa to ni dovolila in je rekla satanistu za šankom, da nama ne sme dati piva, ker imava šele 12 let. Satanist je vprašal, kaj hočemo potem piti in mama je naročila oranžado. Mislim, da je bila že lepo užaljena. Mama pač ne razume ničesar o Black Metalu. Satanist za šankom je tudi gledal mamo užaljeno in rekel, da je to koncert in ne otroški rojstni dan. Ostali satanisti, ki so stali z pivom v roki okoli šanka, so se prijazno smejali. Mama nama potem le ni naročila oranžade, ampak naju le hitro vlekla naprej za roko. Izgledala je grozno užaljena. Nazaj v halo na srečo nismo več šle, ker je bila glasba moji mami tudi preglasna. Stale smo pred halo, kjer je še vedno nekaj satanistov sedelo pri svojih avtomobilih in na tleh. Vsi so kadili, in tudi z Melito sva hotele kadit, ampak tega mama ne bi dovolila in nasploh mama ne sme vedeti da sva evil in že kadiva. Zato sva rekle mami, da greva na WC. Na srečo je pustila, da greva sami. Skupaj sva se skrile pred ženskim WCjem in si prižgale eno Marlboro Light. Melita se je prav tresla, ker jo je bilo tako strah, da bi naju lahko odkrila moja mama. Ko sva že skoraj pokadili cigareto je k nama prišel nek satanist. Bil je grozno velik, suh, blond in z očali. Bili sva zelo vznemirjeni, ker nisva vedeli, kaj hoče od naju. Satanist nama je povedal, da je pevec od Cradle Of Filth in ti so zelo slavni, to vem celo jaz. Zato sva bili še veliko bolj vznemirjeni in Melita si je takoj dala dati avtogram. Potem me je pevec od Cradle Of Filth vprašal, če hočem z njim na WC. Še bolj sem se tresla, kot Melita in sem šla z njim na WC. […misli si…] Vprašala sem ga, če me sedaj ljubi. Rekel je, da se hoče poročiti z mano. Potem se je zasmejal in odšel, ter me pustil čisto samo stati v WCju. Bila sem zelo ponosna, ker zdaj končno nisem več devica, pa še z pevcem od Cradle Of Filth sem imela sex. Takoj sem prižgala še eno cigareto, ker v filmih tudi vedno kadijo po sexu. Melita me je čakala pred WCjem in takoj sem ji vse povedala. Z Melito sva nato šli nazaj k moji mami, ki je še zmeraj gledala vsa užaljena v svet. Mama naju je vprašala, če sva kadili, ker naju tako dolgo ni bilo nazaj, ampak sva rekli, da so to bili drugi satanisti. Mama pa nama tega ni verjela. Nato me je vprašala, zakaj se tako neumno režim in jaz sem ji povedala, da sem vesela, ker me je razdevičil slaven pevec. Pevec sicer ni tako lušten, kot tisti od cool benda Crazy Town, ampak sem se vseeno prav zaljubila v njega. Mami sem tudi čisto easy povedala, da sem sedaj odrasla in da se bom poročila z tem pevcem. Mama je gledala še bolj užaljeno in spodnja ustnica se ji je čudno tresla, nato pa mi je pred vsemi satanisti dala zaušnico in rekla grde stvari, kot »kuzla« in »tako mlada pa že kurba«. Nato je še rekla, da so takšne neumnosti tipične za mene in da bo o tem govorila z mojo psihiatrinjo. Nato me je še bolj zmerjala in naju z Melito potisnila v avto. Dirkali smo proti domu in mama je ves čas kričala. Rekla je, da nikoli več ne smem sama kam ven. Nato je odpeljala Melito domov, ker je bila tako nasršena in se nato doma pogovorila z očetom. Oče je rekel da imam hišni pripor in k zdravniku moram tudi, ker lahko da imam kakšno bolezen. To je rekel prav čudno. Na ves glas sem jokala, ker nočem imeti kakšne bolezni. Moji starši mi vedno pokvarijo vsako veselje. Nato sem se zaprla v sobo in ugasnila vse luči in prižgala sveče, ter pred Eminem postrom molila k Satanu. Satanu sem rekla, da naj ubije moje starše, ker so tako neumni. Melita pravi, da ta ritual z Eminem posterjem vedno deluje, ker ga je tudi sama že večkrat uporabila. Tudi jaz hočem biti tako cool, kot Melita. In Satan we trust Claudy666 8. DEL Halo moje črne duše! Kot morda še veste imam hišni pripor, ker sem se na koncertu pustila razdevičiti slavnemu pevcu. Ampak ugotovila sem, da mi starši sploh ne morejo dati pravega hišnega pripora, ker moram še vedno hodit v šolo. To naju je z Melito zelo razveselilo, ker drugače se ne bi več mogli dobivati na najinih tajnih sektaških zborih, kjer skupaj kadiva in piševa poezijo. Pri našem zadnjem srečanju je imela Melita super idejo. Rekla je, da lahko sami ustanoviva Black Metal skupino in imava koncerte in nato naju bodo vsi satanisti občudovali. Mislim, da je to zelo dobra ideja, zato sva razmišljali, kako bi se jo dalo uresničit. Melita pravi, da bo igrala kitaro, ampak samo akustično. In poje tudi lahko in piše tekste. Jaz sem takoj dobila idejo za ime banda. Imenoval se bo »BLACK SATAN« in naš prvi CD bo imel naslov »666 Hymns to Satan« in bo posvečen Satanu. Melita pravi, da bomo postali zelo slavni in prišli na vse lestvice. Jaz bom igrala bobne. Za vadbeni prostor bomo uporabili mojo sobo. Čez vikend nimamo šole, zato sva se zbrali v moji sobi. Melita je prinesla svojo kitaro in pravi mikrofon in jaz sem si sama naredila boben, ker nimam denarja za prave bobne. Nato sva napisale najin prvi komad. Naslov je »Black Vampire« in gre tako: Black Vampire Black Vampire of the night You die in the light You live in my heart My heart is dark Black Vampire of the night You are Satan's bride You live in me Satan's whore I want to be Melita k temu lepo igra kitaro in poje zraven visoko, tako kot ženske pri pravih Black Metal skupinah. Radi bi imeli še nekoga, ki bi igral keyboard, ampak poleg naju ni nobenih satanistov najinih let. Zato je rekla Melita, da bo sama igrala na flavto za Intro. Moja mama je bila prav vesela, da se končno enkrat posvečava nečemu koristnemu, ampak ona ne ve, da delava zlobno glasbo in da so vsi najini teksti posvečeni Satanu. Hitro sva imele napisanih cel kup komadov. Z kasetnikom sva vse posnele na kaseto. Nato sva naredili lep cover in narisale gor nago žensko in cel kup narobe obrnjenih križev in pentagramov z štirimi šesticami in narisali kri na nago žensko. Melita pravi, da se kaseti reče »demo« in da jo pošlješ glasbeni založbi, ampak jaz se nisem spomnila nobene založbe, ki dela takšno glasbo. Zato sva bili obe žalostni ampak veva, da bova z Satanovo pomočjo uspeli in naju bo občudoval ves svet. Ob 5ih je morala Melita domov in ostala sem sama v svoji sobi. Dolgo sem razmišljala. Da nama bo dal Satan moč za bend, sem izvedla ritual, ki sem si ga celo sama zamislila. Pri tem ritualu, moraš najprej trikrat zmoliti »Satan je mogočen, Satan je močan, moja duša je v njegovi oblasti« in nato še enkrat vse ponoviš nazaj. Nato dolgo gledaš v ogledalo in vidiš kako se ti prikaže Satan. Nato daruješ Satanu žrtev. Posebej za to sem si z iglo prebodla prst in mu darovala par kapljic svoje krvi. Zdaj je pomirjen in to z skupino bo zagotovo delovalo. Nameravam tudi izdati knjigo z svojimi rituali, z katero bom zaslužila kupe denarja. Imenovala se bo »Satanistični rituali visoke duhovnice Claudy666« Heil Satan! Vaša Claudy666 9. DEL. Halo moji satanistični prijatelji! Danes se mi je zgodilo nekaj čudovitega. Po pouku sem bila z Melito v mestu, ker sva si še morali kupiti novo Frko, ker je notri HIM spešl z velikim posterjem. V trafiki, kjer vedno kupujem Frko, sem zagledala satanista, tistega, ki je slaven pevec in me je razdevičil, ter se bo poročil z mano. Stal je pred nama in kupoval tobak. Ko se je obrnil, sem postala vsa rdeča v obraz in zaklicala HEIL SATAN. Nasmehnil se je in rekel, da sem gotovo tista trendy pupa, s katero je imel sex na WCju. Rekla sem mu, da ga ljubim. Spet se je nasmehnil in rekel, da mora ujeti vlak. Ampak sem ga zaustavila, ker sem dobila dobro idejo. Rekla sem, da imava zdaj z Melito tudi svoj bend in da imava že svoj lastni demo in da rabiva nekoga, ki ga bo prodal in naju naredil slavni in on kot slaven pevec gotovo pozna koga. Še bolj se je smejal in vprašal, če imava demo z sabo. Melita ga je vsa razburjena vzela iz torbe in mu ga dala. Rekel je, da ga bo poslušal in če mu bo všeč, bo naredil kopije in jih prodajal na koncertih. Zato pa, da rabi denar, ker kasete, da so drage, ampak, da bova ves denar dobila povrnjeno dvakrat ali trikrat, ko bo vse prodal. Bili sva zelo srečni in ga vprašali, koliko denarja bo potreboval. Rekel je da bo rabil 10 tisočakov in da je to zelo ugodna ponudba. Dale sva mu 1200 sit, ker nisva imeli več denarja z sabo. Rekel je, da to ni problem in da mu lahko ostalo drugič dava. Dal mi je svojo mobi številko. Nato je odšel z najino kaseto. Z Melito sva bili zelo veseli, ker bova zdaj postali slavni. Nato sva odšli domov. Doma sem bila čisto sama. Oči in mama sta bila še v službi. Gledala sem TV in iztrgala moj HIM poster iz revije, ter ga prilepila na vrata. Tam izgleda super, ker to je Ville Valo v življenjski velikosti. Ta je veliko večji kot jaz. Ker je tako lep, sem poster takoj poljubila. Rada bi bila njegova punca, ampak žal živi tako daleč stran. Včasih se slišijo govorice, da mu sploh niso všeč ženske, ampak samo moški. Ampak jaz tega ne verjamem. Morda bomo enkrat z našim bendom tako slavni, da bomo igrali skupaj z HIM in jaz bom razdevičila Villeta Valota, kot je tisti slaven pevec iz onega drugega banda razdevičil mene. Medtem, ko sem tako na svoji postelji razmišljala, mi je prišla zlobna ideja, kako bi lahko poplačala svoje dolgove pri slavnem pevcu. Šla sem v sobo svojega starejšega brata, ki ima cel kup CDjev. Ampak ima samo blesave CDje in moja mama pogosto pravi, da je tudi satanist in bi mu to rada prepovedala, ampak jih ima že čez 18 let in takrat se ne more človeku nič več prepovedat. Moj brat, ki mu je mimogrede ime Marko, ne posluša satanistične glasbe, pač pa glasbo, ki je še bolj glasna kot Black Metal in kjer pevci še bolj kričijo in imajo vedno kri na ovitkih, ampak nimajo pa pentagramov. Zmeraj pravi, da so njegovi CDji dragoceni, ampak v bistvu nimam veliko opravkov z njemu, ker že študira. Pogledala sem, katere dragocene CDje potem ima, ampak sem našla samo neumne CDje, kot naprimer »Imperial Doom« nekega banda, ki se imenuje »Monstrosity« in od nekega še bolj neumnega benda »Extreme Noise Terror« gramofonsko ploščo z naslovom »Ear Slaughter«. Gramofonske plošče so nasploh staromodne in jih gotovo ne rabi več. In eno kaseto sem tudi vzela, na kateri je pisalo Demo, ampak od nekega neznanega benda po imenu »Cannibal Corpse« . Nasploh imajo vse skupine, ki jih posluša moj brat neumna imena. Ampak pač nima okusa. Meni se zdijo imena skupin kot HIM veliko bolj zlobna.Torej vzela sem njegov CD, gramofonsko ploščo in kaseto, ter poklicala slavnega pevca in ga vprašala, če hoče te stvari namesto denarja. Smejal se je in menil, da to ne bo čisto zadostovalo in da sem mu še vedno dolžna tisočaka, ampak sem mu obljubila svojo žepnino za naslednji teden. Bil je zadovoljen. Jutri po šoli mu bom dala stvari in žepnino. Zvečer sta se vrnila moja starša vsa vesela. Vprašala sem ju zakaj sta tako vesela. Rekla sta, da pride moj brat čez vikend domov iz Ljubljane. Upam, da ne bo opazil, da mu manjka par stvari, ampak ker so itak samo neumne stvari, ga gotovo ne bo motilo. Ave satan, Claudy666 10 DEL Heil Satan! Heil tema! Heil črnina! Danes je petek in moj brat je popoldan prišel domov iz Ljubljane. Takoj v avtu, ko smo ga pobrali z železniške postaje, sem mu ponosno povedala, da sem njegove neumne stare kasete in gramofonske plošče prodala slavnemu pevcu. Rekla sem mu, da je lahko zelo ponosen name, ker teh neumnih starih stvari, tako ne potrebuje več in da je lahko vesel, da sem se tako potrudila, da sem našla nekoga, ki je te smeti še hotel kupit. Moj brat me je na začetku še malce nejeverno gledal in rekel, da naj vso zgodbo še enkrat počasi ponovim. Še enkrat sem mu povedala in potem je skapiral, da ni vic. Nasmehnila sem se mu in ga vprašala, kaj dobim za nagrado. Moj brat je postal čisto bled v obraz in nato na enkrat čisto rdeč. Začel se je tresti. Mislim, da se je zelo veselil. Nato je hotel nekaj reči, ampak ker so bili starši v avtu tega ni storil. Nagrade pa nisem nobene dobila. Samo, ko smo stali v vrsti, pred vrati stanovanja mi je siknil »Boš že še videla, kaj imaš od tega« Cel popoldan sem bila radovedna, kakšno presenečenje ima za mene, ampak nič se ni zgodilo. Samo kričal je na starše v dnevni sobi, o čem pa ne vem. Samo nekaj o »zaklenit« in »pazit« in »nobenega zaupanja« sem slišala. Morda se hoče pa povsem preseliti v Ljubljano. Zvečer sem spet odšla ven z Milito. Posebej sem si oblekla svojo rdečo Naf-Naf majico in rdeče skejterske hlače in si nadela plava sončna očala, ker je to pri satanistih tudi »in«, pravi Melita. Ona je nosila spet isto kot zmeraj. Spet sva hotele v tisti cool satanistični lokal, ampak tam naju niso spustili noter, ker imajo sedaj varnostnike. Ti pravijo, da rabiš sedaj izkaznico, ki potrjuje da si najmanj 16 let star, ker da drugače ne smeš noter. Ponaredili si bova izkaznici, ampak še ne veva kako. Šli sva v drugi lokal, kamor lahko greš z 12timi. Lokal se imenuje »Šolski center Reši otroka« in je takoj zraven železniške postaje. Žal tam ne smeš kaditi in piti, ampak stare babice tam so prav prijazne. Pazijo na tamkajšnje otroke in hočejo od nas vedet kateri sekti pripadamo. Rekli sva, da imava svojo lastno sekto. Stare babice so bile kristjanke in so naju hotele spreobrnit. Ampak tega nisva hoteli, ker je Satan veliko bolj cool, kot Bog. Zato sva z Melito nato spet odšli, ker so ženske tam tako težile. Malce sva še sedele na avtobusni postaji in pili vino iz tetrapaka, ki sva ga kupili na bencinski črpalki. Biti otrok je ful bedno, nič ne smeš. Ob sedmih je prišla po naju mama in naju odpeljala domov. Doma sem takoj odšla v svojo sobo, ker se mi je zdelo tako nesramno, da nisva več smele v tisti satanistični lokal. Ampak moja soba je izgledala čisto drugače. Ni bilo več posterjev na zidovih in narobe obrnjenega križa iz kartona tudi ni bilo več. Vsi moji posterji in Bravo revije, ter spečeni HIM in Marilyn Manson CDji so ležali zlomljeni in raztrgani na tleh. Takoj sem se začela jokat, ker so bili posterji zares dragi in doma nimam računalnika. Ker sem tako glasno jokala, sta starša prišla pogledat kaj se dogaja. Na ves glas sem kričala, kdo je to bil. Starši bodo tega gotovo kaznovali, sem mislila. Ampak moja starša sta le menila »Končno je ta satanistična navlaka stran« in se smejala in menila, da bo moja faza zdaj verjetno kmalu minila. Tudi moj brat je stal med vrati in se smejal. To se mi je zdelo tako nesramno od njega. Končno sem se tako potrudila, da sem prodala njegove brezvezne stare stvari in on nima pojma, kako drago pride ponaročit vse stare Bravo izdaje, da dobim spet vse te posterje in sedaj mi mora še nekdo vse CDje znova speči. Ker sem bila tako užaljena in nisem vedela, kaj naj naredim brez svojih satanističnih posterjev, sem si izmislila vražji načrt. Ponoči, ko so moji starši že spali, sem iz njune denarnice vzela tisočaka in odšla do bencinske črpalke, ter si kupila dve steklenici vina. Hotela sem vse pozabiti in biti mrtva. V svoji sobi sem vino popila čisto sama in naenkrat mi je postalo slabo in padla sem v nezavest. Sredi noči sem se zbudila, ker sem bila žejna. Takrat sem ugotovila, da sploh nisem več doma, pač pa v bolnici. Gor sem imela plenico in transfuzijsko iglo v roki, z dolgo cevjo v katero je kapljala tekočina in medicinska sestra in moji starši so stali ob postelji, in moj brat tudi. Moji starši so kričali name, da delam samo težave in da imam alkoholno zastrupitev in da me bodo dali v norišnico. Začela sem jokati in glava me je strašno bolela. Sestra je rekla da moram spati in poslala moje starše iz sobe. Rekla je, da naj se moji starši o tem jutri pomenijo z zdravnikom. Takoj sem spet zaspala in imela cel kup nočnih mor. Ker, v norišnico, tja nočem. Vaša Claudy666
Lucky Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Tole je pa boljš branje kot Lady. Hočem nadaljevanje. (jestbitudbilsatanist press) :yea2:
-pero- Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 (popravljeno) ...jestbitudbilsatanist... :yea2: ...a si želiš da te razdeviči pevec znane blekmetal skupine :blink: Popravljeno September 8, 2003. Popravil -pero-
Lucky Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 ...a si želiš da te razdeviči pevec znane blekmetal skupine :blink: Ja, ja, un, kva je že, Jon Bon Jovo. Sej ma dolgo čupo, a bo dobr? Pa hitr morm en demo posnet, da me bo slavnega pa bogatga naredu. Zdele letim po mandolino v bbanga. Sej pravjo, da blekmetalci tud igrajo na take bolj čudne glasbile, pa to je še najcnej. Mi mami ne da dost žepnine, pol morm pa še ene kim superlight kupt, k to so pravi evil čiki...
hotschko Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 jao jao .. če tole ni zajebancija, je pa tamala res za v kakšno inštitucijo za poslat ... :huh: :o :blink: :ph34r:
Pervy Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 I WANT MORE!!!!!!!!! no če si je to nekdo zmislil mu svaka čast za domišljijo, drugače pa bi znalo biti tudi kaj res, smo svoj čas poznali podobno "usekane" punce. niso glih hrčkom glav grizle ampak drugače so ble pa še bolj butaste (edino nedolžnost niso tako na lahko zguble, so vedle ko so jo res :yea2: :lol1: ). aja takrat še ni blo HIM pa mansona, je pa bil punk in metall dovolj da jim je glavo zmešal :kva1: kje to dobite, še še še še!!!!!!!
Anubis Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 :OK: :OK: Dajmo nadaljevanje :) :)
smeško Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 ha, ha, ha... da dol padeš :lol1: kolk je folk butast komaj čakam na nadaljevanje! :OK:
Jure007 Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 jao jao .. če tole ni zajebancija, je pa tamala res za v kakšno inštitucijo za poslat ... :huh: :o :blink: :ph34r: Se strinjam, čeprou je blo prou "evil" tole brat hehehehe :OK:
SiR Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 bere se kot kak scenarij za kako risanko v stilu Beavis & Butthead ... :)
dave the wave Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 In kaj je to takega? :huh: Je bil pač bolj majhne postave, ane. Kje pa piše, da mora biti moški vedno večji od partnerke?? :huh: Je pa malo nerodno s prucke stopt in okoli cele krave na sprehod it, da jo lahko poljubis..... :lol1:
Thundercat Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 toliko samskih fantov je v sloveniji pol pa punce svoje ljubljenčke koristijo za take potešitve...joj kam to pelje... :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se