Jebediah Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Naslednji teden gremo v italijo...bom najbrž kupu mutlivara, malossi redsponge pa malossi kevlar belt...če bo dost keša za vse pa me zanima; kam nej to grem kupit, pa če mi date še homepage trgovine, če jo ima. Držite se točno tega vprašanja! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 idi v trst v moto star al pa moto racing btw. a nebi rajši kupo kake 70tke namesto tega? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2003 ne..ker bom najprej vse drugo: ker moram kupit neki k pride skupi z elektroniko..al pa met keš za oboje pa bom najprej oboje..ker drgač mi bo do takrat ko dobim variomat itd..skuter glih ribnu ;D še kaki ewbpage? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Poglej malo prejsne poste pa ti vse pise.....!! Pa z kewlar belt ti bo samo majn so ker to je za 70-ke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Ej, pa je ta kevlar jermen vredi? Jaz moram kmalu menjat mojega :ph34r: Kolko ta zadeva pride in kolko bi pridobil, v primerjavi z tem, originalnim jermenom? Jebediah, a bi ti to lahk tudi menu nabavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Ja trsi je od navadne bol za 70-ke prirejen....Jebediah ce gres dol 100% mi povej ker bi nekaj jaz tudi rabo :) Pa ce bi mi lahko prineso... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Ja, to bi jaz nucal. Cena je pa okrog 5k, ane? Klemen, daj povej ce bos to lohka prneso... Pa se bomo za kes zmenili... Roba, kok lohka s tem prdobim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2003 http://apriliaforum.safeshopper.com/64/1112.htm?863 hm..resno mislite da s tem malosijevim jermenom slabš leto? will not fit Carb Models kaj pa to pomeni? Pa še tole bom najbrž IN pa seveda tole ;D sm upam da mi bo tut denarno zneslo :rolleyes: :o glede vaju..roba in jezus..:)...bom vidu kak bo..ako gremo, vama prej povem, pa mi keš pošljeta, ker nimam da bi zalagal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2003 aja..pa dejte kake linke strani od trgovin :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 6, 2003 Deli Objavljeno September 6, 2003 Itaq da poslem ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 em...jebedaih btw. ona goba za original filter malossi, tisto je za 70tke, ker jim filter da da lažje dihajo oz. več lufta gre skozi in to ni kaki športni filter al pa ke takiga samo tak sn povedo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2003 ja..športni filter pač..razumem koncept ;) bom vidu kak bo..kupu ga bom, polj pa če se bo kej poznalo (vem da več itak ne bo šel) bom dal gor, če ne bom dal pa samo uno rdečo sprednjo masko, k mi je lušna :D še ekrat bi prosu...homepage strani! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Jebediah, ce ti ne bo slo dobr, bomo pa pr men probal, pa ti bom odkupu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Aja, pa če bo tisti filter (red sponge, ne?) in pa jermen sploh pasal na aeroxa? Kr tam pise da je vse za di-teche :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2003 ja...za diteche je posebej zate je pa tole: malossi spunge ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Cena??? Jermen pa bi mogo pasat, al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2003 še vedno bi rad kako spletno stran...k nix ne najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 www.motoracing.it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2003 ka pa od moto star? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 ka pa od moto star? tega pa nimam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2003 kdo drug? aja..pa v kateri od teh trgovin razumejo tut angleško oz slovensko oz hrvaško? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 kdo drug? aja..pa v kateri od teh trgovin razumejo tut angleško oz slovensko oz hrvaško? angleško nix nemško nix hrvaško povsod ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Spagete pa polivko mej sabo, pa te bojo povsod razumeli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Mene zanima če so kakšne trgovine s skuter robo v gorici? Pa če ma še kdo kakšno spletno bi blo fino :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 27, 2003 Deli Objavljeno September 27, 2003 So so samo nena vem naslovov pa nic.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se