duhec Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 V temi AMD TAM vabi na Grobnik itd. itd. v Športnem Motociklizmu sm ponesreči dvakrat objavil isti post in ker sem sam zasral sem hotel sam počistit za sabo in zdej se sprašujem... oziroma ne, prašavam vas če je to sploh možno..? :unsure: V helpu piše samo to, da če niste administrator ali moderator, lahko na forumu urejate ali brišete le svoje objave. Svoje sporočilo lahko uredite (v omejenem času po objavi!) s klikom na ikono Uredi, ki se pojavi pri objavi. Če je kdo že odgovoril na vaše sporočilo, bo pod objavo napisano tudi kolikokrat je bila že urejena. To se ne zgodi, če vašo objavo uredi administrator ali moderator, ki pa običajno pove tudi kaj in zakaj jo je popravil. Objave, na katere je že kdo odgovoril, kot običajen uporabnik ne morete izbrisati. :doze: OK, to zadnje sem vedel, ampak ni nikjer nobenga gumba za brisat ne nč. Edino kar nisem probal je to, da bi "uredil" objavo in zbrisal vse, sam pol verjetno bi bla prazna objava...booo. :hmm: Help! :(
-pero- Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 ...mogoče je to tko mišln da daš uredi in zbrišeš text in applayaš pa postaš blank post ....tko sm jest enkat naredu :rolleyes:
Noise Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 Verjetno je že kdo odgovoril na tvoj post ali pa je pretekel čas v katerem lahko urediš/izbrišeš objavo. Bom zbrisal! (Ne, -pero-, to ni način :D)
Priporočene objave