en_border Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 tko zanima me če je kul da vzamem for race dol pa dam original gor ?k me ful mot k se dere k pr norcih .. no zanima me ce lahko to nardim , al bo tut kej slabs uplival na sam motor ... aja, kit bi pustu not, sam auspuh bi zamenu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Tisti original auspuh ne bo vec dolgo gor ostal :naughty: Pust for race gor, k z originalnim ne bo slo dobr. Al si pa kup ZXa.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 em...a ti maš for race-a na sr-ki? a zamenjaš za mojiga leovinceja zx? :) z doplačilom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
en_border Objavljeno September 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2003 a pol ni dobr da dam originalnga gor ? hm... aerox : kok doplacila ? :lol: a je zvok od masine odvisn al sam od ausuha ... ej pa sj a ni tko da ti auspuh nc hitrosti ne doda ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 a pol ni dobr da dam originalnga gor ? hm... aerox : kok doplacila ? :lol: a je zvok od masine odvisn al sam od ausuha ... ej pa sj a ni tko da ti auspuh nc hitrosti ne doda ? ja kolko pač češ met doplačila, reči pa se ma zmenla :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 ej pa sj a ni tko da ti auspuh nc hitrosti ne doda ? doda ti moc, ta pa ti doda hitrost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
en_border Objavljeno September 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2003 pol mam pa jz motor cist u pizdi ce mam tok stvari gor gre pa 88 km/h avtomobilskih ... :BUA: aerox : ja kok bi dau :) da vidm prblizn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 pol mam pa jz motor cist u pizdi ce mam tok stvari gor gre pa 88 km/h avtomobilskih ... :BUA: aerox : ja kok bi dau :) da vidm prblizn jah newem no...5 čukov bo dovolj :D :D :D O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 Lej jaz ti dam 20-30k ker iscem for racea ker ga rabim....... :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 toti roba tak diler :OK: :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Deli Objavljeno September 7, 2003 toti roba tak diler :OK: :notworthy: :yea2: Se pa ves da ga rabim sem ze tebe spraseval :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se