.T. Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Maksa ni vec na zbore, ob sredah ga ni na 3M, v OTP, OLP, v soboto ga ni bilo v Smarci... AMPAK Motosvetova udba ga je nasla in naskrivaj fotografirala, kako se zabava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 AMPAK Motosvetova udba ga je nasla in naskrivaj fotografirala, kako se zabava... Max, še nam povej kje se take zadeve dogajajo, mater... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Kje pa je blo to SMS :? Srečanje Max-ov Slovenije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Ce je bil Tadej avtor fotografije, nam on ravno tako lahko da tocen odgovor kje se je to dogajalo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Max......you can run....but you can't hide...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Max hodi naokoli samo še v poznih nočnih urah. Tudi V Indianu se je prikazal zelo pozno in hitel nadaljevati noč še pod enimi baldahini. Mislim... nočna ptica. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 matr kako eni uživajo... :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 ... AMPAK Motosvetova udba ga je nasla in naskrivaj fotografirala, kako se zabava... :? O:-) :hmm: Nic ne priznam O:-) . To je fotomontaza :? . Ne ga srat :xx: . Jao, kdo je to :photo: fotkal :naughty: ? Nic ne priznam :unsure: :fight2: . Clovek bi sel :yea2: v miru :friend2: mal na leps O:-) , pa bi ga se tam sledil :chase: Folks, don't belive to everything ;) Kaj si bodo pa otroc :wub: mislil, kaksen je tale stric :devil: Max B) , jao. Ce vas Lucy najde :wacko: ... Nic ne priznam. :fight1: A je se gdo tak :huh: , ki se upa verjet v :nono: nasprotno... NE, OK. :004 Zdej bom pa zacel cez ramo gledat :cry: , ce me kdo sledi :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 Paranoja na mestu :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 Ce vas Lucy najde :wacko: ... Nic ne priznam. :fight1: Yeah right... Namesto "če vas Lucy najde" bi moral reči "ko ME Lucy najde" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 "ko ME Lucy najde" ... ...tud Max lohk po stopnicah pade, mar ne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 9, 2003 Deli Objavljeno September 9, 2003 ...tud Max lohk po stopnicah pade, mar ne :hmm: Jappp.....Lucy ni neka švohcana punčka.......PAZI SE MAX!!!!! :? :xx: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Yeah right... Namesto "če vas Lucy najde" bi moral reči "ko ME Lucy najde" ... .... bo dobil :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Zdej je pa Lucy pršla, pa lepo kr vsak u svoj kot :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 (AlterMann @ 9 Sep 2003 @ 12:58) ...tud Max lohk po stopnicah pade, mar ne :hmm: Jappp.....Lucy ni neka švohcana punčka.......PAZI SE MAX!!!!! :? :xx: :kva1: :naughty: :lol1: MAX is BACK :kva1: :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Zdej je pa Lucy pršla, pa lepo kr vsak u svoj kot :yea2: :notworthy: YEAH :004 :wub: O:-) :grim Loui ma prov :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Maxine je yihr na sejmu v Milanu... prav ydajle ga ùura pri Tomosu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 (popravljeno) Max, 9 Sep 2003 @ 08:53 ... Zdej bom pa zacel cez ramo gledat :unsure: , ce me kdo sledi :unsure: Maxine je zihr na sejmu v Milanu... prav zdajle ga zura pri Tomosu :) :blink: Saj ni res, pa je, samo se fotka :photo: manka in glej, da ne bo fotomontaza :hmm: :lol1: O:-) :kva1: To me pa res zanima kje ste me spet nasli :hmm: :yea2: :fight2: :kva1: :notworthy: O:-) PS: pa ne okol govort :chase: :smoke: Popravljeno September 17, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) Yeah right... Namesto "če vas Lucy najde" bi moral reči "ko ME Lucy najde" ... .... bo dobil :004 :yea2: :kva1: A sem ze povedal, kako odlicno se je Lucy odrezala!!! O:-) :wub: :004 :naughty: :yea2: :OK: Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Yeah right... Namesto "če vas Lucy najde" bi moral reči "ko ME Lucy najde" ... .... bo dobil :004 :yea2: :kva1: A sem ze povedal, kako odlicno se je Lucy odrezala!!! O:-) :wub: :004 :naughty: :yea2: :OK: Dej jo zdej hvalit... A si kej zajebal pa se moras mal ven vlect :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se