Pervy Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Najblistaviji trenuci narodne muzike: Moja mala nema prednjih zubi, kad me ljubi jezikom me ubi. Armaturu čupaš iz temelja sreče nitko tako, draga, voljeti te neče! Drum dugačak, kola trula, mala moja, jesi l' čula, jesi l' čula. Dva loša ubiče Miloša, a mene će jedan što mu ženu gledam. Hej, konobaru, donesi mi štok, štok, hoću da se napijem da zaigram rok. Hej, ti mala u miniću, ja te čekam u kafiću, dodji, mala, dodji ti, dodji sama, majke ti. Hop, mala bosonoga, kako živiš bez onoga. Sladak šečer, hladna voda, hajde, mala, dok je zgoda. Imam garažu i Mercedesa tri, jos samo mi fališ ti. Ja nisam majstor da napravim bure, ali sam majstor da osvajam cure. Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, sta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam. Joj, što volim piti vode što šljivove grane rode. Da je čaša od tri kila, jedna bi mi dobra bila. Komandante, silo vojna, lomiš srca mnogobrojna. Kuče laje, a ja mislim ti si, otiš'o si, sarmu probo nisi. Mala moja, na vrh kola stani da te moje oko nanišani. Milane, moja ružo, ćale mi se naoružo, u vazduh će sve da digne samo kad te stigne. Nečeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli djecu da mi čuvaš. Neću da ljubim jednu ili dve, ja sam čovek za djevojke sve. Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. Što na kafu zoveš mene kada nemaš samljevene. Suzama sam lijepio tapete, otišla si, odvela mi dijeteee.... Uz vjetar sam uvijek iš'o i nikoga nisam šiš'o, od malena radim tako, ja sam rodjen naopako. Uzela si žilet da sa njim siječeš vene, sa čim ću da se brijem, što ne misliš na mene. Zeka voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i golu i bosu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Ne slušaj narodnjake. ... Umri prirodnom smrču. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2003 moj favorit: Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 Milicijo puške na ramena, u potjeru utekla mi žena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 8, 2003 Deli Objavljeno September 8, 2003 NE GRLI ME NOGAMA ..... ODAT ĆU SE DROGAMA .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se