.T. Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Zanima me, kje se da kupiti tiste vojaske odeje, ki so tanke in pa ful tople. Enake smo imeli v domu Duhovnosti na NFS v Prekmurju. Ima kdo kako informacijo? Tadej
.T. Objavljeno September 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2003 A res nobeden ne ve? Tadej
Brrrm Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 Od kar je pred leti škripnila Tovarna odej Škofja vas, je to malo težje vprašanje. Hoteli, vojske in podobne institucije takih dek ne kupujejo na prostem trgu, temveč jih običajno naročajo neposredno pri proizvajalcu, oziroma objavijo razpis in potem izberejo najugodnejšega proizvajalca/dobavitelja.
.T. Objavljeno September 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2003 Od kar je pred leti škripnila Tovarna odej Škofja vas, je to malo težje vprašanje. Hoteli, vojske in podobne institucije takih dek ne kupujejo na prostem trgu, temveč jih običajno naročajo neposredno pri proizvajalcu, oziroma objavijo razpis in potem izberejo najugodnejšega proizvajalca/dobavitelja. O Uti! A se bo mogoce v vasem hotelu v doglednem casu "izgubila" kaksna odeja? Tadej
Fračka Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 A res nobeden ne ve? Tadej Hoj Tadej! Ali menič da res ne gre priti do vojaške deke drugače kot so višek v hotelu.... :? Razmisli :hmm: in se mi javi po PM. Sicer pa ,kako si kaj, ali je kaj novega? Čauči, Fračka .)
.T. Objavljeno September 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2003 Fracka hvala za informacije. Danes sem nabavil odejo. Hvala :004 :friend2: Dobis za :beer1: Tadej
Noise Objavljeno September 13, 2003 Opozori Objavljeno September 13, 2003 Fracka hvala za informacije. Danes sem nabavil odejo. Ja in kje si jo nabavil -- tudi mi bi radi vedeli ... :? PS: Krasen avatar :devil:
.T. Objavljeno September 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2003 PS: Krasen avatar :devil: Pa ja sam taj, za kim cure lude! Tadej
Fračka Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 Ja in kje si jo nabavil -- tudi mi bi radi vedeli ... :? PS: Krasen avatar :devil: Noise, vse bi bilo vredu če bi napisal samo da je avatar vredu. Tisti hudiček v nadaljevanju pa mi da misliti, da temu ni tako. Žal, zaradi zmanjšaja pikslov slika ni jasna. Kaj storiti? :hmm: Pozdravček, Fračka .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se