Mojito Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 Če je gdo, ki ga ima in ga je deblokiral oz. celo dal kakšen kit gor, da se javi in mi svetuje kako in kaj. Vem, da so problemi če bi hotel dat kak športen izpuh gor, ki ga baje ni za dobit. Razen en od Levinčija za katerega mi nišče ne garantira, da bi bil boljši od originalnega izpuha katerega bi pač izpraznil. Pa kako vpliva na zadevo ker je zračno hlajen. Se da naredit kak dovod zraka za boljše hlajenje?
mc m Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 kašn skut pa sploh je to? :unsure: k je to slu?ajn tist, k zgleda tko k vespa-no podobno? mislm d boš kit težko dubu, ?e maš že probleme pr auspuhu -d maš sm leovincita. :hmm: lp :OK:
Mojito Objavljeno September 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2003 Ja no v prometni mi piše skuter :devil: Mi je pač všeč retro stil :yea2: . Pod plastiko pa hočem met raketo :yea1: pa če ima gdo izkušnje z Mojitotom bi prosil za pomoč. :hmm:
_Roba_ Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 Mislim da ni dobenega takega da si je sel to tunat :)
Mojito Objavljeno September 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2003 Mogoče mala razlaga: model Aprilia Mojito je model, ki se je prej imenoval Aprilia Habana in sicer od letos, če se ne motim. Motor je kolikor je meni znano ostal enak.
Mojito Objavljeno September 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2003 To je to: http://www.habana-mojito.de/habana002.htm :naughty: :OK:
Darko3g Objavljeno Oktober 4, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2021 Ali ima še kdo Mojito Custom? Sorodnik ima 50 ccm in mu troši skoraj 6 litrov na 100 km, kar se mi zdi mnogo preveč.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se