Lucky Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 Ok, ne rečem, da to ni v redu, ampak sem pač tip človeka, ki se ne mara po nepotrebnem izpostavljati. Da imam nekje nalepko od Motosveta, OK, ampak svojega nicka pa ne. Ne maram, da se karkoli govori za mojim hrbtom, najsibo dobro ali zlo, zato se raje človeku osebno predstavim pa je. LP, Lucky Burn to be wild
Rocky Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 Dragi moji, ko takole prebiram ena in druga sporočila, pa takšne in drugačne predloge, nasvete, pojasnila, ne moram mimo tega, da nebi še sam nekaj nakracal. Žal kot novinec na tem portalu vas nisem mogel še spoznati, ker sem bil do 12 ure v službi. Sem pa bil kljub temu na srecanju v Brdih in naslednji dan še na naši obali. Tisto o vožnji v skupini, o ta hitrih in manj hitrih nebi, ker nisem bil z vami. Razumem pa tako ene in druge. V bistvu vsak odgovarja za svoja dejanja. Če pa se že vozi večja skupina skupaj pa se tudi ve kako in kaj. O dogodkih, ki so se vam dogajali na poti pa samo to. Tudi najboljšim, če hočete tudi najpametnejšim se kdaj zalomi. Največ naredimo, če se na napakah naučimo in teh več ne delamo. Zagotovo je vsaka stvar za nekaj dobra, posebej, če iz nje izvlečemo najboljše. Verjamem, da bo drugič vse v najlepšem redu. Še posebej en lep pozdrav tistim, ki ste imeli nesrečen dan, predvsem Hanzi, pa Brrrm in Kimbra. K vragu pa še pleh, važno, da bo - je z vami v redu. Posebej je bil ganljiv pogled na policaja v Vipovžah ob smrti mlade motoristke - sopotnice. Komaj je zadrževal jok in solzne oči so govorile in povedale več kot bilokatere besede. PAZITE NASE!!! Lep pozdrav iz Maribora, vaš Rocky!
Perla Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 Oba, ZiuNorc in Matic, pravita, da sta le potolcena in bolj ali manj ok. Perla
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 ROCKY! Mal si se zmotu...jest sem imel čudovit in predvsem srečen dan! Predvsem pa sem biu z vsem tistega dne zelo zadovoljen(egoistično a resnično). Hvala bogu nisem vraževeren. klimbra in Persil....ko veš kaj imaš Uredil - klimbra on 16/10/2001 13:56:34
pupa Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 quote: Dragi moji, ko takole prebiram ena in druga sporočila, pa takšne in drugačne predloge, nasvete, pojasnila, ne moram mimo tega, da nebi še sam nekaj nakracal. Žal kot novinec na tem portalu vas nisem mogel še spoznati, ker sem bil do 12 ure v službi. Sem pa bil kljub temu na srecanju v Brdih in naslednji dan še na naši obali. Tisto o vožnji v skupini, o ta hitrih in manj hitrih nebi, ker nisem bil z vami. Razumem pa tako ene in druge. V bistvu vsak odgovarja za svoja dejanja. Če pa se že vozi večja skupina skupaj pa se tudi ve kako in kaj. O dogodkih, ki so se vam dogajali na poti pa samo to. Tudi najboljšim, če hočete tudi najpametnejšim se kdaj zalomi. Največ naredimo, če se na napakah naučimo in teh več ne delamo. Zagotovo je vsaka stvar za nekaj dobra, posebej, če iz nje izvlečemo najboljše. Verjamem, da bo drugič vse v najlepšem redu. Še posebej en lep pozdrav tistim, ki ste imeli nesrečen dan, predvsem Hanzi, pa Brrrm in Kimbra. K vragu pa še pleh, važno, da bo - je z vami v redu. Posebej je bil ganljiv pogled na policaja v Vipovžah ob smrti mlade motoristke - sopotnice. Komaj je zadrževal jok in solzne oči so govorile in povedale več kot bilokatere besede. PAZITE NASE!!! Lep pozdrav iz Maribora, vaš Rocky! Rocky zelo lepo povedano! Se popolnoma strinjam s tabo, je pa res in verjetno se boste tudi ostali strinjali, da ko se usedeš na motor, kar malo pozabiš na tisti ganljivi pogled, ali pa na pogled na mrtvega, poškodovanega človeka... In takrat pripelje od takih nesreč.... kisses Pupa
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 PUPA...a ti povem neki , OD SRCA? NE pomislim in niti nočem pomisliti...še najmanj pa si predstavljati takšnega ali drugačnega pogleda,saj v nasprotnem primeru NIKOLI NEBI SEDEL NA MOTOR.
kasti Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 quote: Pa še kakšne zastavice za na motorje na meter in pol dolgih antenah, da bomo že od daleč prepoznavni. Folk, ne pretiravajte z raznimi nalepkami, našitki, kapami... Itak še majic nimamo vsi. Resno, ne vem koliko vas je med nami, ki želite biti ovešeni kot novoletne jelke z lastnimi nadimki. A ni že ves čas govora, da je motosvet neformalen način druženja, naj potem tako tudi ostane. Če gre za forumsko, je to povsem drugače, ker je namenjeno ravno temu, da se spoznavamo. Skupinske vožnje pa so priložnost, da se skupaj kam zapeljemo in bog ne daj, da se bo na njih začelo pojavljati 40 do 50 motoristov. To bo popoln kaos. V tem primeru ne bo nič pomagalo, ali bo kdo imel nalepko ali ne, z vsemi tako ali tako ni mogoče govoriti. Tisti, ki smo se sedaj že dvakrat peljali skupaj in se nekajkrat srečali, se približno poznamo, z drugimi se pa še bomo. A je težko stopiti do človeka in se mu predstaviti?(Gregs že ve, kako se stvari streže. Bonton press) LP, Lucky Burn to be wild Zadeva je čisto prostovoljna; si pač ne boš nalepil ali nosil določenih zadev! Naj ti pa povem, da je za nekoga, ki je novinec kar malo problem zapomniti si vse te nadimke, čeprav so si ti vsi osebno predstavili (lastne izkušnje) tako da res nebi bilo slabo nek manjši napis (nadimek) kjerkoli že! Tudi stari mački Motosveta, ki so me spoznali, me na naslednjem druženju niso več poznali, čeprav smo se osebno spoznali!!! Tako da ne bi bilo res nič narobe, če bi nosili kar koli in kjerkoli že! Kdor pa tega noče - nič lažjega: NE NOSIT ALI PRILEPIT! Bye Kasti
Lucky Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 Tiste, s katerimi boš hotel imeti opravka in jih spoznati, si boš gotovo zapomnil, če ne prvič pa drugič ali tretjič. Časa je dovolj. Z vsemi 180 in nekaj člani foruma pa se gotovo ne boš nikoli ne srečal ne v živo spregovoril. Jaz se zaradi tega ne bi sekiral, človeški odnosi so precej bolj zapleteni, kakor nalepka na jakni. Ne me narobe razumet, ampak ljudje se zbližajo, ko začutijo, da jim lahko drugi nekaj da oziroma zapolni potrebo bo druženju, pa nalepka gor ali dol. LP, Lucky Burn to be wild
dr.looney Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 lahko vam povem da se je to z nalepkami že prav dobro obneslo na zbiljah sej vam jih ni treba nositi vedno recimo samo na forumskih srečanjih ker se pojavi velika masa ljudi dr.looney
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 JA JA...te nalepke so nekaj , kar povezuje vsa virtualna srečanja v živo(khmmm...matr a sem sploh prou napisu?). Al je blo to srečanje čvekačev v gostilnah,na odprtem al pa na morju(madona za tole zadnje nisem čist ziher....k lahk boli,ko hočeš odpopat) povsod so bile velecenjene nalepke. PA ŠE PROU SO PRŠLE.....ČE SI KAKŠNO LEPOTIČKO ZAMIRKU. JEST SI JO BOM DO NASLEDNJIČ KR IZ PLEHA NAREDU(d se bo hitr opazil) klimbra in Persil....ko veš kaj imaš Uredil - klimbra on 16/10/2001 20:32:32
Lucky Objavljeno Oktober 16, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2001 Zgleda, da se ne razumemo prav dobro oziroma se ne beremo prav. Rekel sem, da na forumskih z nalepkami ni blema, ker so namenjena spoznavanju virtualnih znancev. To so interne zadeve, na Prešerca ali pa drugam med ljudi, kjer se dobivamo pa ne bi hodil z nalepko, ker bi se počutil malce neumno. Sicer pa, kakor kdo. "Chacun fait ce qu'il lui plait" Zdaj pa dovolj o tem. LP, Lucky Burn to be wild
.T. Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 No pa predlagam, da si damo Motosvetovci na čelado (npr, desna stran) eno čisto majhno belo pikico premera 5 mm. Nalepke ostali verjetno ne bodo opazili, vsak, ki bere motosvet, bo pa vedel, kam mora pogledati in bo pristopil zraven in se predstavil. Nalepkico si damo lahko tudi na kakąen del jakne, ker čelade nimaą gor, ko klepetaą na preąercu. ali pa na zadnjo luč na motorju, ... Tadej
Rocky Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 quote: ROCKY! Mal si se zmotu...jest sem imel čudovit in predvsem srečen dan! Predvsem pa sem biu z vsem tistega dne zelo zadovoljen(egoistično a resnično). Hvala bogu nisem vraževeren. klimbra in Persil....ko veš kaj imaš Uredil - klimbra on 16/10/2001 13:56:34 Sorry Klimbra, to se zna zgodit tudi pametnejšim. Vse dobro in lepo! Lep pozdrav! Rocky.
kekec III Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 Ideja z napisi na čeladah je več kot dobra !Samo še speljati jo je potrebno ! Nalepke lahko nabavimo hitro in se že na prihodnjo vožnjo (24.10) odpravimo bolje spoznavni ! LP
Einherjar Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 Hmm.. en predlog od nekoga, ki je vse manj in manj na tem forumu (da - mene) Zakaj ne bi imeli neke trakove, ki bi si ga lahko navezali okrog roke. Tko kot je dal NoiseData tiskat majice damo naresti trakove za okoli roke (ali nad ali podlahti) z logom Motosveta. Meni se zdi to se najboljs, pa po potrebi se da gor, ne kot nalepke ali nasitki. Jaz imam zato klubske barve, da jih imam stalno gor, ampak ce bi sel z vami, pa z zadovoljstvom navezem nekaj na roko. Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
Zoolo Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 Še ne good predlog, .... zdi se mi da bo treba en glasovanje usekat ... drugač se bomo zgubil v poplavi konstruktivnih idej. Love All, Serve All Zoolo ***** Come in peace or stay at home!
Einherjar Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 quote: quote: Hmm.. en predlog od nekoga, ki je vse manj in manj na tem forumu (da - mene) Zakaj ne bi imeli neke trakove, ki bi si ga lahko navezali okrog roke. Tko kot je dal NoiseData tiskat majice damo naresti trakove za okoli roke (ali nad ali podlahti) z logom Motosveta. Meni se zdi to se najboljs, pa po potrebi se da gor, ne kot nalepke ali nasitki. Jaz imam zato klubske barve, da jih imam stalno gor, ampak ce bi sel z vami, pa z zadovoljstvom navezem nekaj na roko. Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! SE MI ZDI...DA SEM NEKAJ PODOBNEGA ?E NEKJE VIDU! SEJ RES......U PORODNISNICI klimbra in Persil....ko ves kaj imas Uredil - klimbra on 17/10/2001 12:15:27 ne bo drzalo... uni trakci so plasticni... :) Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
Zarja Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 Strinjam se, da bi se morali nekako pocahnat, zato predlagam sledece: - majice so sicer good, vendar so v tem mrazu malo manj vidne. Kaj pravite na rutke z logom Motosveta? (lahko se nosijo tudi na roki) - na nasih srecanjih pa bi lahko nosili priponke in kdor bi hotel tudi drugje. P.S. Tudi meni je zelo neprijetno, da vedno znova in znova iste ljudi sprasujem po nickih, pa zraven se pravo ime, po znamki motorja, itd...itd ..... zmeda, poplava podatkov. Zarja
Pervy Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 A NEBI BILO BOLJ PREPROSTO CE BI VSI SLIKE V PROFIL DALI AL PA ENO GALERIJO Z SLIKAMI CLANOV ODPRLI PA BI MALO SLIKE POGLEDAL IN HITRO KOGA PREPOZNAL. trakov in priponka pa nebom nosil po jakni ker ne mislim vsakemu "nevednezu" razlagati kaj za vraga pomeni "motosvet". SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
lojzi Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 quote: Strinjam se, da bi se morali nekako pocahnat, zato predlagam sledece: - majice so sicer good, vendar so v tem mrazu malo manj vidne. Kaj pravite na rutke z logom Motosveta? (lahko se nosijo tudi na roki) - na nasih srecanjih pa bi lahko nosili priponke in kdor bi hotel tudi drugje. P.S. Tudi meni je zelo neprijetno, da vedno znova in znova iste ljudi sprasujem po nickih, pa zraven se pravo ime, po znamki motorja, itd...itd ..... zmeda, poplava podatkov. Zarja Tud moja prva žena je nekaj razmišljala o rutkah okoli vratu, al pa na roki ! Mogoče res ni slaba ideja. Za začetek mogoče tiste rumene, kot jih imajo prvošolci :-) Lojzi ma vas rad
dare Objavljeno Oktober 17, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2001 Če se bi že bilo potrebno ožigosat, potem naj bi to bila kaka neformalna stvar, ki jo lahko nosiš al pa tudi ne, vsekakor pa bi bilo dobro, če bi se videla tudi med vožnjo nalepka nad tablico motorja Bo vsaj SLO mal lepše zgledala!
MARJA Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Včeraj zvedel. Na videz poznam motorista, ki je padel v Vipolžah z Intruderjem 1400. Zadaj je vozil sinovo punco, ki je tako nesrečno končala. Njegov sin ima nov motor in ga še ni bil navajen, tako da je punco vozil oče. Sranje. Pazite nase. NI NAS TAKO VELIKO, DA BI KONČALI NA CESTI.
Ice Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 se nekaj......ta foter naj bi bil konkretno nadevan ------ Been There Done That
Perla Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 Filmcek z voznjo motosvetovcev v Vipolze je prav lustkan. Tnx Fisherman!!! Vceraj sem si ga doma se enkrat pogledala in ker je zraven tudi nekaj zvoka, izpade se boljse. Hanzi ... Hanzi pa je ocitno imel svoj dan. Perla
Brrrm Objavljeno Oktober 18, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: Hanzi ... Hanzi pa je ocitno imel svoj dan. A to videoposnetek pokaže? Brrrm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se