Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj zdej pljuvaci, ni kej za pisat a?  😂  Stajerc more bit se zdej paf, k je vidu kaj je Donke naredu 💪😂

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno

:P

Morda je slika naslednjega: 1 oseba

• Všeč mi je 1
  • Haha 4
Objavljeno

Čudi pa me, kakšen razpored tekem imajo. Slovenija je igrala dve tekmi v manj kot 24 urah, sedaj pa čaka do sobote.

Objavljeno

Čehi zajebal stvar 😂

image.png.91af08004020c53d198be164f3e922b6.png

• Všeč mi je 1
  • 10 mesecev pozneje...
Objavljeno

Razen na Sportklubu, lahko še kje gledamo pripravljalne tekme pred SP?

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Vzrok za premestitev Dončića ... preveč rakije in čevapčičev, poškodbe?

Objavljeno

Novec... možno da LA veliko ponudil

Al pa kaj blo, da ga sredi leta nagnali.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Novec... možno da LA veliko ponudil

Nisem zasledil ceno...a ga niso le zamenjali za starejšega košarkarja?

Objavljeno

kar sem jaz prebral, bo spušil 100 maljonov, ker bi ob naslednjem podpisu za sedanje bi moral dobiti en kup šoldov. Seveda lastniki šparajo. torej 2 muhi na en mah. Dobro so ga prodali, pa še prihranili. Sicer pa vse piše v dnevnem časopisju.

https://ekipa.svet24.si/clanek/kosarka/slovenci-v-tujini/679fac7baf9c6/luka-doncic-pogodba-zasluzek-dallas-la-los-angeles-lakers-zasluzek-milijoni?fbclid=IwY2xjawIN0GJleHRuA2FlbQIxMQABHdvIdAyLtNezkeZDBcTv_OHlgS0tgI_xDNJvMCz2kA6eJ93ILqShM8sKlg_aem_WRORfN7W4uLvuSuYZbMO3w

Objavljeno

Lastniki Mavsov so se zamenjali, sedanji pa ne vidijo več takega potenciala v Dončiću po moje. Tudi zamenjali so ga brez njegovega vedenja, torej na hinavski način...preprosto so se ga znebili, ker po njihovo ni bil toliko vreden. Vedno več poškodb, zredil se je, nezdravo življenje, brez kondicije...verjetno so ocenili, da je svoje odslužil, če se ne vzame v roke in spremeni.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Verjetno lastniki vedo malo več kot mi.

Njegove poškodbe verjetno niso tako nedolžne...

lp

Objavljeno

Se pravi lastniki Mausov vedo nekaj več, lastniki Lejkrsov so pa neumni? :P

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Gptovo delodajalci vedo več o svojih zaposlenih kot drugi. Pri takih zneskih ga lahko detektivi sledijo na vsakem koraku. Če ocenijo, da njegove navade...rad žura in podobno v vrhunskem športu ne obetajo vrhunskih rezultatov... Vsak podjetnik načrtuje leta naprej. Če so ga pa dobili drugi zastonj, je pa toliko bolje zanje, vreden je še vedno kar nekaj...biznis je biznis, ni to socialna ustanova

Objavljeno
pred 45 minutami, vandrovec pravi:

Gptovo delodajalci vedo več o svojih zaposlenih kot drugi. Pri takih zneskih ga lahko detektivi sledijo na vsakem koraku. Če ocenijo, da njegove navade...rad žura in podobno v vrhunskem športu ne obetajo vrhunskih rezultatov... Vsak podjetnik načrtuje leta naprej. Če so ga pa dobili drugi zastonj, je pa toliko bolje zanje, vreden je še vedno kar nekaj...biznis je biznis, ni to socialna ustanova

in keri so boljši v NBA?

Mogoče pa je cepljen prot Kovidu in vedo, da bo kmal umrl 🤣😂😅

Objavljeno

Briga lastnike klubov kako živijo njihovi igralci. Važen je denar in popularnost, da se dogaja in prodaja. Drugače Rodman nikoli ne bi videl "parketa" .

Čas bo pokazal kaj je v ozadju...

lp

Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Kaj pa ima DARS s tem? :) @maus

• Haha 2
Objavljeno
pred 42 minutami, Snečer pravi:

cene vinjet bodo pocenili zdej, k so pršparali, ker ne bo treba Dončiču plačat nove "master pogodbe" :P 

Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Uni kekci so MAVSI ... :P

Ne se bat... Luka bo v vsakem primeru dobro zaslužil .... nam se niti sanja ne, kakšna mega zvezda je na svetu... ;) 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Lejkrsi majo novo specialiteto:

475820524_1969687056890060_5481238516106244855_n.jpg

• Haha 4
Objavljeno
pred 19 urami, maus pravi:

Uni kekci so MAVSI ... :P

zdj vem, kam so zginli Mausovi maljoni :P

• Haha 1
Objavljeno

Včasih je veljalo, da je košarka en od legalnih načinov, da kupiš črnca, sedaj pa legalno trgujejo že z belim blagom.

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)

Kolk se zdej Jokiću tresejo hlače? Kaj če ga trejdajo u Olimpijo?

IMG_0023.jpeg

Popravljeno . Popravil Frenk 67
  • Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!