BlazS Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 A mi kdo loh pove kje bi se dal zdownloadat najnovejse verzije linuxa. Se posebej se zanimam za Mandrakea 9.2. Hvala!
cyc Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Tisti tvoj Manjdrek 9.2 se ni stable :P Vseeno na njihovi strani Mandrake Linux najdes tale link: 9.2 RC2 P.S.: ce ti je tole tezko izbrskat, res ne vem, kaj ti bo GNU/Linux ... P.P.S.: ce bos poskusal, kupi Rupurut in Aspirin. Brez zamere ... ;)
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Sej mandraka sem imel ze 2x gor. Enkrat 9.0 enkrat pa eno starejso verzijo. Ful bi se rad vaskic navadil, pa gre bolj tezko. Za to tanovo verzijo sem slisal da mas ze ful vec novih programov gor pa emule pa te scene. Se zmerej sem si uredil povezavo za internet pa vse sam me je pol minil. Zdej bom pa na enmu drugmu disku imel sam linux pa bom probal mal experimentirat:)
cyc Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Hehe, ko sem jaz firbcal po linuxu, je bilo drugace ... (RedHat 5.2). Ko sem si enkrat uspel zvocno kartico porihtat, da so se vrteli mp3ji ... mi je cas hitreje minil :D Naslednji korak je bil dostop na internet z modemom, potem me pa itak lep cas ni bilo v Windows :kva1: Ampak to kar je zdaj ... je vse v celofan zavito :D Veliko lazje.
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Ja sej k sem jaz prvic dal gor eno starejso verzijo mandraka, no sploh je nisem jaz dal k nisem znal,blage nisem mel kaj naj delam. Zdej je pa ze instalacija tko simpl, da kar res ni. Pa ful je programov, k ti pomagajo pa vse.
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Sam se neki! Ca jest zdej priklopim en drug disk, pa tega odklopim. Gor posmamem linux pa delam gor kokr mi pase. A ce hocem recmo winse uporabljat poj sam ta disk spet priklopim pa gunga odklopim pa bojo winsi delal? A bojo? A se bom mogu kej z master boot recordam drkat? Sej a je ta mbr napisan na vsakem disku posebej?
cyc Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Ce tko pogledas ... imas disk A, ki ga takoj odklopis, priklopis disk B in nekaj caras, nakar disk B odklopis in priklopis disk A. Meni to deluje enako zacetni situaciji :P Diskov BTW ni potrebno odklapljat, razen ce si ne zaupas ...
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 To jz vem sam zanima me kje je ta mbr lociran?
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 evo zdej je vse vredu. Instaliral sem mandrakea 9.1 pa mi ja ful vredu. Sploh ti ni nc treba nardit, vse ti sam nastav:). Se povezavo prek routerja mi je sam najdu. Kul:)
BlazS Objavljeno September 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2003 Ok! To je zdej moj prvi post z linuxa. Zdej me pa zanima kako naj instaliram program k sem ga zdownloadov. Odpakiral sem ga ze.
Robert Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Jaz sem do sedaj le Mandrake 8.0 probal in mi je bil kar všeč, čeprav sem zaradi neznanja imel en kup problemov. No, sedaj sem se odločil, da poizkušam znova, zato sem nabavil Red Hat 9.0 in čakam dodatni disk, da ga inštaliram. Kupil sem si v Leklerku knjigo o Linuxu (čez 700 strani) in sem jo začel mal prebirat. Ojej, se mi prou v glavi vrti. Nič ne razumem. Se bojim, da mi bo zaradi občutka zakompliciranosti prou kmal minil in bo Linux končal v kakšnem smeču, čeprav si tega ne zasluži. Pozdrav od Roberta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se