AlterMann Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Juhuhu! Prazniki so tu...... začne se že letos ...... 1.november je sobota ..... nadaljuje se v prihodnjem katastrofalnem letu ...... 8.februar je nedelja 1.maj je sobota 2.maj je nedelja 15.avgust je nedelja 31.oktober je nedelja 25.december je sobota 26.december je nedelja ......... traja še v letu 2005 1.januar je sobota 2.januar je nedelja YEAH !!! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 PEEEEESDA!!! :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Če misliš, da si me spravil v slabo voljo, me nisi, ker ta razpored poznam že od lanskega leta, tako, da sem se ga že navadila in mi ne pride do živega. :D Tebe pa očitno še matra :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2003 Tebe pa očitno še matra :lol: Sploh ne. Zame je praznik prav vsak dan. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 to je pa današnji napogostejši mejl :o grozn razpored :wacko: ampak sej bo čez 2 leti spet vse ok :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 bomo pač mal več delal ....jaka muda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 bomo pač mal več delal ....jaka muda ...več bli na bolniški... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 ...več bli na bolniški... B) več na motosvetu sedel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Ma boli me, si bom pa dopust vzel. Itak mi ga zmeraj ostane in moram biti ves junij doma, da pokurim starega. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 očitno bo treba še malo študirat al pa brezposeln bit :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Pa še prestopno leto je. Da bo ja daljše :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2003 Pa še prestopno leto je. Da bo ja daljše :BUA: Ne bo. 29. februar je, hvala bogu, tud nedelja :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 glih prov se bo izšlo...še dve leti študija potem pa bodo prazniki na prave dni.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 useen - naju tkoaltko najdejo za prevode največkrat ob praznikih, vikendih, dopustih :cry: mava pa mal več prostih dni krtkokeu3PM :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 To je pa res super novica ..........za delodajalce :yea2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 glih prov se bo izšlo...še dve leti študija potem pa bodo prazniki na prave dni.... Napaka. Pri tebi bo ravno obratno. Zmanjša se ti možnost za delo, ker bo manj dni, ko boš lahko na Zavodu za zaposlovanje visel. ;) :devil: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se