jest Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Evo obljubljena slika! Mal pobrisana, da nebo tako lahko. [attachmentid=92824] No še en iziv. Na neki italjanski internetni strani sem našel to sliko. Restavratorja zanima kakšen motor je to. Izhaja iz let 20 - 30 in gor je zasledil samo napis BOSTON. Mogoče kdo ve. [attachmentid=92826] taka bo yamaha fazer čez 36 let!!
BIG YELLOW Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 pa tale? :D NSU KETTENRADD ali nekaj podobnega
JANI_S Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 PUCH :? :grrr A dobim :beer1: al ne če vam povem?
rs fan Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 No še en iziv. Na neki italjanski internetni strani sem našel to sliko. Restavratorja zanima kakšen motor je to. Izhaja iz let 20 - 30 in gor je zasledil samo napis BOSTON. Mogoče kdo ve. men zgleda kot kak indian je pa bil prvi H-D ko so ga naredl 100 let nazaj tud kr podobn
Port Folio Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 No še en iziv. Na neki italjanski internetni strani sem našel to sliko. Restavratorja zanima kakšen motor je to. Izhaja iz let 20 - 30 in gor je zasledil samo napis BOSTON. Mogoče kdo ve. Meni to deluje kot Indiana Chief/Scout, kkšn pred 1920 izdelan! :?
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 :grrr A dobim :beer1: al ne če vam povem? ISO moto 125 ccm?
JANI_S Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 ISO moto 125 ccm? :grim :cry: na pa sem brez pive! Bravo PEPE! :worship: Je ISOMOTO 125 B ali GT.
Pravokotar Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 :cry: na pa sem brez pive! Komot lahko pokonzumiraš moj pir. Pa lepo zrihtaj mopedek & prpopaj slikce pred in po kozmetiki :)
galleto Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 jaja, sem ga vide, pa zanalasc ga nisem prekril! Ma kaj ni to B.S.A.? ...pa se enga mam :) Guzzi 250, morda airone turismo? Horjo, tole bos pa vedu s prve :) Indian, po mojem scout 600.
Sam dePihlja Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) Se opravičujem za :topic: , je samo del motorja, ki se mi valja po garaži :blush: . Od katerega motorja bi lahko blo to :? Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil Sam dePihlja
Žarko G. Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 od dragstarja al pa od shadow-a? :blink:
Žarko G. Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 poprava, to ni od dragstarja a je mogoče od shadowa al pa marauder
Pervy Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Se opravičujem za :topic: , je samo del motorja, ki se mi valja po garaži :blush: . Od katerega motorja bi lahko blo to :? shadow ni ker ima bolj ravni in noter obrnjeni zadnji del in pa ni takega two-tone lakiranja, kawasaki VN ni ker je bolj na špic zadnji del + lakiranje, verjetno je dragstar 1100 classic (najverjetneje) ali suzuki intruder. marauder sigurno ni.
Žarko G. Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ne, ne dragstar ni ma krožno končan zadnji konc :D pa če pravš da ni marauder je pol mogoče res intruder :blink:
SiR Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Že nekje videl ta prototip, mensezdi da Suzuki (moral bi fotke pogledat svoje). Lahko pa je Honda al pa Yamaha - samo oni so sposobni na tak način kvarit prihodnost motorizma :devil:
MarduK Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Zihr ma automatski menjalnik :headbang:
inamaze Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 si prehitro povedal...tega ne bi nihče uganil..... Zakaj pa ne bi nihče uganil? Slika je res ena stara, ča pa si ga želiš v živo ogledat, imam prav takšnega doma (Celje)
inamaze Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Zakaj pa ne bi nihče uganil? Slika je res ena stara, ča pa si ga želiš v živo ogledat, imam prav takšnega doma (Celje) Se opravičujem, odgovor o Horexu se ni pojavil na željenem mestu (strani) Lp vsem nam, ki že komal čakamo, da "posije sonce".
inamaze Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Tole mislim da je HD predelan, pa saj to sploh ni pomembno. Zanima me nekaj drugega? Kako se sploh tale stvar spravi v pogon? Prenosi, prenos pogona na zadnje kolo me zanima, če je kdo že kaj takšnega videl od blizu ne samo na sliki??? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se