cheff Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Pozabo sn povedat, ko sn probal dal 1 amper varovalko not, se mi je po muziki upogibala. Prej sn pa probal da ojačevalec na usmernik pa 12 voltov pa je lučka na ojačevalcu spet tako slabo gorela tak da nevem kaj je narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 a ha premalo toka in napetosti zamenaj akumulator ali ga napolni sam se mi zdi da je to preveč za ta mali skuterov akumulator tko da boš mogo drgač si ti nardit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 avtoradio kasetar pa tisto kaseto ko jo povežeš z mp3 al pa čemerkol k ma za slušalke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 je možno avto akumulator prklopt nekak na skuterja? mislm da bi se napajal pa vse? kr tale skuterski je k baterije za v daljinca, kuj ckrnejo :D ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Low Rider Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 je možno avto akumulator prklopt nekak na skuterja? mislm da bi se napajal pa vse? kr tale skuterski je k baterije za v daljinca, kuj ckrnejo :D ? Itaq da je možno, samo ne vem zakaj bi vozil dodatnih 30kg elektrike s sabo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Itaq da je možno, samo ne vem zakaj bi vozil dodatnih 30kg elektrike s sabo .) zgleda si bom mogu noge odrezat, dabo manjša teža. vse za skuter :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 zgleda si bom mogu noge odrezat, dabo manjša teža. vse za skuter :P dj se mal zadrž s takimi... drgač pa ni placa za avtoakumulator na skuterju, razen če ga daš na prkolco vzad, al pa kupiš kakšnega tazga, da ti paše v kuferang vzad, sam potem skuter zgleda...nekak tko.. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 lani sem jst mel na 4ki v home-made dodatnem sedežu na enmu kvalitetnemu 3.sistemskemu zvočniku prekloplen en star računalniški ojačevalc,ki sem ga napaju z akumulatorjem za skuterje.Na ojačevalcu pa nokio N-GAGA z 1Gb spomina in polno muzik.Ne spoznam se glih na elektroniko ko hodim na lesarsko šolo...ampka delal je. Notr v računalniškem zvočniku je pisal input 220-230v,output pa 10.3v,pa sm jst direktn prklopu na 12 voltov pa mi ničesar skurlo,pa še šopal je kr dobr,akumulator pa je zdžu slabi 2 uri če je skos šopal na polno. :OK: Lahka si se normaln pogovarju pa si musko vseen slišu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 hm...po mojem mnenju je bedast met zvočnike sploh na skuterju... kupte si avto pa si šopite... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 hey! ko ste napisal neki strani nazaj d zaka si nebi še lcd ... dal gor pa projektorjov ... (moj frend je meu na scoot pod sedežom mp3/dvd predvajalnik (pa si je priklopu lcd gor pa ga našraufu na zic (odspodih ) lol dober je zgledal sam pol ga je enkrat svinjsko fuknal pa se je vse neki noter razmontiral... tak (sej lcd je 35 000) pa mp3/dvd predvajalnik nwm kolk pa maš hehe nč no fsm Lp Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D@v!doFF Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 am ja sam men neki ni jasn, namontiraš valda an sam kje pol elektriko jemleš nwem jst mam ditecha in pač nwem a more bizt mutor pržgan da ti to špila a kwa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 am ja sam men neki ni jasn, namontiraš valda an sam kje pol elektriko jemleš nwem jst mam ditecha in pač nwem a more bizt mutor pržgan da ti to špila a kwa? ojooj! :slap: Ja najbrz nebos za sabo kabla vleku, aves majo skuterji akumulator (tko k avto samo d je manjši), pa pač lepo na akumulator zvezes. D ti spila ne rabs przigat motorja, razn ce vezes na kontank. (Mal lepš piš, za drugič) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D@v!doFF Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 ojooj! :slap: Ja najbrz nebos za sabo kabla vleku, aves majo skuterji akumulator (tko k avto samo d je manjši), pa pač lepo na akumulator zvezes. D ti spila ne rabs przigat motorja, razn ce vezes na kontank. (Mal lepš piš, za drugič) .) am tukaj se pojavi še en problem, če se akumulator sprazne, ne morem vžgati motorja, ???? ali se to prazne počasi? prosim za obrazložitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 novga kupiš ;) al pa ga nafilaš če ga lohk =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 am tukaj se pojavi še en problem, če se akumulator sprazne, ne morem vžgati motorja, ???? ali se to prazne počasi? prosim za obrazložitev! Ja no, sprazni se kr hitr še posebej zato kr ni ta akumulator v osnovi mišljen za neko avto akustiko! :grrr Če pa je akumulator prazen, pa lahko motor vžgeš še vedno na nožni zaganjač. Abstaja pa tut napravca za akumulator filat, ali pa večkrat zamenjaš kislino ali destilirano vodo :naughty: v akumulatorju (če maš tak akumulator) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 D@v!doFF ima ditech-a, tak da nima nožnega zaganjača in ima veliki problem, če se mu akomulator sprazni :) . Brezveze je to met na skuterju, vsaj meni se tako zdi :) . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D@v!doFF Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 D@v!doFF ima ditech-a, tak da nima nožnega zaganjača in ima veliki problem, če se mu akomulator sprazni :) . Brezveze je to met na skuterju, vsaj meni se tako zdi :) . Lp tudi meni se to vse bolj dozdeva hehe, zato pa bi raje na stylingu zamenjal celotno masko, ampak me zanima če je to sploh možno?? namontirati na motor novejšo masko, npr. masko letošnjega modela?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 tudi meni se to vse bolj dozdeva hehe, zato pa bi raje na stylingu zamenjal celotno masko, ampak me zanima če je to sploh možno?? namontirati na motor novejšo masko, npr. masko letošnjega modela?? Od te novejše SR-ke s piaggio agregatom negre gor, ker je čisto drugačna oblika :) . Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP MASTER Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Aja :blink: če pa nima nožnega zaganjača pol je pa to bl frka, .) ja no je še možnost da vežeš dva akumulatorja vzporedno, pa das na enga zvočnike druzga pa pustiš za motor, povnil bi ti pa oba :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
weedboy Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 kolk amperski akumulator ma aerox? a kdo ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se