Skoči na vsebino

Zvočniki Na Aerox-u

GeNoCiD

Priporočene objave

Pozabo sn povedat, ko sn probal dal 1 amper varovalko not, se mi je po muziki upogibala. Prej sn pa probal da ojačevalec na usmernik pa 12 voltov pa je lučka na ojačevalcu spet tako slabo gorela tak da nevem kaj je narobe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ha premalo toka in napetosti

zamenaj akumulator ali ga napolni sam se mi zdi da je to preveč za ta mali skuterov akumulator tko da boš mogo drgač si ti nardit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...

je možno avto akumulator prklopt nekak na skuterja? mislm da bi se napajal pa vse? kr tale skuterski je k baterije za v daljinca, kuj ckrnejo :D ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je možno avto akumulator prklopt nekak na skuterja? mislm da bi se napajal pa vse? kr tale skuterski je k baterije za v daljinca, kuj ckrnejo :D ?

Itaq da je možno, samo ne vem zakaj bi vozil dodatnih 30kg elektrike s sabo

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Itaq da je možno, samo ne vem zakaj bi vozil dodatnih 30kg elektrike s sabo

.)

zgleda si bom mogu noge odrezat, dabo manjša teža. vse za skuter :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zgleda si bom mogu noge odrezat, dabo manjša teža. vse za skuter :P

dj se mal zadrž s takimi...

drgač pa ni placa za avtoakumulator na skuterju, razen če ga daš na prkolco vzad, al pa kupiš kakšnega tazga, da ti paše v kuferang vzad, sam potem skuter zgleda...nekak tko.. :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lani sem jst mel na 4ki v home-made dodatnem sedežu na enmu kvalitetnemu 3.sistemskemu zvočniku prekloplen en star računalniški ojačevalc,ki sem ga napaju z akumulatorjem za skuterje.Na ojačevalcu pa nokio N-GAGA z 1Gb spomina in polno muzik.Ne spoznam se glih na elektroniko ko hodim na lesarsko šolo...ampka delal je.

Notr v računalniškem zvočniku je pisal input 220-230v,output pa 10.3v,pa sm jst direktn prklopu na 12 voltov pa mi ničesar skurlo,pa še šopal je kr dobr,akumulator pa je zdžu slabi 2 uri če je skos šopal na polno. :OK: Lahka si se normaln pogovarju pa si musko vseen slišu

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm...po mojem mnenju je bedast met zvočnike sploh na skuterju... kupte si avto pa si šopite... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

hey! ko ste napisal neki strani nazaj d zaka si nebi še lcd ... dal gor pa projektorjov ... (moj frend je meu na scoot pod sedežom mp3/dvd predvajalnik (pa si je priklopu lcd gor pa ga našraufu na zic (odspodih ) lol dober je zgledal sam pol ga je enkrat svinjsko fuknal pa se je vse neki noter razmontiral... tak (sej lcd je 35 000) pa mp3/dvd predvajalnik nwm kolk pa maš hehe nč no fsm

Lp Jure

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am ja sam men neki ni jasn, namontiraš valda an sam kje pol elektriko jemleš nwem jst mam ditecha in pač nwem a more bizt mutor pržgan da ti to špila a kwa?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am ja sam men neki ni jasn, namontiraš valda an sam kje pol elektriko jemleš nwem jst mam ditecha in pač nwem a more bizt mutor pržgan da ti to špila a kwa?

ojooj! :slap:

Ja najbrz nebos za sabo kabla vleku, aves majo skuterji akumulator (tko k avto samo d je manjši),

pa pač lepo na akumulator zvezes. D ti spila ne rabs przigat motorja, razn ce vezes na kontank.

(Mal lepš piš, za drugič) .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ojooj! :slap:

Ja najbrz nebos za sabo kabla vleku, aves majo skuterji akumulator (tko k avto samo d je manjši),

pa pač lepo na akumulator zvezes. D ti spila ne rabs przigat motorja, razn ce vezes na kontank.

(Mal lepš piš, za drugič) .)

am tukaj se pojavi še en problem, če se akumulator sprazne, ne morem vžgati motorja, ???? ali se to prazne počasi? prosim za obrazložitev!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am tukaj se pojavi še en problem, če se akumulator sprazne, ne morem vžgati motorja, ???? ali se to prazne počasi? prosim za obrazložitev!

Ja no, sprazni se kr hitr še posebej zato kr ni ta akumulator v osnovi mišljen za neko avto akustiko! :grrr

Če pa je akumulator prazen, pa lahko motor vžgeš še vedno na nožni zaganjač. Abstaja pa tut napravca za

akumulator filat, ali pa večkrat zamenjaš kislino ali destilirano vodo :naughty: v akumulatorju (če maš tak akumulator) :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

D@v!doFF ima ditech-a, tak da nima nožnega zaganjača in ima veliki problem, če se mu akomulator sprazni :) . Brezveze je to met na skuterju, vsaj meni se tako zdi :) .

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

D@v!doFF ima ditech-a, tak da nima nožnega zaganjača in ima veliki problem, če se mu akomulator sprazni :) . Brezveze je to met na skuterju, vsaj meni se tako zdi :) .

Lp

tudi meni se to vse bolj dozdeva hehe, zato pa bi raje na stylingu zamenjal celotno masko, ampak me zanima če je to sploh možno?? namontirati na motor novejšo masko, npr. masko letošnjega modela??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi meni se to vse bolj dozdeva hehe, zato pa bi raje na stylingu zamenjal celotno masko, ampak me zanima če je to sploh možno?? namontirati na motor novejšo masko, npr. masko letošnjega modela??

Od te novejše SR-ke s piaggio agregatom negre gor, ker je čisto drugačna oblika :) .

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja :blink: če pa nima nožnega zaganjača pol je pa to bl frka, .)

ja no je še možnost da vežeš dva akumulatorja vzporedno, pa das

na enga zvočnike druzga pa pustiš za motor, povnil bi ti pa oba :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 let pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!