gregas Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 ...mene pa neki zanima... :wacko: ...jest mam skoz prklopln Outlook in me zanima če se da to zadevo iz taskbara se pravi tist velik podolgovat gumb takoj desno od start gumba premaknt v "tray" desno spodi tm kjer je antivirus, SI keyboard, ura... da bi bla šist ena minimalistična ikonca hvala lp :)
klemens Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 Če program nima te opcije ga po mojem ne moreš prisiliti v to :)
cyc Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 Hehe ... no go. Tisti programi, ki to podpirajo, gredo povecini ze sami tja, preostalemu majhnemu odstotku pa to sam nastavis, v meniju. Ce ni, ni. Primer programa kjer to lahko izberes: WinAmp.
klemens Objavljeno September 15, 2003 Opozori Objavljeno September 15, 2003 Če rabiš zato, da ti program preverja pošto na določen čas lahko inštaliraš kak programček (npr. LoveLetter), ki ti ob novi pošti na strežniku odpre program za branje pošte (npr. Outlook).
-pero- Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 ...evo programček ki ti to spedena lp :) PS: iz .txt morš nardit .exe OLookTray.txt
Klo Objavljeno September 16, 2003 Opozori Objavljeno September 16, 2003 Al pa tale..deluje pri vseh oknih.. TrayIt.zip
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se