_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 No, en frend pravi da ma runner sp samo odblokiran koncno okrog 100. No, zato pa vas lastnike runnerjev sprasujem kok mate kej koncne? Ker frend pravi, da me z runnerjem pihne. Jaz pa mam aerox 70... Cist tko informativno me zanima.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mislim:DD poznamo mi te lastnike runnerjev ja... :) 50cc runner, cetudi ima izpuh te ne bo nikoli prehitel. razen ce je cilinder predelan in tudi vse drugo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 hja, men gre uradno 45, zdej, k sm prenose zamenov pa 49, vec baje ne sme it s tarmeno tablco ane? :lol1: :lol1: :lol1: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ampak gre pa kr hitr. mene pihne, pa mam zxsa gor :( :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 k slu?ajno poznam tega tvojga frenda? :blink: samo 100 mu gre? k ne grejo 115? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 ne matej, ker tale frend je iz lj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ampak je res neki čudn,ker runner 99 DD gre po števcu 110, moj pa 100. ampak da ne bo pomote, tukaj govorimo o Runnerjevem števcu!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 aja-sm mislu d je kašn iz nm, k jih kr neki takih poznam k praujo: 50ccm=120km/h pr runnercah namre? :notworthy: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 arm, brez zamere jezus: :fight1: ka ti pa je? aeroxa, tolk predelanega kot je tvoj, ne prehiti NOBEN odblokiran skuter!!? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 lejte ena stvar je men dokler sm meu dober jermen mi je sla tut 100 sam runnerci tolk laze stevc za 10 vec kaze k aprilji pa verjetno ze apriliji laze kr neki.da ne bo pomote Aprilia SR125 pa moja runnerca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 arm, brez zamere jezus: :fight1: ka ti pa je? aeroxa, tolk predelanega kot je tvoj, ne prehiti NOBEN odblokiran skuter!!? :yea1: tako tako :) pa še marsikateri predelani 70ccm skuter ga ne prehiti, ker je tale aerox od njega res dobro nastavlem v primerjavi z mojim ki ma več predelano, je uh in ah sn se pelal jas z tem jezus veš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 Aprilii laze za ziher ene 15km... Sicer pa nisem jaz nic rekuda prehiti mojega aeroxa. To je en mi hotel v glavo vbit... Sam ze po logiki ne more bit res... jst mam 10km serijsko je pa 5km, ce ne se manj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 Kul to pero :) Sicer pa se je tut mc m ze pleu z mojim aeroxom... Zdej bom neki z valcki se probavu... 4.0g bom probal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 jst mam 10km serijsko je pa 5km, ce ne se manj... kaj? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 <Klemenn> ma jezus, pusti ti te valjčke na miru, ka boš vse sf00kal, ti ;D quote iz irca ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2003 Jao... km= konjskih moci - horse power.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ja0, ni čudno da tvoj skuter tak leti 10km pa 1oslovska :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 No, en frend pravi da ma runner sp samo odblokiran koncno okrog 100. No, zato pa vas lastnike runnerjev sprasujem kok mate kej koncne? Ker frend pravi, da me z runnerjem pihne. Jaz pa mam aerox 70... Cist tko informativno me zanima.. runner 50 proti aerox 70 hum....... ja runner gre definitivno hitreje...........v prostem padu...........aeroxa lihk ne meces v prepad....... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Ja itak da bi ti mogu Aerox pihtn odblokerano Runerco...čeprou zna runrca tud jt kr precej hit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ja sam ceb runnerco ustimu tocn tko kokr si svojga aeroxa, mas pa pol problem :) VELKK :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ja sam ceb runnerco ustimu tocn tko kokr si svojga aeroxa, mas pa pol problem :) VELKK :P :P Eh, isto bi šla kot Aerox. Kaj misliš, da ko pa v Runnerja daš 70ccm pa dobiš avion? Poglej Robeja. Najprej mu je s 50ccm leto ko svija, pol je dal 70ccm noter in nam postal konkurenčn :) Torej, Jezus, nič bat. Ko bo Runner kazal po števcu 120km/h naj te začne skrbet. Pa še to ne resno skrbet. A drugče se ti zdi, da ma preslabe pospeške, al zakaj bi menjaval valjčke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 tomozuki: si bom raj svoje mislu in se zadržu komentarjev, ker smo se itaq že velikrat o tem pogovarjal.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Jap to pa res ne....z 50ccm sn bil 40-50m za tomazom pa linotom vedno....pol z 70ccm pa sem lepo sporsceno mimo sel :) :) Zdaj pa upam da bom konkurenca Mateju :) Pa ne boj se runner te nebo nikol prehitel oz nikoli nebos ti videl njegove zadnje luci.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 :) :wacko: :rolleyes: :D :D :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 tomozuki: si bom raj svoje mislu in se zadržu komentarjev, ker smo se itaq že velikrat o tem pogovarjal.... :) Ti kr povej. Ne zadržuj komentarjev. Veš, da maš lahko drisko, če te napenja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se