_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 zanimivi teli tvoji hobiji :D Pero pa ma slepare prek.... No jaz bom tak reko...ce vprasate moje sosolce al pa bilo koga z sole se doben noce z mano vozit oz.grejo rajsi pes... :) :) V bistvu nevem zakaj se nocejo vozit...tu pa tam v kake skarje,kaki stopi na kriziscu,prehitevanje cez stari most,polaganje...nic kaj konkretnega cist obicajna voznja vsaj za moje pojme :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 tu pa tam v kake skarje,kaki stopi na kriziscu,prehitevanje cez stari most,polaganje...nic kaj konkretnega cist obicajna voznja vsaj za moje pojme :) ja... vse za bencin, vse za adrenalin... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Tako tako :) Samo vecji uzitek je bil ko sem jih z 125-ko vozo...ko so me po celadi tolki pa se drli dol hocem :) :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 peesdarija. tu se vsi hvalite kaj pocenjate, pol pa se derete, kak skutersti dobro vozijo pa nimate pravic pa neke take fore. to ne gre tak. ne recem, se zgodi da kaki avto prehitevsa pa slucajno v skarje naletis... samo ne se hvalit s temi pizadrijami po mestu. lahko gremo na kako samo cesto, jo dol zapremo, pa bomo tam dirkali ko ni nic avtov pa tega. vsak sam kriv. ne drugih spravlat v nevarnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Vsak se vozi kak mu pase....pac povem kak je na stvari...in to je to.... Vozi se kak ti pase pa se ne uziraj na druge pa bo najbolse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 No jst mam tut runnerja pa mi gre odblokiran pa z ZX-om 80 kmh po števcu!! No, končno en objektivn cajger :) Tut meni je šou Aerox 50ccm odblokiran (sicer brez ZX-a) malenkost čez 80km/h. Morš pa vedet, da so stari skuterji bli manj zablokirani in so bolj šli. Stari Aerox je šou po števcu 95km/h. Sem se za njim vozu pa nisem mogu verjet. Veliko pa je odvisno tudi od teže voznika :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Aerox BMK letnik 98 al 97 ja0000 to je slo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 No sj vem da se mogoce slis kot da sm cist prfuknen, ampk vids priloznost, pogled v spegu pa gasa, skoz nepregledne ovinke ubistvu ne prehtevam, to sem reku namrec zarad unga vlakca k voz na bledu, je mal ozji in se ga da tud skoz tak ovink pahnt. Drugac norc glede voznje je pa Beno, nedvomno, mislm da ne nori med prometm tolk kot pa jaz, ampak skozi ovinke ga pa nihce ne pajsne, you know after all he's no. 1 in slovenia :) lp Sma že dva butla :) Veš kaj sem vse jas delal (začuda nikol nisem niti praske naredu pri teh bedarijah). Stara cesta proti LJ od MB-ja do CE-a. Komaj čakam, da kupim novi stroj :) ker jo že malo pogrešam. Potem pa še cesta med Slovensko bistrico in Ptujsko goro (domačini me poznajo, ker sem se poleti tak vsaki dan tam mimo pelo - lahko vprašate :D ). Zaporednih ovinkov kolko hočeš, nazadnje pa največji iziv, polaganje na koleno po drugi strani Ptujske gore po bregu dol. Enkrat sem enega Aeroxa prehiteval po zunanji strani ovinka (pol pa nasedo na štender :D jas namreč - pa ne enkrat). Enkrat me je celo foter vido, ko se je z motorjem za mano plelal in ko sma se ostavla pa se je kuj smejal: "Tebe se sploh ni vidlo, samo iskre!" :) Pol sem enkrat enega BMW-ja prehieval po bregu navzdol (med SB in Konjicami ko so vinogradi), pol pa je sledil ostri desni ovinek, ki sem ga zvozil po nasprotnem pasu, nakar iz druge strani iz nepreglednega ovinka pripelje tovornjak. Da bi se mu izogno sem se vozo po bankini potem pa še po obcestnem jarku (ker zaradi listja nisem smel bremzat). Pa spet se mi ni edinkrat zgodlo. Tisočkrat so mi vzeli prednost. Enkrat mi je en prednost vzel pa sem ga obvozu za njim, pol pa še po pločniku :) Še dobro, da ma Aerox močne bremze. Pol je blo enkrat v Strnišču poleg Kidričevega, ko sem vozu po cesti vzporedno z vlakom, potem pa pred njim pobegnu preko proge (ja, kamikaza :) ). Eh, dosti je blo, več se nočem spominjat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 Stara cesta proti LJ od MB-ja do CE-a. Komaj čakam, da kupim novi stroj :) ker jo že malo pogrešam. Se ti bom pridruzo :) :) Samo te grema eno turo po avtocesti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 (popravljeno) Stara cesta proti LJ od MB-ja do CE-a. Komaj čakam, da kupim novi stroj :) ker jo že malo pogrešam. Se ti bom pridruzo :) :) Samo te grema eno turo po avtocesti :) Lahko :) samo se ti bo zdelo po avtocesti, da greš hudo počasi tudi pri 140km/h :) Popravljeno September 16, 2003. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 jao, kake sm js delu na relaciji Tuhinjska dolina - Celje... :lol1: sn pustu frenda s KMXom naprej da sn ga lahk kao lovil, so bli pa full dobri odprti ovinki, gume sm mel ze iz lublane full dobr ogrete, pol pa grem prehitevat enga tovornjaka, v ovinek s 170 na uro, vufff mim njega, nasprot policaji, js pa v skarje... :kva2: pa enkrat sn isto naredu v breg na Jezercah proti planini pri sevnci, ko sn enga kiperja sou prehitevat, on 30, js 130, nasprot pa zloglasna policijska Astra... :naughty: GhostRider style, vam recem!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 jao, kake sm js delu na relaciji Tuhinjska dolina - Celje... :lol1: sn pustu frenda s KMXom naprej da sn ga lahk kao lovil, so bli pa full dobri odprti ovinki, gume sm mel ze iz lublane full dobr ogrete, pol pa grem prehitevat enga tovornjaka, v ovinek s 170 na uro, vufff mim njega, nasprot policaji, js pa v skarje... :kva2: pa enkrat sn isto naredu v breg na Jezercah proti planini pri sevnci, ko sn enga kiperja sou prehitevat, on 30, js 130, nasprot pa zloglasna policijska Astra... :naughty: GhostRider style, vam recem!! :OK: Samo Tuhinjska pa je zajebana zaradi precej nepreglednih ovinkov in voznikov, ki ravno tako (zaradi manj prometa) vozijo, kot da so na gorsko hitrostnih dirkah (beri: put the pedal to the metal in sekaj ovinke). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Lahko :) samo se ti bo zdelo po avtocesti, da greš hudo počasi tudi pri 140km/h :) Meni pac vseeno ce bo 140 al 190km/h samo da se peljem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Ej k so ti obcestni radarji(taka tabla k ti napiše kok se pelaš) kj natančni?? Če so pol men števc prow kaže(2,3 gor al dol)!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Pa js ne vem kako vi dobite z zx-om 100 na števcu :doze: :doze: Js mam tud zx-a pa mi kaže 85. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Ej k so ti obcestni radarji(taka tabla k ti napiše kok se pelaš) kj natančni?? Mi smo meli 1x v stupitu o tem debato ker nismo meli kaj druga za delat....pa smo prisli d ugotovite da lazejo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 peesdarija. tu se vsi hvalite kaj pocenjate, pol pa se derete, kak skutersti dobro vozijo pa nimate pravic pa neke take fore. to ne gre tak. ne recem, se zgodi da kaki avto prehitevsa pa slucajno v skarje naletis... samo ne se hvalit s temi pizadrijami po mestu. lahko gremo na kako samo cesto, jo dol zapremo, pa bomo tam dirkali ko ni nic avtov pa tega. vsak sam kriv. ne drugih spravlat v nevarnost. eeeee vids, tko se govori!!! sva ze 2 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Jaz mam namreč runnera 50 ccm ze 3 leta pa mi je zaj žačela plastika pokat :( pa ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 kako to mislis plastika pokat? a si padu kdaj? pa....kaj se? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Ma sj v skarje ne grem nikol namerno prehtevat, ampak mas take pezdete ko vozjo 60alpa 70km/h, se jih spravs prehitevat z 85realnih, pa slucajno se ti iz daljave pripblizuje avto po nasprotni strani, medtem ko tisti, ki ga prehtevas zahod gas, alpa se v nizjo da, da ja bolj potegne, ko si ga skorej ze preihtu.. Takim pa samo jebes vse po spisku.. Arghh! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 mene taki ne ganejo kaj dost... :) razn ce sn z maminim avtom. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2003 Hehe, drugace je z motorji do 50ccm prepovedano na avtocesto it... Vas niso se nikoli dobili? No, ja jst ma drugi teden voznje, pa se ne upam z aeroxom it, ker manj kot 50 sploh ne morem peljat O:-) Bom kar unega od avtošole vzel :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Ni se problema po avtocesti pelat. Sej nekatere avtomobiliste lahko celo prehitevaš (omama in opapa v opl olimpiji :) ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 (omama in opapa v opl olimpiji :) ). PA ko gres mimo nju ne gledata ceste ampak tebe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 kolk drgac lahko najmanj po avtocesti vozis? 80km/h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se