Kremšnitar Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 60, se mi zdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 a clo 60?!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 kako to mislis plastika pokat? a si padu kdaj? pa....kaj se? En mi ga je pred hišo pokno drugač pa nič več :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 ja logicn da mas poceno plastiko, ce ti ga je edn poknu, halooo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 kolk drgac lahko najmanj po avtocesti vozis? 80km/h? Meni se zadi da najmajn 80km/h :) No moji sosolci so se 230km/h vozli po hitri cesti danes :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2003 60km Ziher, delam izpit :P Samo je to po zakonu prepovedano it gor z temi motorji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 No men plastika poka tut zato k se po usmo živmu vozm O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Možno da ti poka tud zarad vibracije balance.Tko kt men pa firefoxu F-15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 hihi...jest od kr se z benotm druzm pa vozm nekak po negoumum stilu tut neki use skp skriple ceu motor :D :D :D :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 ja logicn da mas poceno plastiko, ce ti ga je edn poknu, halooo Ja pokno mi ga je pred 2 letoma zaj pa plastika za nazaj poka al kaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 No moji sosolci so se 230km/h vozli po hitri cesti danes :) :) S KATERIM AVTOM :OK: :OK: :notworthy: :hmm: :kva1: :notworthy: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 S KATERIM AVTOM :OK: :OK: :notworthy: :hmm: :kva1: :notworthy: :ph34r: Subaru Impreza WRX STi 2.0 260KM :) :) :) Upam da juter tudi pride da se grem jaz na testno voznjo ker danes ni blo casa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 u piii..... ta auto ga je pa najbl huD!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 Ni slabi ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 260 km/h pol pa avto pred tabo pol pa si ... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 Ja ne....samo am on izkusnje je vozo petrol pokal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 kolk drgac lahko najmanj po avtocesti vozis? 80km/h? Piše, da na avtocesto lahko grejo vozila, ki na ravnini presežejo hitrost 60km/h. Skuteristi, če vas ustavijo, se pač zglašajte na to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 19, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2003 SKuter naj bi sel 50km/h in nic vec. Razen ce srecas nekega tupega policaja si 100% najebal ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 Upaš, da srečaš enega tupega izmed 90% :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Mam 1 vprašanje. Ko grete na tehničnega si date blokade not ??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Subaru Impreza WRX STi 2.0 260KM :) :) :) Upam da juter tudi pride da se grem jaz na testno voznjo ker danes ni blo casa :) kaj ma lj registracijo? ker se zadnič mimo moje šole pelo pa tam pri tretji se je neke vstavlo... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Eeeeeeee tocno tota z Lj registracijo je .....pa pri tretji so se vstavli ker so enega pobrali :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 evo tale, Runner te pa prehiti 10000% :) Runner 180 Kit Malossi 200 :) hehe :o :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 evo tale, Runner te pa prehiti 10000% :) To je bil Runner od Vojkota ko ga poznam ta runner je prodan ze mesec dni in v tem mescu dni je on ze mel aeroxa in fire foxa :) So pa je res ko svija pa da bi vidli kak se je z dvema po mestu po zadnji pelo adijo..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 evo tale, Runner te pa prehiti 10000% :) To je bil Runner od Vojkota ko ga poznam ta runner je prodan ze mesec dni in v tem mescu dni je on ze mel aeroxa in fire foxa :) So pa je res ko svija pa da bi vidli kak se je z dvema po mestu po zadnji pelo adijo..... :) toti vojko je mene enkrat v mariboru prehitevu po zadni :) zadi pa je mel home-made tablco :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se