psyho Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 toti vojko je mene enkrat v mariboru prehitevu po zadni zadi pa je mel home-made tablco LOL :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Res je to...Pri meni smo fire foxa skup sestavlali ga je vzgal sel ven na ulico pa se po zadni vozo pa testiro ce gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 a toti firefox ko ma celotno evo predelavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 zakaj ma rumeno tablco, če je 200ccm? :? aja, kolk pa to pije? maš en tank za 50km al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 lej en casa ni blo treba da so skuterji registrirani in logicno da tut uni niso registriral k so mel 180 ceprov bi mogl pol je pa zakon prsu vn so sli pa tut oni registrirat pod 50 namest pod 180 pa majo rumeno tablco pa izpit za G,H kategorijo namest za A Razumes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 zakaj ma rumeno tablco, če je 200ccm? :? aja, kolk pa to pije? maš en tank za 50km al kaj? poglej na hp od gilere. pije isto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 pshyo ta runnerca ne more pit isto k to ma kit pa use zamenjan pomoje da ne pa ne vem ce majo na hp od gilere test napilnga skuterja mozno dj povej stran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 a toti firefox ko ma celotno evo predelavo? Fire fox je ta samo gor pa je motor od aroxa z gusnato 70-ko ker je jovan ono dol vzel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 zakaj ma rumeno tablco, če je 200ccm? :? Mb pac jaz vem zakaj jo je mel :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 a pol je tist evo. na aeroxu al kak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 a pol je tist evo. na aeroxu al kak? ja evo je trenutno na aeroxu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Jap na aeroxu je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 lej en casa ni blo treba da so skuterji registrirani in logicno da tut uni niso registriral k so mel 180 ceprov bi mogl pol je pa zakon prsu vn so sli pa tut oni registrirat pod 50 namest pod 180 pa majo rumeno tablco pa izpit za G,H kategorijo namest za A Razumes? In kje najdejo prometno za 50ccm s številkami svoje šasije? :unsure: A si jo sposodijo od kolega? Meni je to brezveze, pol te pa dobija pa maš komplikacije, najprej, ker mislijo, da maš skuter predelan, pol pa ugotovijo, da niti izpita nimaš za 180ccm. Boknedaj, da škifi ugotovijo, če maš kakšno nesrečo, od zavarovalnice ne dobiš niti kurca palca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 obratno, vse mors placat sam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 pubeci moja runnerca gre 105 po ravnem :blink: heh sam!!!!! štev tk laže da sam sebe ne lovi-realna je 85-90 km mam pa odblokiranga,števc res laže za 20 km sam še vseeno gre motor hitr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 štev tk laže da sam sebe ne lovi-realna je 85-90 km mam pa odblokiranga,števc res laže za 20 km sam še vseeno gre motor hitr :P Vsaj en ko je odkrit pa pove po resnici :OK: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 pubeci moja runnerca gre 105 po ravnem :blink: heh sam!!!!! štev tk laže da sam sebe ne lovi-realna je 85-90 km mam pa odblokiranga,števc res laže za 20 km sam še vseeno gre motor hitr :P Vsaj en k se zaveda da žvi v realnem svetu :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 14, 2003 Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Vsaj en k se zaveda da žvi v realnem svetu :notworthy: :notworthy: Se popolnoma strinjam :OK: :notworthy: :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Fantje a mi kdo ve povedat tocne mere valckov za aeroxa? Mislim da so 15x12, samo nisem ziher... nebi se rad zajebal... Ve dko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Fantje a mi kdo ve povedat tocne mere valckov za aeroxa? Mislim da so 15x12, samo nisem ziher... nebi se rad zajebal... Ve dko? ding ding ding jackpot :D ja 15x12 so :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Kul. Verjetno bom dal Malossi 4g notri, ce bo jutri frend dobil. Drugace pa isto ko zdaj 4,3 ali pa 4,5 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 a to so taki valjcki na obstojecem variomatu, al mate racing vrjante to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 Kul. Verjetno bom dal Malossi 4g notri, ce bo jutri frend dobil. Drugace pa isto ko zdaj 4,3 ali pa 4,5 B) Jaz ti povem da ti z 4g nebo laufo ker sma se z tomazom celo popoldne zajebavala da sma ga koncno trofla in z 4,3g najbolse potegne in najbol gre...z 4g si bos samo vse zjebal pa nebos bil zadovoln....verjemi mi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 a to so taki valjcki na obstojecem variomatu, al mate racing vrjante to? 15x12 majo valcki mere na orginalnih variatorih pri minareli motorih 16x13 pa majo racing variatori Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 @roba ja, sam jest mam enga polini doma za runner pa ma 19x15,5 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se