Skoči na vsebino

Runner 50ccm Vs. Aerox 70ccm

_jezus_

Priporočene objave

@roba ja, sam jest mam enga polini doma za runner pa ma 19x15,5 :blink:

Malossi Multivar 2000 ma iste mere kot orginalni variator pri Gileri torej 19x15,5

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

tole bo mal neumno slišati ampak vseeno

kk veš če maš notr 70ccm ,motor sem kupil rabljen in se niti nisem sekiral ,mogoče je da nisem navajen ga sam se mi zdi da motor gre ko marija!!po števcu mi gre kao 105 in sem ugotovil po našem števcu na avtu:

1.recimo da avtu laže za 5 km

2.men je lagal dodatnih 10 km

3.to je 15 skupaj pa dejmo še za rezervo vzem 5 km

skupaj laže 20 km

pa še vseen se mi zdi da gre motor ker ma kolega italjeta 70 pa ga lahk lovim

je pa tud drug kolega ko ma odblokiran motor pa recimo da nima osnovnih

ali sem res u luftu al je možno da mam 70 ccm al pa da je prejšnji lastnik kak cilinder spilu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nebi raje ti vprasal to prejsnjega lastnika kot na forum? Drugace mas pa na cilindru oznako proizvajalca. + Pozabil si povedat KATERI skuter imas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iz velenja,tk vredu da nimam kita če ne bi bil že razočaran,na cilinder se mi pa ne lubi it glejat ko bi že mogu neki šraufart,baj the wej kok bi me pršu malossi kir za runnerco okrog 10 hp pa brez montaže?

thanks

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolega je januarja kupu polinija za yamaho spy pa ga je pršla z dostavo 25k sit,upam da je malossi kej cenejš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slisov sm da je pri airsalu problem tesnenje - to naj bi bla tovarniska napaka, baje da pri nekaterih vredu tesni, pri vecini pa ne. a ma kdo kej vec izkusenj s tem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja, newem kok je kej, men bojo dal nove dihtunge not, drgač sm pa na krosu meu kr ono pasto za namazat, pol k se je pa strdil je bla pa kao dihtunga

100% deluje pa tut dihtal je brez problema

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej bi že popenu na servisu k je reku d bo že dans pa ga js kličem p reče model d bo u pondlek, sam če za 35k dobim auspuh pa airsala itak d bom počaku, pa tak je dans dež....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!