_Roba_ Objavljeno Oktober 15, 2003 Deli Objavljeno Oktober 15, 2003 @roba ja, sam jest mam enga polini doma za runner pa ma 19x15,5 :blink: Malossi Multivar 2000 ma iste mere kot orginalni variator pri Gileri torej 19x15,5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 tole bo mal neumno slišati ampak vseeno kk veš če maš notr 70ccm ,motor sem kupil rabljen in se niti nisem sekiral ,mogoče je da nisem navajen ga sam se mi zdi da motor gre ko marija!!po števcu mi gre kao 105 in sem ugotovil po našem števcu na avtu: 1.recimo da avtu laže za 5 km 2.men je lagal dodatnih 10 km 3.to je 15 skupaj pa dejmo še za rezervo vzem 5 km skupaj laže 20 km pa še vseen se mi zdi da gre motor ker ma kolega italjeta 70 pa ga lahk lovim je pa tud drug kolega ko ma odblokiran motor pa recimo da nima osnovnih ali sem res u luftu al je možno da mam 70 ccm al pa da je prejšnji lastnik kak cilinder spilu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Nebi raje ti vprasal to prejsnjega lastnika kot na forum? Drugace mas pa na cilindru oznako proizvajalca. + Pozabil si povedat KATERI skuter imas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 gilera runner sp 98,naj bi bilo vse original, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 nimaš kita! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihaa Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 poglej na cilinder. s kje pa si ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 ja ja, runercam '98 so števci lagali ko svije :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kaj pa pospeški, ce ga v pospeških loviš, imaš lahko kit, drugače pa ne :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 iz velenja,tk vredu da nimam kita če ne bi bil že razočaran,na cilinder se mi pa ne lubi it glejat ko bi že mogu neki šraufart,baj the wej kok bi me pršu malossi kir za runnerco okrog 10 hp pa brez montaže? thanks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 malossi nevem, polini bi te okrog 40k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 kolega je januarja kupu polinija za yamaho spy pa ga je pršla z dostavo 25k sit,upam da je malossi kej cenejš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 sam ti morš kupt pa vodno hlajenega,ki pa je dražji. poglej teme 70kit in pa še ena je,se mi zdi :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 polini je 36k. drgac pa www.scooter-attack.com. pa dej rajs polini corso (12hp) alpa mhr replica k ma tut prblizn tolk konjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 polini je 36k. drgac pa www.scooter-attack.com. pa dej rajs polini corso (12hp) alpa mhr replica k ma tut prblizn tolk konjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 al pa airsala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 slisov sm da je pri airsalu problem tesnenje - to naj bi bla tovarniska napaka, baje da pri nekaterih vredu tesni, pri vecini pa ne. a ma kdo kej vec izkusenj s tem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 hja, newem kok je kej, men bojo dal nove dihtunge not, drgač sm pa na krosu meu kr ono pasto za namazat, pol k se je pa strdil je bla pa kao dihtunga 100% deluje pa tut dihtal je brez problema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 sam tam ko pride glava na cilinder mors met dihtungo k drgac bl tezko tam tesni, sej lih tam je problem. btw. ker kros si mel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 kx 85 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ql ql... a zdej mas ti drgac ze airsal skup? a si se ze kej probov pelat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 na žalost bo komi u pondelk, k na tesnila čakajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 na žalost bo komi u pondelk, k na tesnila čakajo sej res poggy ma tut runnerco replico poggiali :D moš poročat obvezno kuko se airsal obnese, mogoče ga kupim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 sej bi že popenu na servisu k je reku d bo že dans pa ga js kličem p reče model d bo u pondlek, sam če za 35k dobim auspuh pa airsala itak d bom počaku, pa tak je dans dež.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 ma ja sej sam da bos dobu pa bo ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se