hotschko Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Loci, Dave, kaj pa življenska doba ??? :hmm: B)
Guest 1 Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 :rolleyes: enka,a si ti potem sploh razumel zakaj se je slo v oddaji? :P predstavili so EN komplet od BMWja in ne vseh.tudi drugi delajo jeans z kevlarjem; naj bi bila bmw roba najboljsa cena je pa :BUA: . Ice vem & BMW oprema zame ne obstaja, tako kot avti&motorji ne predstavili so 2 BMW kompleta - IMITACIJA JEANSA - seveda pa ne vseh, saj bi potem imeli enourno modno BMW revijo :lol1: ampek, ker je blo vprašanje za konkretno oddajo & kje bi se dobilo to v SLO sem pač odgovoril na to z najboljšim namenom :) ys mam kevlarkavbojke (gl nekaj postov prej) naročene iz HeinGericke kataloga - preverjeno je notri kevlar iz neverjetno debelega jeansa stareee, nikoli oprane :D saj jih občasno pere dež, muhe pa tako ali tako čez čas same padejo dol :) lp
LuCy Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Loci, Dave, kaj pa življenska doba ??? :hmm: B) Hoćko, ti bom jst dala Loci!!!!! Aja, življenjska doba ... to je pa tako, če nekaj časa bereš temo in potem na koncu že pozabiš, kaj je bil sploh naslov teme. :rolleyes: Zaenkrat nisem še ničesar stran vrgla, razen taprve čelade (Nolanko) po parih letih, ki je pa nisem jaz "razsula" ampak tamau (brat). Se pač bol malo vozim ...
hotschko Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Hoćko, ti bom jst dala Loci!!!!! kako sem se lahko pa tako grdo zatipkal ... sorći ... :)
Dave Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Loci, Dave, kaj pa življenska doba ??? :hmm: B) Sem ze napisal na zacetku teme.
MAČKON Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Jaz pa nimam tako drage opreme kot vi ampak stare cote ki mi že razpadajo. :huh:
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Jaz pa nimam tako drage opreme kot vi ampak stare cote ki mi že razpadajo. :huh: Že čutim v bljižni prihodnosti nakup nove opreme!!!!!!!!!! :D :P Kaj pa če bi zdejle izkoristil posezonske popuste in se prihodnje leto zapeljal v novo sezono z novo in varno opremo!!!! :naughty: :naughty: :naughty: Zdravje stane tako al pa drgač!!! :hmm: :hmm: O:-) :OK: Ciao,by Pero
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2003 meni oprema super drži, kombinezon BMW ima 6 let non stop uporabe pa je kot nov in sploh dežnega kombija ne uporabljam, rokavice dainese 2 leti - ko nove, čelada x-lite 901 3 leta - no problem, čevlji JNA čizme - 6 let no problem (no to bom iz varnosti zamenjal). drugo leto pa še en enodelni kombinezon nabavim pa sem spet miren za nekaj časa.
urbi Objavljeno Oktober 5, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2003 Kaj pa če bi zdejle izkoristil posezonske popuste in se prihodnje leto zapeljal v novo sezono z novo in varno opremo!!!! :naughty: :naughty: :naughty: Pred dnevi nabavil Clover Torreon jakno. :OK: Iz 62k sit znižana na 50k sit. :naughty: Zadovoljen še in še. B) Urbi
hotschko Objavljeno Oktober 5, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2003 Pred dnevi nabavil Clover Torreon jakno. :OK: Iz 62k sit znižana na 50k sit. :naughty: Zadovoljen še in še. B) Urbi in z življensko dobo opreme ima to veze kako ... :hmm: B)
Pravokotar Objavljeno Oktober 5, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2003 Pred dnevi nabavil Clover Torreon jakno. :OK: Iz 62k sit znižana na 50k sit. :naughty: Zadovoljen še in še. B) Urbi in z življensko dobo opreme ima to veze kako ... :hmm: B) Mogoče bo zdaj bolj razvidno ;)
urbi Objavljeno Oktober 6, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2003 in z življensko dobo opreme ima to veze kako ... :hmm: B) Prav tako, kot citirano besedilo (by Pero); :lol1: Že čutim v bljižni prihodnosti nakup nove opreme!!!!!!!!!! Kaj pa če bi zdejle izkoristil posezonske popuste in se prihodnje leto zapeljal v novo sezono z novo in varno opremo!!!! Zdravje stane tako al pa drgač!!! :D <_< :mellow: :angry: :topic: Urbi
jlaznik Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 v nekaj postih sem zasledil, da recimo menjate celade zaradi dotrajanosti. Kaj to pomeni, da imajo celade zivljensko dobo (ker kao potem zgubijo funkcijo varnosti in so samo se za varovanje pred vetrom), al je vzrok to da ti recimo padejo po tleh oziroma drugi vzroki. Jaz mam Nolanovo (modela se ce sem cist odkrit ne spomnim zdajle) 4 leta.
Dave Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 v nekaj postih sem zasledil, da recimo menjate celade zaradi dotrajanosti. Kaj to pomeni, da imajo celade zivljensko dobo (ker kao potem zgubijo funkcijo varnosti in so samo se za varovanje pred vetrom), al je vzrok to da ti recimo padejo po tleh oziroma drugi vzroki. Jaz mam Nolanovo (modela se ce sem cist odkrit ne spomnim zdajle) 4 leta. Ja, celade dotrajajo. Tudi ce niso bile udarjene se pena, ki je znotraj scasoma posede do te mere, da ne blazi vec udarca. Pri manjsih udarcih (npr. ko ti na tla pade itd) se pa predvsem pri manj kvalitetnih celadah zgodi, da smola skoljke odstopi od blaga (npr. karbona, kevlarja, polikarbonata ipd) in tako ne opravlja vec svoje funkcije. V bistvu to pomeni, da tvojo glavo sciti samo smola skoljke, ki temu ni namenjena in je precej prhka. Rok uporabnosti je odvisen od kvalitete celade. Npr. Arai celade imajo garancijo 5 let. Kaksne druge firme manj.
hotschko Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 nekaj o dotrajanju čelade piše tudi v temi "O čeladah od A do Ž", kjer sprašujem isto nekje na začetku teme.
Priporočene objave