Morpheus Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Kaj če bi imeli npr. 20 milijonov denarja za nakup avtomobila :yea2: , ZA KATEREGA BI SE ODLOČILI....vem, da tukaj na forumu nima nihče toliko denarja, da bi si res kupoval avto za 20 milionov, ampak vseeno me zanima, za katerega bi se odločili, če bi že imeli toliko denarja??????? :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Morpheus Objavljeno September 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2003 Jaz bi takoj kupo MERCEDES CL 55AMG.....sanje, sanje :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Bi si kupla stanovanje :? ... drgač pa ... hmm ... BMW novo sedmico :D sam bi še mal sfalilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 MV Agusta F4 750 Senna. :wub: no, pa kakega jugeca "mal" porihtanga + tunanga na enih 300 HP za spanat pred semaforji B) , drugac pa en normaln avto. Safrane 3.0 Biturbo recimo. seveda s sportnim filtrom, kolektorji, izpuhom, poliranimi kanali, lajsanim vztrajnikom, spusceno glavo, kovanimi bati, itd. tak, enih 500 kojou da bi mel. pa seveda vso mozno opremo, vkljucno s fersterkerijop (recimo 2x15" DDja zadi :P ). :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 mitshubishi EVO VII al pa subaru legacy wrx pa še ostne mi 9 mio sit, ITAQ :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 AC Cobra... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 vem, da tukaj na forumu nima nihče toliko denarja, da bi si res kupoval avto za 20 milionov Kako si lahko tolk prekleto zihr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Kaj če bi imeli npr. 20 milijonov denarja za nakup avtomobila. ...tanovga senica 1,9TDI :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Kako si lahko tolk prekleto zihr? ...tale izjava te košta enga pera .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Definitivno takega SLR-a: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Definitivno takega SLR-a... mogoče še nisi zasledil, ampak to čudo se prodaja za ceno nekaj manj kot 1 mio evrotov (in ne cca 85.000 evropskih, kot je tu debata) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 (popravljeno) aja.. kaj bi kupija? Hummerja, seveda :notworthy: Popravljeno September 17, 2003. Popravil spilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Volvo C70 ali pa Saab 95 (pa se za kak motor bi ostalo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Jaz bi takoj kupo MERCEDES CL 55AMG.....sanje, sanje :yea2: :yea2: pa še tebe naj potolažim: slovenska cena je 39 mio sitnih... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Odgovor je itak očiten : Porsche 911 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 eh, ce je ze porsch, pol Carrera GT Turbo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 hmmmm težko vprašanje: kawa zx-12R (z corbin kufri) + ninja zx-10R (navita - samo za pisto) + kak 350 do 450 hard enduro (za pohorje) + en maksi skuter (za v službo) + športni štirikolesnik (za bedarije) + supermoto (za bedarije 2) + stoječi jet ski + sedeči jet ski + še kaj. aja, a avto bi tudi mogu kupit? eno AC cobro + renault espace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Peugeot 205 GTI turbo specialka zadnji letnik izdelave, pošlihtan v nulo :D + 15 miljonov ostane za bencin, nitro, gume, zavarovanje in rezervne dele do konca življenja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 @ Sym tebi res nekaj ostane @ Pervy pa tako na prvo se je malo zaštel ?? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Ah ja... all I have to do, is dreaming and dreaming and dreaming and..... Če pa bi že kupoval, je SLR sevede na prvem mestu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 ups, nisem vedel da morem bit realen in racionalen :lol1: :devil: a vse to se ne dobi za 20 milijonov? :hmm: hmmm meni se zdi to tolko dnarja, da sigurno lahko celi svet kupiš! B) "sanja prasence o kukuruzu!" :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Hmm...RAM-a 2500 TD, Tuono za na keson. Za družbo delat Tuoni dve ukrajinski lajdri, zame za v kabino k moji pa še eno Alisho Klass al pa Cassidey... Pol gremo pa zarad mene lahko tud v Babni vrt ovinke kresat... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Jaz bi tudi Hummerja,.... ali pa Toyoto Land Cruiser,....ali pa vsaj willisa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 Za slovenijo, k ma itak zlo slabe ceste, bi meni cist odgovarjal seat ibiza 2.0 16v, s sportnim vzmetenjem for rough tarmac :) Pa zanalasc bi si zamenjov tisto mjhno rdeco tablco na zadnji strani k pise 2.0 16v za 1.1, catalysed :) :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Moja izbira bi bla pa Afa 156 GT :wub: , pa še dnar bi ostal za motor in pa registracijo obeh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se