SiR Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 Sym, napaka Ne sodi drugih po sebi. Imam jih veckrat v tednu. :ph34r: Hmnja, kako naj vprašam, da ne boš mislil, da te osvjam ... Na kakšen način pa se "danes" ne sklada s katerimkoli dnem v tednu, kot si jenjal pojasnjevati? :lol1: :naughty:
SiR Objavljeno September 18, 2003 Opozori Objavljeno September 18, 2003 Ce ti je nerodno kaj vprasati tukaj mi poslji PM, da ne bos blodil v zmotah... :ph34r: Bom kar tukaj - kako pa vzdržuješ svojo huronsko plodnost? :)
Vale Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 :devil: Sym in Max v svojih dvobojih me trenutno spominjata na dve kokoši ... ups ... ženski ... :devil:
SiR Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 Vale, ti si drugačna - od Mačice :)
Vale Objavljeno September 19, 2003 Opozori Objavljeno September 19, 2003 Vale, ti si drugačna - od Mačice :) Hvala Sym :004 ... vem da je kompliment :P
Ice Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 nisem vsega bral,samo prvi post.na tega se tudi nanasa moj odgovor. macka,bodi srecna,da razlika med spoloma sploh OBSTAJA. ;)
XTX Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 macka,bodi srecna,da razlika med spoloma sploh OBSTAJA. ;) :yea2: amen ice...AMEN :yea2:
diablo666 Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 Zdaj sem pa padu v dilemo. A smo pubeci kaj boljši od nedelskih kvatrnic? Razsaja mogoče nov virus? Imaste samo kot slučaj slab dan? Je sim dobil nov motor na katerem ne presega sile težnosti? Zdaj pa tak, ko dobimo vse odgovore se dobimo na pivu. (Jst častim) Za uro pa zadan se pa zmenimo naknadno.
Thundercat Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 moški smo svinje...ženske pa....(naj kdo nadaljuje)
Vale Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 Js mam ful rada svinje ... tako moške kot une na kolu, ki se sučejo okoli, kot posamezne dele svinj (kračo še posebej) kot tudi svinje predelane v razne oblike klobas, krvavic in podobnih zadev ... :P
dave the wave Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 Js mam ful rada svinje ... tako moške z kolom kot une svinje z kolom, ki se sučejo okoli, kot posamezne dele svinj (kračo še posebej) kot tudi svinje predelane v razne oblike klobas, krvavic in podobnih zadev ... :P :naughty: ...o ja Vale, moški z kolom... :lol1: ....nas imaš ful rada :wub: lp DTW :yea2:
Zok Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 moški smo svinje...ženske pa....(naj kdo nadaljuje) ...caki... ...kdo je ze to reku?!? :lol1:
Vale Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 :naughty: ...o ja Vale, moški z kolom... :lol1: ....nas imaš ful rada :wub: lp DTW :yea2: A brez kola tut obstajajo :hmm: ... no lahk majo tut štango :D
Vale Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 Ženske so z Venere, moški so z Marsa Po svetu hodimo kot konji s plašnicami; ne vidimo lepote, ki je zunaj našega ozkega vidnega polja; jezimo se nad partnerjem in ga obsojamo, ker se ne zavedamo majhnega, a pomembnega dejstva - naš partner ne more razmišljati in čutiti tako kot mi, ker je drugačen. Celo istih besed si ne razlaga tako kot mi. Ničesar ne stori z namenom, da bi nas jezil ali prizadel; njegovo nemalokrat nerazumljivo in boleče dejanje je preprosto posledica njegove drugačnosti ... Poznam sleherno tvojo oblino, sleherno nabreklino, sleherno gubo. Sleherno vdrtino, sleherni podočnjak, sleherno brazgotino, sleherno hibo, sleherno dlako. "Poznam tvoja čudaštva, tvoje predsodke, tvoja razpoloženja. In nekako, zaradi nečesa, česar ne bom nikoli popolnoma razumela, sem nora nate."
Thundercat Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 Js mam ful rada svinje ... tako moške kot une na kolu, ki se sučejo okoli, kot posamezne dele svinj (kračo še posebej) kot tudi svinje predelane v razne oblike klobas, krvavic in podobnih zadev ... :P tudi prasice znajo biti okusne.... :P
diablo666 Objavljeno September 25, 2003 Opozori Objavljeno September 25, 2003 In da se dilema konča. LJUBEZEN GRE SKOZ ŽELODEC! :OK: :004
Alla Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 A jih je treba razumet, da jih lahko imamo radi? Uživamo lahko vseeno......... :rolleyes: Alla B)
Furioso Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Moški NISO drugačni. :wacko: :wacko:
Vale Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Moški NISO drugačni. :wacko: :wacko: Ja hudiča pa ne boš reku, da ste vsi ISTI ... wda da ste drugačni ... drug od drugega ... ženske so tudi ...
dave the wave Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 A jih je treba razumet, da jih lahko imamo radi? Uživamo lahko vseeno......... :rolleyes: Alla B) Treba razumet? Jaz zensk itaq sploh vec ne razumem :unsure: . Imam pa jih rad :wub: .
dave the wave Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 :naughty: ...o ja Vale, moški z kolom... :lol1: ....nas imaš ful rada :wub: lp DTW :yea2: A brez kola tut obstajajo :hmm: ... no lahk majo tut štango :D Ampak oni s kolom smo boljsi......, baje da stange prehitro popustijo, pol pa padanje, pa pizdarije, pa to.... :lol1:
Zok Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 In da se dilema konča. LJUBEZEN GRE SKOZ ŽELODEC! :OK: :004 skozi auspuh. kira mi ga natanka, je lahko moja. :lol1:
Sam dePihlja Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 :naughty: ...o ja Vale, moški z kolom... :lol1: ....nas imaš ful rada :wub: lp DTW :yea2: A brez kola tut obstajajo :hmm: ... no lahk majo tut štango :D Ampak oni s kolom smo boljsi......, baje da stange prehitro popustijo, pol pa padanje, pa pizdarije, pa to.... :lol1: Najboljši smo bojda tisti z debelo in mastno klobaso :grupni: , količkarji so menda neudobni :? :lol: , za štangice je pa že DTW razložil :wacko:. Pa še eno prednost mamo klobasarji,... če vzameš klobaso dobiš zraven še celo svinjo :D ! (lastnahvalasepodrekivalapress)
Lindau Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 . Imam pa jih rad :wub: . :kva1: ZALÜBO ???? :lol1: uoaj kak si najebo
SiR Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 :kva1: ZALÜBO ???? :lol1: uoaj kak si najebo verjetno si zdaj misli: Uf, da bi vsaj orenk najebo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se