Nagaya Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Takolelele pa PRAVI deci razmišljajo o zakonu in ženskah. :blink: Ne zezam se. Z ženo naprimer, se komaj kaj pogovarjava. Vse, kar imava skupnega, so otroci, denar in seks (po tem vrstnem redu). Meni se zdi to normalno (njej seveda ne, kar je tudi normalno). Za babje debate so prijateljice, ne možovi. Tukaj si ga pa pihnu. Pa tvoja žena ve za to. Ne vem kako si lahko z nekom pa se ne pogovarjaš, družiš... in so edini razlog otroci, denar in seks, to so zadnje stvari zaradi katerih sem jaz z svojo ženo, otroc bodo šli slej ko prej, seks bo usahnil, če še ni ostal bo denar. Kako sta spoh prišla skupaj saj včasih nista imela otrok, denarja in seksa??? Eh, tipičen mačo men. -------------------------------------------------------------------------------- in tole BS je napisal/a: Kako sta spoh prišla skupaj saj včasih nista imela otrok, denarja in seksa??? Aja, saj res! Pozabil sem omeniti kuhinjo! Nekoč, pred desetletjem ali dvema, sva si bila seveda bliže. Ampak to ne more trajati. Če si z nekom stalno skupaj, prej ali slej prideš do tega, da si nimaš več kaj novega povedati. BS je napisal/a: bodo šli slej ko prej, seks bo usahnil, če še ni ostal bo denar. Da, na koncu bo ostal denar, natančneje skupno premoženje. Fini ljudje, ki dajo kaj nase, se ločujejo, malomarne lenobe in škrtačine, kakršna sva midva, pa ostanejo poročeni. Ločitev je ena velika sitnost, ogromno stane, in nikjer ni rečeno, da bo tvoj novi partner kaj boljši od starega. Enako velja tudi za skoke čez plot. V glavnem: To, kar ti servirajo romani, filmi in nadaljevanke je samo iluzija. Če boš svoja pričakovanja prilagajal njim, boš imel samo težave sam s sabo, psihiatri in psihologi pa profit.
D.J. Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 kako že gre un komad ...muškarci su pravi, muškarci...
Thundercat Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Ah mucek, saj veš kako gre star slovenski pregovor... Lastna hvala se vala..... :devil: res maš....sem si pustil opcije odprte v ovijanju predmetov/udov ali celo oseb/e okoli mojih nog.... ;)
Tomozuki Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 (popravljeno) Zadnjič sem bila na enmu predavanju, kjer sem izvedela nekaj zanimivih dejstev. Najbolj zanimivo se mi je zdela razlaga zakaj moški delujejo tako kot pač delujejo in zakaj pa svoje delujejo ženske. Evo kratek povzetek. Moški so bolj ciljno naravnani. Pomeni, da ko si zadajo nek cilj je to za njih edino pomembno in samo temu posvetijo vso svojo pozornost. Vse ostalo je nepomembno oz. moteče. Ženske smo bolj usmerjene v detajle. Kar ima za posledico tudi to, da lahko 'hkrati' delamo več stvari in tudi več stvari (detajlov) opazimo. Zanima me kaj vi menite o tem. Ko grem jas v trgovino, mam na listku napisano kaj moram kupit. Ko gre mama v trgovino nakupuje kar pač vidi in pol stvari pozabi :) To, da lahko delajo več stvari hkrati je malo tak tak. Če recimo gledam ženske v avtomobilih, ko se peljem, se šminkajo, telefonirajo, "vozijo" in se tu in tam zaletijo. Skratka res osupljivo. Pri tem pa ne morejo gledat v vzvratna ogledala, dajat smerokazov in čekirat kolko vozijo. Po drugi strani pa so isti tovonjakarji, ki pa kljub temu rekdo prevrnejo kakšen kamijon. Popravljeno November 15, 2003. Popravil Tomozuki
Thundercat Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Ko grem jas v trgovino, mam na listku napisano kaj moram kupit. Ko gre mama v trgovino nakupuje kar pač vidi in pol stvari pozabi :) zanimivo pri nas je ravno obratno....jaz vse pozabim...mama si pa vse zapiše in na tak način nikoli nič ne zmanjka...
Zok Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Po drugi strani pa so isti tovonjakarji, ki pa kljub temu redko prevrnejo kakšen kamijon. mojga fotra bi mogu videt - pije, je, menjava si nogavice :lol1: , preobuva se :lol1: , brska po hladilniku, gleda na karto, racuna porabo goriva... :lol1: :lol1: :lol1: ...za sabo ma cez 3 milijone kilometrov, pa se nikol ni mel niti ene same kriticne situacije zarad cesa podobnega!! B) :yea2: O:-) in pol se sprasuje zaka sm js tak na motorju, ko si med voznjo celado gor devam al pa zadrgo na jakni zapenjam... :D no, do preobuvanja se nism prsu... :lol1:
SiR Objavljeno November 16, 2003 Opozori Objavljeno November 16, 2003 Bravo Zok! Iskrene čestitke za tole nadvse modro, zgoraj navedeno, izjavo!! Čestitamo!!! :OK:
Zok Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Bravo Zok! Iskrene čestitke za tole nadvse modro, zgoraj navedeno, izjavo!! Čestitamo!!! :OK: moj foter pac podpira vecopravilnost... <_<
dašenka Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 muški su svinje.....blablabla...ampak to NE velja za vse, se najde kdo, ki pa je drugačen LP D.
Zok Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 muški su svinje.....blablabla...ampak to NE velja za vse, se najde kdo, ki pa je drugačen LP D. ...hvala... :D :lol1: ...razen ce si z drugacnostjo misla geje?? :hmm:
Thundercat Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 ...hvala... :D :lol1: ...razen ce si z drugacnostjo misla geje?? :hmm: a je mogoče tebe omenjala...pomoje si glih toliko "svinja" kot sem jaz...oba rada jeva svinjino.... :D :P
Vale Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 a je mogoče tebe omenjala...pomoje si glih toliko "svinja" kot sem jaz...oba rada jeva svinjino.... :D :P Čak mal ... če ješ svinjo si svinja :hmm: :? ... po mojem si mislu rečt, da si KANIBAL :lol1:
Thundercat Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Čak mal ... če ješ svinjo si svinja :hmm: :? ... po mojem si mislu rečt, da si KANIBAL :lol1: sem dal besedo svinja v navednice...v mislih sem imel da imava z besedo svinja skupnega samo to da jo rada jeva.... ;) a si ti malo "prasica" :P ;)
Vale Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 TC za sebe vem kaj sem, za druge pa tut vem, da sem marsikaj in se ne oziram več na to ... zase sem pa BOG ... ZADOVOLJEN
Zok Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 ... zase sem pa BOG ... ...hudica... ...jes sm pa mislu, da so ice, Noise Data, SymRu in ostali bogovi... :huh: :) pi es: js svinja?? am... a ce jem svinjo, pol sm svinja?? uff... ...a pol sm cokoladar tud?? :ph34r: :(
dašenka Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Čeprav dostikrat rečem "vsi moški ste isti" sem spoznala, da to definitivno ne drži. :yea2:
Zok Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 "vsi moški ste isti" ...dobr d sm jst se otrok... :lol1:
Thundercat Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 ...dobr d sm jst se otrok... :lol1: upam da te resnice ne boš ob drugih priložnostih zanikal.... :D ;)
Zok Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 upam da te resnice ne boš ob drugih priložnostih zanikal.... :D ;) ...veter... :D ...oh, kako spreminja smer... :lol1:
Anubis Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Popravite me, če se motim - je bila v Maratoncih dana izjava:"...pa ti nisi djete, ti si kreten..." :)
bubamara Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 muški su svinje.....blablabla...ampak to NE velja za vse, se najde kdo, ki pa je drugačen LP D. ...ja, tud zenske so prasice in se kaksne...100% vec od kateregakoli svinjskega moskega... evo, pa imamo celo nekaj skupnega... :lol1:
urbi Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 ...ja, tud zenske so prasice in se kaksne...100% vec od kateregakoli svinjskega moskega... evo, pa imamo celo nekaj skupnega... :lol1: Evo. Ni kaj dodat (razentegakarzdajpišem :) ) Obstajajo prasci in prasice, svetniki in svetnice. O:-) Urbi
dare Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 Evo. Ni kaj dodat (razentegakarzdajpišem :) ) Obstajajo prasci in prasice, svetniki in svetnice. O:-) Urbi Ej ... Na Sestre ne pozabit .. :004
Manu Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Popravite me, če se motim - je bila v Maratoncih dana izjava:"...pa ti nisi djete, ti si kreten..." :) Spet se NE motiš. ;) :yea2:
Tamav Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 VALE kje najdes tolko casa, da se tkole razpises na forumu? P.S Pa brez zamere! AJD
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se