kekec III Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Pravkar poslušam "Sonatu za klavir in violinu v A-duru" Cezara Francka... zato vas prosim,da me ne motite ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 ahh, če bi jaz zdajle bil administrator (al pa Bedanec), bi ti jih natreskal z obešanko :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 pa se en icy spicy private message... :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Vivaldi mi je ljubši :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Vivaldi je prevec zivahen - Beethoven, Orff, Wagner in Schubert so carji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 ne ga motit, no... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Ja js sem tut živahna :D , drugače pa ljubim violine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 ooo sami "resneži" :notworthy: jaz pa poslušam poročila..glih je vremenska napoved :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Ja js sem tut živahna :D , drugače pa ljubim violine :D kaj pa delaš z njimi, ko jih ljubiš?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Vivaldi je res dober, ampak jest še rajši poslušam Beethovna :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 js pa Ludacris - Move Bitch, Get Out The Way :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 kaj pa delaš z njimi, ko jih ljubiš?? :? Oh to ti pa ob priliki pokažem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Yst sem še na tlaki. Ampak, ko pridem v svoj brlog, se bom mogoče šel Faunovo popoldne. Ni švoh ideja, Keky, lepo, da si me spomnil. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Jest pa ravnokar poslušam Maidne. Lahko me motite, a najbrž vas ne bom slišal. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 (popravljeno) A se lahk osredotočimo na klasično glasbo ... :music3: Smetane in Ma Vlast že dolgo nisem vrtela ... Popravljeno September 18, 2003. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Okrog mene je sicer tišina, oziroma jo prekinjajo občasni lucidni dialogi, še večkrat monologi... Ves čas pa se mi dozdeva, da se nekje zadaj, kamor vulgarnost trivialnih dogodkov ne seže, oglaša Schubert z Erlkoenigom... ..."Ich liebe dich, mich reizt deine schoene Gestalt; Und bist du nicht willig, so brauch' ich Gewalt."... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Toccata v D molu. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evi Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Pravkar poslušam "Sonatu za klavir in violinu v A-duru" Cezara Francka... zato vas prosim,da me ne motite ! B) HI, ti srečnež! Medtem ko si delovna raja še krivi hrbte nad predstoječim mu delom! Meni je pa Bach všeč, je tak en prvi džezist. Dolgo sem mislila, da je samo lomilec prste pri pianistih, danes ga slišim drugače. Kaj pa Adagio od Albinonija poznaš? Ko slišim to, me v hipu odstreli v vesolje. Okce je treba zapret, pa si tam! Lepo se imej! Evi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Folk, samo en nasvet od Onkelna PEPEta: poslušajte karkoli, samo nikar Vinka Globokarja! :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evi Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Folk, samo en nasvet od Onkelna PEPEta: poslušajte karkoli, samo nikar Vinka Globokarja! :o Pa tudi gledati ga ni treba. Previsoko nos viha!!! :lol1: Čeprav - inovativen pa je, to je treba priznati. In pogumen tudi ... :grrr Evi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Astor Pizaiola :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evi Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Astor Pizaiola :) Ah, ja, SymRu! A veš, da sem lani junija ob živi izvedbi te strastnosti (tudi zaradi osebnih momentov, seve, ker me je prevevala ena total daun življenjska faza) jokala... Ne, solzice so si kar same utirale pot. Je bilo jako nerodno, takole sofisticirano zreti na prizorišče dogajanja, z vso tisto vodo! :-( Zdaj poslušam to muzzzzzko že brez robčkov! :-)) Aleluja! Evi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Solze so ble pr men sam na Nicku Caveu zadnjič na koncertu v Tivoliju... Drgač pa so zmer, ko čujem orgulje poročno pesem v cerkvi :) Sam to ne sodi v akademsko sfero, bolj v ah-prjatli-kaj-vse-smo-preživeli-in-sedaj-se-eden-za-drugim-oženite :) Aja, pa zmer, k trobenta špila komu iz gozdička ob britofu kakšna solzica. Sam takrat itak vsi jočejo, tko da ni to nič posebnga :D k je nekak nalezljivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evi Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Symru, hi! Če se pri poročni pesmi jokaš, pomaga samo eno: poroči se, potem boš doživljal užitek jokanja dvakrat. Drugič potem, ko se boš ločeval! *žleht-ne-znam-bit* Evi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 Jest znam pa na klavir zaigrat Ravelov Bolero. :rolleyes: A to tut kej šteje? O:-) :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se