Evi Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Kdo bi si mislu, kaj z mednožno violino vse nardijo! Evi :kva2: khem :yea2: eheheheh :naughty: yeah :lol: Past, past in še enkrat past! Sem vedla, da bo eden not padu! Šlo je samo za violončela. In z njmi vemo, kaj počnemo. Oz. počnejo. Evi z lepim pozdravom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 :hmm: ja valda viole...... kaj si pa te ti mislila?!?! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evi Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 :hmm: ja valda viole...... kaj si pa te ti mislila?!?! :kva1: Ice, vikend je pri kraju. zresni se. Sama pa se moram tudi malo brzdati,ker sem nekje prebrala Symru-move ugotovitve, kako je to z v začetku zanesenjaškimi forumaši. Ki se hitro prevzamejo. Ampak jaz sem skromna in bom takšna vse do bridkega konca. :P Evi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 resen sem,kot mozganska kap; ali miokarditis....... pick one. :) o brzdanju ni panike.......bomo z veseljem brzdali....... ostale seveda. :devil: konec je blizje,kot si predstavljamo. :lol1: BTW...... keky sorrry.spet smo svetlobna leta od smisla teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2003 BTW...... keky sorrry.spet smo svetlobna leta od smisla teme. Itaq... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se