..::NRG::.. Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Naslednji tedn gre mt u Italijo v Bergamo! Zdj me pa zanima, kere so kašne skuterističe štarcune v tem predmestju Milana. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
/\/\]{_46 Objavljeno September 18, 2003 Deli Objavljeno September 18, 2003 Najboljse da si kupis karto mesta pa vprasas enega domacina.....kr od tukaj ti je tezko razlozit kje pa kak,sicer pa jaz tak nea vem....predlagam ti karto pac :D :D :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno September 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2003 Kva mi bo karta, jst rabm sam ime štarcune, pa net naslov da vidm kaj majo, pol bo pa že mamica iskala kje je :cry: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno September 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2003 Pizda sm prekledu cel Mergamo po netu, sam nism najdu nobene štarcune kjer bi prodajal dele, a kdo od vs pozna kakšno! Lepo bi pa prosu kakšna ki ger v Italijo v šoping, da mi pošle zasebno sporočilo, da se bi kj zmenila! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se