Guest 1 Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Ice = zelo odkrit človek če bi prebrala njegove poste bi natančno zvedla vse o njem ganerabišničzdravitpress :D yasno pa da ne more kar naprej pisati v vsaki temi svojo life-story Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 yasno pa da ne more kar naprej pisati v vsaki temi svojo life-story yep......bi imel ze krepko preko 120k postov drugace :P ....in tega seveda nocemo,kajne?! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 "eheheheheh...... kaj naj recem...... lotmerk in jaz imava neke veze. " Saj nemrem verjeti - Lotmerk in jaz imava tudi neke zveze! :D :D :D :D :D Saj sem vedla, zakaj moram v ta forum. Pepe me je privabu, ostala pa bom zaradi takšnih ...ej, ampak kak si te lahko mrzel? Saj te veš, kakšni smo tam! Vroči skoz in skoz! :OK: Pa ...čakaj, čakaj; te neodkritosti pa te jaz pozdravim, če te nihče prej ni mogu! Evi BTW another HINT: poglej vcasih kaksen "profil". ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 ...v vsaki temi svojo life-story yep......bi imel ze krepko preko 120k postov .. ma ti si kr prvošč.. če čš... bomo prvič vidl kako moderator sam sebe radira&zaklepa :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 :P malo smo že mimo teme o goveji in še kakši muziki - a ne??? no, meni gre na živce, če jo soseda (kar se dogaja vsak dan) nabija tak da cela ulica mora poslušat! Drugače pa nimam nič proti nobeni muziki. Jaz si bom doma za moja ušesa že naštimala samo to kar meni paše. :P Kar pa se tiče Lotmerka - Ice te pa le prijdi enkrat v naše kraje ka vijdin ka je zajtou s teuf pa s ten našin krajon :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 nata,ti mogoce besedici "road" & "warriors" kaj povesta?! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 (popravljeno) nata,ti mogoce besedici "road" & "warriors" kaj povesta?! ;) :OK: !!! Valda dragi moj !!! :OK: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno September 21, 2003. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 nata,ti mogoce besedici "road" & "warriors" kaj povesta?! ;) Ice, BTW: dans enga vašga vidu na cesti, z tablico MS, pa ni bil Stane, ampak z enim chopperjem modrim starejši letnik... tip jo je mahal po avtocesti v Ljubljano.... bi ga sam orad opozoril, da mu zadnja rdeča luč ne sveti... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Včasih jo prav z veseljem poslušam (odvisno od družbe in kraja). Na kratko: Nimam nič proti njej prej proti kaki drugi :hmm: O:-) saj vem da me boste sedaj imeli za še bolj čudnega AMPAK TAKŠEN PAČ SEM, pa tudi tisti ki jim goveja ni všeč sem že nekajkrat prepričal da jih je goveja spravila v boljšo voljo kot pa njihova. Le zakaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Kot pri vseh zvrsteh glasbe imaš tudi pri "goveji" dobro in slabo ... nisem ravno navdušenec narodno-zabavne glasbe, ampak če bi se Avseniki zopet zbrali skupaj, bi jih šla pa definitivno poslušat. Sva pa ravno včeraj zvečer z mojim dragim kliknila na drugi program TVS in so ravno predvajali Festival Vurberk 2003 in ko sem slišala besedilo "moj kuža Fifi se podi ... :cry: :wacko: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) Stara govedna je bila še kar nekako prebavljiva. Se je dalo če ni šlo drugače poslušat pa ne slišat. To, kar pa sedaj po nesreči včasih ujamem, je pa zame bruuuugh&bljaaak. govedina = narodnjaki pa kje je un smešk k'kozla?? Nasploh mi gre na jetra "muzka", kjer se prodajajo ritomiganje in gatke pod kiklco, bučmani buljo in ne priznajo, da je to tist kar jih rajca in pravjo da je muzka fejst..... Stari blues in R&R pa še kaj malega povrh je meni čez in čez zadost za ta life. Popravljeno September 22, 2003. Popravil Horjo horjulis vulgaris Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Stari blues in R&R pa še kaj malega povrh je meni čez in čez zadost za ta life. :yea2: - ni drugega za dodat - :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Men je pa všeč od ansambla Mira Klinca pesem z naslovom Rada bi še plesala. :rolleyes: :) Sam povem. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Ne jem goveje župce, ker me preveč spominja na govejo musko. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Meni se dopade,..... sploh pa pri kosilu ob nedeljah.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Zamislte si gasilsko veselico brez goveje muske!Jada... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Zamislte si gasilsko veselico brez goveje muske!Jada... :xx: Mi čist dol maha za gasilske veselice. Sicer pa bistvo (vsaj enga zaklat) lahko izvedejo tudi brez muske. :BUA: :angry: Imam raje moto zbore :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Men je pa všeč od ansambla Mira Klinca pesem z naslovom Rada bi še plesala. :rolleyes: :) Sam povem. O:-) Kira Mira ? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Zamislte si gasilsko veselico brez goveje muske!Jada... :xx: a so se gasilske veselice ???????? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 a so se gasilske veselice ???????? :? :? Gasilske veselice rulz :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 a so se gasilske veselice ???????? :? :? A so še gasilska društva? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Mi čist dol maha za gasilske veselice. Ti, men pa ne! Nikol nikjer ni nobene vstopnine, pjača je velik cenej kot na motozborih, muska je pa tud za prežvet... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Vsaka muska nekam paše in tudi z govejo je tako. Kako bi pa bilo če bi recimo v Planici ali pa na veselici igrali jazz. Mogoče je to meni samoumevno, ker sem navajena, da je to od nekdaj tako. Sploh pa nekaj štikelcov je res dobrih: Golica, pa na Roblek bom odšel pa Ne reci nikdar, Tam kjer murke cveto, Slovenija od kod lepote tvoje... Konec koncev je pa to Naše in raje imam frajtonarco kot pa guslo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 NE RECI NIKDAR by Waterfalls??? :o :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 ...nej veselice bez golice... ............ :yea2: ............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se