Natasha from Russia Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Rabim en mičkeno pomoči;za fotkanje ene reklame potrebujem motoristično opremo v stilu "Goli v sedlu"-jakna z resicami (semiš)-lahko tudi črna ,Ray-Ban očala, kavbojski škornji,odprta (poslikana?) čelada;v konfekcijski številki 54,čevlji-43/44. Če ima kdo kaj podobnega(karkoli od tega,predvsem čelada) v omari ali pa pozna koga, mi lahko pošlje PM ali pa me prosim pokliče (031/784/050-Nataša)-najkasneje do nedelje zvečer... Za isposojo dobite PLAČILO!!!,opremo pa vrnem že naslednji dan,torej v torek. Hvala in lep pozdrav NfR O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 pridi iskati.kar nimam lahko organiziram v najkasneje eni uri.problem: razdalja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Mislim, da je Kekec III dobro opremljen s temi zadevščinami. Tud kakšno rutko bi lahko dodal, pa kakšen net viška..... Drugače pa imam doma čelado (nemško) iz 2. svetovne vojne, sicer v črni originalni barvi (ni SS, je aluminijasta gasilska press), če bi ti pomagala k izgledu Easyrider bikerja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Ray-Ban očala Ena pa se imam. Ima Robi moj GSM, Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Mam jakno sa nitnama (resicami), če si zainteresirana povej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se