marem Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Iščem en user-frendly free-download programček s katerim bi lahko file različnih formatov spreminjal(convertal) v format .jpg!
-pero- Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 (popravljeno) ACDsee >download< crack: Moderator SymRu sporoča: -Pero- a lahko prosim Motosveta NE uporabljaš za prenašanje crackov in podobnih zadev? Zmente se na privat, po e-mailu ali telefonu, če že morate ... Popravljeno September 22, 2003. Popravil SymRu
-pero- Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 ACDsee >download< crack: Moderator SymRu sporoča: -Pero- a lahko prosim Motosveta NE uporabljaš za prenašanje crackov in podobnih zadev? Zmente se na privat, po e-mailu ali telefonu, če že morate ... @SymRu: :004 @marem: ja tud Irfan je ok, jest uporablam oba se mi pa zdi acdjev vmesnik mal bl userfrendly sploh pr browsanju... ...aja če kej rabš mi pošl pm :)
marem Objavljeno September 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2003 Hvala vsem za pomoč----stvar sem REŠIL z obem programoma, bom s časom videl kateri mi bolj ugaja. ADMIN------>LOCK
SiR Objavljeno September 22, 2003 Opozori Objavljeno September 22, 2003 Ne, Marem, zdaj boš mogu še poročilo napisat :) ... PS: pri konverziji v JPG pazi na jakost stiskanja, ...
BlazS Objavljeno September 24, 2003 Opozori Objavljeno September 24, 2003 Jaz pa teke stvari delam v photoshopu. Kaj vec pa tud ne znam :mellow:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se