Italjet Dragster Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Mene zanima kaj mislite o arrow izpuhih. So primerljivi z gianneli ali leovince? Pa kje v sloveniji se jih da dobit? Hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Moram ti povedat, da se ne preveč veselit glede teh izpuhov za dragstera (sklepam da ga maš :D ), ker mi smo se je**** s temi izpuhi, da je kar hudo. Če ga hočeš dobit morš tak kupit za aeroxa al pa firefoxa ker majo iste mašine pa nosilce pa to. Ker se mi zdi da prav dragstera ne delajo. Meli smo gor NRX-a od firefoxa, ZX-a od aeroxa, polini evolution in polini for race od firefoxa pa nobeden ni pasal :blink: Finta je v tem, saj gre vse gor pa paše pa to, ampak ne gre zaradi tistega nosilca od zadnje kole - oni srebrni. Na tistega nasede in zato ne paše. Sicer ZX je kolko tolko pasal, ampak ga je ful španalo, tako da je pri koleni poknil. Če ga boš kupil ga morš pač malo modificirat v predelu kolene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Arrow ma za drgstere avspuhe pa ena firma v celju jih prodaja samo sem pozabo ze kera :) JE pa res ne na onega dragstera je zdaj komaj gor spravo ZXa pa se ta je malo poco ko ga je mogo pigat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 to je top moto v celju, fantje so kr ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 jest arrowa ne poznam tolk, ampak moje mnenje je, da ce nimas "kr dost" navit motor, se ti ne splaca ne vem kaj kupovati, ena taka optimalna izbira glede na ceno pa vse je leovince zx, drugace pa polini EVO, ali pa malossi MHR ownz ya ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 22, 2003 Deli Objavljeno September 22, 2003 Tak samo za 50-ko brez blokad je ZX 1A ni bolsega avspuha za 50-ko tudi an testih je bil prvi.Za 70-ko je ze fino ce je gor odprt samo tudi ni vec pol to to.....Ce ne pa kupi Polini For Race,EVO,Tecnigas RS70 al pa malossija pa je to :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 Eh tomozuki kak ti naj rečem je in NI. Dober je zarad tega ker mi je ful lep. Ni pa zarad zmoglivosti. Pr leovince in gianneli še nisem opazu modela z dragsterja. Če kdo ve za kakega ki bi lepo pasal naj mi prosim pove TNX ZA ODGOVORE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Pr leovince in gianneli še nisem opazu modela z dragsterja. Če kdo ve za kakega ki bi lepo pasal naj mi prosim pove Saj to sem ti napisal zgoraj. Da moj kolega tud ni dobo za njega. "Naj" bi pasalo od aeorxa al pa malagutija. Saj tud paše ampak lonec nasede zadaj na nosilec od zadnje kole in ga špana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 (popravljeno) ok ok ok sem slabo prebral :D Popravljeno September 23, 2003. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Če kdo ve za kakega ki bi lepo pasal naj mi prosim pove www.scooterkit.com pa majo tam za tebe Tecnigasa RS 70 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 Emmm tam piše da je samo za dragsterja z 70ccm kitom (če prav razumem), jst pa mam še zmeraj sam 50 ccm :cry: . Mislite da bi vseeno deloval auspuh normalno na 50 ccm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedy-man Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 tist auspuh je itak zablokiran, pol k daš blokade vn je pa dobr!! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Emmm tam piše da je samo za dragsterja z 70ccm kitom (če prav razumem), jst pa mam še zmeraj sam 50 ccm :cry: . Mislite da bi vseeno deloval auspuh normalno na 50 ccm. Normalno da bo delal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2003 Super :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se