jama1100 Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Blik d.o.o. - industrijska cona Stegne (nasproti Dravelj) Hvala bom šel pogledati.
simonsi Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Mene pa zanima kako je z barvanje kovinskega rezervoarja? tako kot za vso pločevino al je kaj drugače zaradi bencinskih hlapov in podobno?
trojan69 Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Isto kot z ostalo pločevino-sam obvezno uporabljaj 2k barve.
JezniPohorc Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Poklical sem še nekaj mojstrov, ki izvajajo prašno barvanje. So bistveno cenejši od teh, kar sem jih klical do sedaj. Ceno imajo večinoma na kg in se giblje tam nekje od 0,8€/kg do 1,1€/kg. Torej bi za prašno barvanje vseh mojih delov (vilice, platišča, blatniki) dal nekje 20€ max. Torej še enx, splača se malo klicat okrog in povprašat.
efi990 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Kasn pa blizu Sezane - Divace- Kopra? moram pobarvat grust od tt 600 in plastike in tank od gsxr ja... http://www.prasno-lakiranje.si/ Lakirnica Gold Club Naslov: Partizanska 79 Sežana 6210 SI - Slovenija E-pošta: Prasna.lakirnica@gold-club.si Ta naslov e-pošte je zaščiten proti smetenju (spam). Za ogled morate imeti omogočen Javascript Telefon: +386 5 666 59 26 Faks: +386 5 7 300 905 GSM:: 040 / 795 806 Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Jaz sem to dal prebarvati še tukaj pred leti: http://www.belros.si/ Evo tud jaz sem sm odnesu,sporočim,če bom zadovoljen,če ne boš ti kriv Sayo :lol:
sayo Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Evo tud jaz sem sm odnesu,sporočim,če bom zadovoljen,če ne boš ti kriv Sayo :lol: Mal te bojo obral k vejo da maš GNAR
Kmet2 Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Mal te bojo obral k vejo da maš GNAR Ne vejo,sm pršu čist razcapan ke iz šihta cedevita in sayo 2
sayo Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Ne vejo,sm pršu čist razcapan ke iz šihta Ta prava taktika, pa peš moraš bit
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ta prava taktika, pa peš moraš bit Sm bil z C3 kar je skor še slabš ko peš
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Evo dons sem dobil nazal iz Belrosa pobarvane zaščite tanka in cilindrov in sem zadovoljen tako z kvaliteto kot z ceno.....18€ kar se mi zdi normalno če že ne pocen Prilimam sliko ko vse zmontiram
trojan69 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 To za barvanje+peskanje? Kako je pa z kvaliteto (so kaki mheurčki oz. druge nepravilnosti,..?)
ludiluka Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 To za barvanje+peskanje? Kako je pa z kvaliteto (so kaki mheurčki oz. druge nepravilnosti,..?) Jaz sem do sedaj dal že ogromno stvari speskat in prašno barvat in ni nobenih mehurčkov barva je gladka in tudi zalije nepravilnost na barvanem kosu (luknjice,..) tako da končni izdelek izgleda dosti boljši kot speskan
Kmet2 Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 To za barvanje+peskanje? Kako je pa z kvaliteto (so kaki mheurčki oz. druge nepravilnosti,..?) Pr men niso rabli peskat,ker so te cevne zaščite kovinske brez barve(iz nerjavečega železa) so pa bile pred barvanjem hrapave,zdaj so lepe gladke,kar mi olajša čiščenje nesnage iz njih ostalo je tako kot je napisal ludiluka.
trojan69 Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 (popravljeno) Ok, hvala! Pri meni se je do sedaj skoraj vedno poznala kaka napravilnost, kaka luknjica itd. Je pa res, da so mi ponavadi vtaknili dele med kake večje serije, ki so jih že delali. In je bila tudi cena bistveno nižja. Npr za komplet geštel, nihajko in en kup nosilčkov okoli 20eur. Ampak raje plačam več, pa da je narejeno res tako kot je treba. Tako da bom nasednjič verjetno šel kar k temu mojstru. Popravljeno November 7, 2012. Popravil trojan69
Lencdo Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 LP. zanima me kako je z barvanjem "felten"...jih moram speskat? katero barvo uporabim oz način? je boljše prašno barvanje za "feltne" ali normalno? hvala za smernice in pomoč
trojan69 Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Boljše je prašno barvanje-bolj obstojno. Staro barvo moraš odstranit-z peskanjem oz še bolje z Lavakolom itd. (odstranjevalec barve) ker manj poškoduje material.
Jetam Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Prašno barva tudi podjetje Lovec iz Zbelovega pri Poljčanah http://www.ko-lovec.si/kontakt.asp
JezniPohorc Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Hvala. Pokličem še tega mojstra. Počasi bom tako daleč, da bom dal zadeve peskat in barvat.
Kmet2 Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Evo takole zgleda cevna zaščita..... maus, trebor, TOMCAT in 2 others 5
Mia Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Evo takole zgleda cevna zaščita..... wauuuuuuu, super zgleda, prva liga jami65, TOMCAT in Kmet2 3
I30 Objavljeno December 3, 2012 Opozori Objavljeno December 3, 2012 Evo takole zgleda cevna zaščita..... Jebela, sm mislu, de imaš traktor, pa vidim, da imaš božično drevesce! SLVR in trebor 2
Kmet2 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Jebela, sm mislu, de imaš traktor, pa vidim, da imaš božično drevesce! Moj traktor :surrender: potem je tvoj z 50kg več teže tovornjak ,sam še dva cirkusantska tjulna nabavš,da ti bota pihala v une trobente ob stran pa greš lohk na demonstracije z njim :lol: I30 1
I30 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 (popravljeno) Evo že dajem oglas da kupujem dva sveže prašno štrihana tjulnčka. :yes: Šifra: Nujno pred koncem sveta, še raje pa že do petka! Popravljeno December 4, 2012. Popravil I30 Kmet2 1
JezniPohorc Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 (popravljeno) Eto, hiter odgovor. Dal sem peskat feglne in prednji blatnik kar v Tekol (Rače, Maribor). Cena za vse skupaj 27€. Naredili tako kot je bilo dogovorjeno. Meni se zdi dobra cena. Popravljeno December 4, 2012. Popravil JezniPohorc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se