cime Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Eko, ce ma kdo na disku kasen portmap (slikico) za cilindre za skuterje, naj jo prilepi sem, al pa naj pasta povezavo, lahko tudi če veste za kašno stran da je kej gor.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Jaz sem mel eno dobro stran samo se linka ne morem spomnit se pa bom potrudo pa ga probal najt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ma slucajn kdo portmap za kako tomosovo specialko?? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 tomosovo specialko?? :rolleyes: ????? drgac pa mam enga za avtomatika......sam ni nc posebnga pa se najdt jo morm......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno September 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2003 Ce kdo kej najde naj prlim sem gor :) Jaz mam neka za veckubicne brzince ;) , samo ne pride v postev.... ravi za skuter, lahko tudi za atx in avtomatik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se