HHV Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 No ja, do takrat bomo pač gledali kataloge :wacko: in spali zimsko spanje z motorji vred :zzz: Predlagam da si modelček kupiš, pa po mizi pri Uzzyju med krigli voziš. :lol1: Al bo pomagal, al bo pa še hujš. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 I am a motorcycleaddict :cry: Dober dan. Ime mi je PEPE in sem bike_a_holic... :ph34r: ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Dober dan. Ime mi je PEPE in sem bike_a_holic... :ph34r: ;) :D Everybody? "HELLO PEPE!!" :lol: Dobrodošli v delovni skupini motorističnih odvisnikov. Naj na začetku omenimo, da pomoči za to odvisnost itak ni, ker ko se enkrat usedeš za balanco in narediš par kilometrov, si pečen za celo življenje. Lahko se pa pogovarjamo o tem. In pijemo pivo. :beer1: :lol1: (sori, fuzla se mi že :wacko: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Včeraj sem zaprepaden.....lahko bi rekel ZGROŽEN opazil,da resno postajam hud odvisnik.Name vsa stvar deluje kot droga.....pa ne halucinogena,ta mi ni preveč pri srcu,ker mi fantazija potem pušča prehude posledice. Ne,ne dragi moji Motomarsovci.Postal sem odvisen od FITNESA.In to ne kar kakšnega,dragega,v ekskluzivnih klubih.Jok brate........odvisen sem od ČRNOGORSKEGA fitnesa. IZLEŽAVANJE DO BOLOVA!!!!!!!! Prosim.......pomagajte mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 IZLEŽAVANJE DO BOLOVA!!!!!!!! Prosim.......pomagajte mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne morem ... jaz tudi ležim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 Hvala moderatorjem, ker so spucali neke objave. Res je bilo odveč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se