kavka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Dunker, a nis nek že napisu da si že glavni na vasi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 pazi Dunker, konkurenca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 He, he zdej se bo pa folk s Pižoji med sabo podje*avu. :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Sj sem glavni na vasi med 50cc... vsaj po končni hitrosti. Ampak s tistim Zipom bi pa delal šale na vseh področjih... končna, sploh pa pospeški bi bili ubijalski. Edin za eno stvar ne bi bil dober - moj skuter se 80% vozi z dvema gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 Mislm da pod temo piše :arrow: DNA??? :? Kakšna povezava je med tem pa med tem kdo je taglavn na vasi :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 DNA je itak sesalc, pa še pelje se za en k... Moja izbira bi bil Rieju, zato ker 50ccm supermoto pač ne zmore tega kar bi pričakoval od supermotarda, ta RS1 pa vsaj na neki zgleda. Od ket teb ideja da se dna slabo pele. Jes sm biv u italiji na eni dirki in so z DNA-ji tut dirkal (svoja klasa) , pa so sli usi gladko po kolen. Za na konc se je pa se en po tazadnmu vozu s temu :) :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 beno : dirkanje je eno, normalna vožnja pa drugo. Tut z MZ ETZ 125 se da it do kolen, sam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 Sej mas prov posvoje. Samo Grilzz je govoru da se zanc pele, kar pa ni res, velik bol je ze to k je po osnovi tezisce bl uspredej in je kukr taprav motor ( no saj mal mu je podobn ) Jes sm se pelov z se nc predelanmu dna-jm pa se mi je zdel da se velik bol pele k pa moj stalker, tko da... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno September 29, 2002 Deli Objavljeno September 29, 2002 Itak ja. DNA ma čist drgačno šasijo kt pa skuterji. Tko da je težišče motocikla čist drgačno. Velik pa k voznim lastnostim pomaga tut pozicija voznika, ki omogoča boljše kontroliranje, ipd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 no stvar je taka :D ..moj kolega si jo hoče kupt pa ga zanima kak se obnese na cesti, predelave.... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 Malossi DNA :) :) :) :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 (popravljeno) no stvar je taka :D ..moj kolega si jo hoče kupt pa ga zanima kak se obnese na cesti, predelave.... :ph34r: pele se itaq dobr, sploh za večje hitrosti pa za vetrovno vreme je dobr. kr zdej k mam DNA-ja že 1 let, k sm se spet enkrat pelov z ''navadnmu'' skuteram pa v vetru sm mislu da bom po tleh leto, za predelave je nekej takga k pa Runner (mata skori isto mašino) ;) ;) ;) Popravljeno September 25, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 mmmmmmmm ta je ful lepa!!! @roba zaj lahko zamenjas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ja, DNA je za take, ki želijo malo drugačni od večine :) Sam a je obratomer res potreben? Pri friziranju absolutno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 jst sm pa predlan k jih se ni blo dost dubu pr enmu vulkanizerju dna 50 in dna 180 pa sta mi ble kr kul sam 180 je bla res zakon saj km je sla 50 je mela pa blokade not tko da sej veste 55 pa nc vec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 kako pa kej gre una 180? a je bla 2t al ze 4t? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 DNA 180cc je 4t. zablokiran gre mislm da rahlo čez 130 a koko že :hmm: kolega moj ma tako stvar skoz ovinke je pa pizdarija tole ker je tok kratk pa drži se ceste k klop :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 ej ce posten povem se ne spomnem a je bla 2t al 4t k me tkrt se ni tok zanimal sam vem pa da je sla tocno 130 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 (popravljeno) no stvar je taka :D ..moj kolega si jo hoče kupt pa ga zanima kak se obnese na cesti, predelave.... :ph34r: Reci naj pocaka do marca pa mu jaz mojo prodam....pa se zamenjat nebo rabo nicesar razn kuplonge to je se orginalno :) :) :) :) 180-ke DNAji pa so 4t vsaj zdi se mi Popravljeno September 25, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 mmmmmmmm ta je ful lepa!!! @roba zaj lahko zamenjas :D Emmmmmmm......motor bi takoj menjal ostalo bi pa mel mojo :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 25, 2003 Deli Objavljeno September 25, 2003 :wub: :wub: :wub: :wub: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 roba zdj pa v garazo pa prebarvat pa polept k taka je res huda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Res hudo zgleda :wub: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 Roba, a kej razmišljaš, da bi svojo prebarval? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2003 Deli Objavljeno September 26, 2003 (popravljeno) Ma tisti vsi deli kaj so bli prej crni so pri meni metalik modri,spojler spodnji je po novem zdaj na spicu rumen mrezice orginalne sem na spojleru vstarn vrgo pa dal aluminjaste not......nalpke so malossi pa enih par polini malo sem izgled spremenil :) :) :) Tak da morem ga slikat zdaj 1x spet da slike gor prilimat :) Edino neces nislo znali resit pri malossiju tadnjega pokrova pod lucjo so rajsi kar odprto pustili ker niso znali novega naret jaz pa mam lepo homa made nareti tisti pokrov....bi ga lahko menjal za kaki MHR kit :P :D Popravljeno September 26, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se