_Roba_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 No moj tudi spet dela :OK: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BosTa_ Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 No moj tudi spet dela :OK: :wub: ← Nena dela TRGA!!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Ja lepo dela :) pa se vedno fajn gre :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 muca spet prede te, lepo to :OK: upam da bo moj tud čimprej spet :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Na ptuj v moto-center al pa k petovii še pridi poglejat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Vso sreco Ciko da bo cimprej delal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Lepo prede tiger od robeja ja prav brutaln je zdaj skuter pa zvok tudi :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Lepo prede tiger od robeja ja prav brutaln je zdaj skuter pa zvok tudi se strinjam :D :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Lepo prede tiger od robeja ja prav brutaln je zdaj skuter pa zvok tudi :OK: :OK: ← Ni se tipi topi ampak bo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 hehe, ti tak nisi nikol zadovoln :topic: na mojem pa je 1 ležaj pa 1 semering hin :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 hehe, ti tak nisi nikol zadovoln Ne ce ga zaliva nekaj...Ni blo casa za nastavit :unsure: ampak bom porihtal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Lepo zgleda "naked" DNA :D Samo že zdaj gre fajn, kak bo to šlo ko bo sporihtano :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Lp!mene zanima keri avspuh bi najbol pasal na DNA?! :) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Lp!mene zanima keri avspuh bi najbol pasal na DNA?! :) O:-) ← Stvar je tud v tem kaj hoces. Lepota je tolk kompleksna stvar da bi se dal razpravljat. Poglej kaj je mel Roba gor zdej ma sicer roosta. Za 50 ccm bi bil v redu RR kar se delovanja tice al pa technigas (tak k ga je roba mel). :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 ja kaki yasuni al pa kroman ZX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Technigas RS70, vredu na 50 pa če boš se kdaj odločil za 70ccm .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Samo yasuniji so prilično dragi se mi zdi :huh: , če gledaš ceno in kakovost je kar v redu je technigas zelo vredu, vsaj jaz tak mislim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 ZX pa bo to to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 jap, z zx-om nekak ne moreš zgrešit, razn če misliš naret race predelavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 jap, z zx-om nekak ne moreš zgrešit, razn če misliš naret race predelavo :) ← Zgrešiš lahko tudi te, če češ da maš nekaj drugačnega od drugih, ker zx-ov malo morje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 aha!tnx za odgovore samo mislim da bo zx kr ok! ;) ;) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 se posebej mi je vsec ta kromasti samo kak so pa kaj cene? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 se posebej mi je vsec ta kromasti samo kak so pa kaj cene? :) ← "navadni" je okoli 33k, tak da je ta negi 40k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 :blink: :blink: Tak drago?no ja sej gre skoz! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 ravno včeraj sem se meno z enim ko je hoto kromanega zx-a kupit, samo ga nikak ni mogo dobit ko so ga naročli, pride pa baje 49k :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se