Cilindr Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 meni se ne zdi tako nestabile sem pa vozil 50ccm vendar mi ni prevec vsec kej ima sprednji konec preblizu in se sploh ne mors sklonit v zaveterje ker si z glavo z v stevcu!!!!! :BUA: drugace je pa vredu sam zame malo premali mam pa 180 cm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 A paše na gilero dna izpuh do runnerce? tale novejši zaviti? LP :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-O-S Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Kje na variatorju ima dna blokado in kako zgleda. Hvala za odgovor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-O-S Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Pred variomatom je taka podložka gumijasta gor. Par milimetrov debela.... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanted Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 jst mam eno vprašanje a bi mi lahko kdo kaj povedau če se slučajno pri gileri dna da odpret sedež? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Ne vem zakaj bi ga odpiral, ker nima nič prostora pod sedežom, ampak ga ima pod navideznim tankom .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 se da ja,samo nevem al je prišraufan al pa samo gor zataknjen! To ugotovi sam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 itaq da se da....sam moraš ka u kontra stran ključ obrnt kot da bi odperu un prostor za čelado. men se zdi da moraš u desno zavrtet ključ pol tko mal skoć vn pol pa sam z roko snameš dol.. aja si ti sploh kdaj menjal olje?? predvidevam da nisi ker je pod sedežem .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Hmmm kolko bi mogo met dna končno brez blokad z orginalnim izpuhom? :hmm: meni gre malo prek 80 pa sn ful razočaran :( povrhu vsega pa ko dam malo več ko pol gasa ga še nekaj duši :BUA: ko da ne bi lufta mel al pa kaj... :? pa nesli so me že z runnerjem, ditechom, nrgjem, na koncu pa še en z kymcotom ( KYMCOTOM????? :BUA: ) jaoo ja gre ti nekak cist normalno. men je su mal pod 90... Ja pa saj dobro to tak ni panike ker gre kr neke prek 80 ( okrog 87) ampak ni zaj to važno. mene muči ker nikamor ne potegne ( beri: neso me je en z kymcotom do 60 ) ???? to pa me srce boli... :( zakaj ne potegne tak ko ostali dnaji :BUA: zato ker je tezji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 dej lažje valčke not, pa boš ti pol njega nesu, sam pol bo on spet tebe mogoče nesu na končni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Zakaj bi bil težji od ostalih DNA? Nima smisla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 :topic: kupi kdo dna,letnik 2002,rdeca,vse v originali,cena okol 300k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se