ninochka Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 (popravljeno) Ahm :unsure: .. da ne bom spet zakomplicirala.. .. Pišem PM, pa pišem in pišem in odpišem in dam v predogled, pa mi javi, da ne morm pogledat, pa dam -go back-..in si rečem, jah nč, bom pa brez predogleda oddala, in ko me vrže nazaj na PM. .. glej ga zlomka mojih stavkov in besedic ni več... gone.. zginlo.. :cry: :( .. Jah, fajn, si rečem.. spet neki zabluzila in začnem pisati zadevo na novo.. in glej ga zlomka.. spet ista zadeva... pišem,.. pišem.. predogled, ne gre, dam -go back- in spet, kot da ne bi nič pisala.. :lol1: :angry: :cry: :lol1: No, po recimo pol ure hecanja s to zadevo.. sem sklenila, da mal posmetim po forumu in vprašam za mnenje, kaj narest oz. kaj narobe delam, oz. če sploh kej narobe delam. .. :wacko: :cry: :? :hmm: :cry: :? :hmm: Popravljeno September 26, 2003. Popravil ninochka
marem Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 (popravljeno) Notepad al pa word pa copy/paste, forum učasih mal zajebava ne samo pr PMjih ampak POSTIH nasploh.... PS to velja pri daljših postih PM jih Popravljeno September 26, 2003. Popravil marem
Noise Objavljeno September 27, 2003 Opozori Objavljeno September 27, 2003 Ja, mislim, da je ta (ali podoben) BUG nekdo že odkril... Če daš predogled se zna zgoditi, da ne bo poslal pravilno... Brez predogleda pošlji, pa je.
cyc Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Cudno, jaz dam vedno predogled, da se kake typote eliminiram, pa ni bilo nikoli tezav :?
D.J. Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 meni tut včasih pokaka, zato pred predogledom označim cel tekst in ga kopiram in če kaj zaserje, samo posnamem nazaj kopiran tekst - desn klik & paste
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se