Skoči na vsebino

Svečke

Priporočene objave

Objavljeno

Zdaj bom prilagodil zrak glede na to dizo in fergazer. Potem bom pa tako poleti dal not 17,5, ki ga mam doma. Saj odzivnost je ista, mogoče se mi zdi da je malo manj ker je zvok malo drugačen :) Se pa ne greje več tako.

Objavljeno
dizo dj večjo notr!!! svečka more biti temno rjave barve! ti maš preveč svetlo, povečaj dizo! :blink:

Kolk večjo pa bi dal ti, če mam zdaj 80 v 14mm ferg. ?

Objavljeno
Kolk večjo pa bi dal ti, če mam zdaj 80 v 14mm ferg. ?

sej pol maš že zdej dost velko dizo notr, tko da kr daj cel fergazar 17mm notr

Objavljeno (popravljeno)

Denso,NGK BPR9ES,Champion N2C odvisno kaj mas...V tvojem primeru pomojem druga

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno
kera je nabolj primerna svecka za 70ccm navit malo. (kratki navoj) ?

Navoj je takšen kakršna je glava. Te svečke majo dolgi navoj

Objavljeno

Najbolše so tiste , ki gorijo 30 dni..... B)

Objavljeno
Zdaj bom prilagodil zrak glede na to dizo in fergazer. Potem bom pa tako poleti dal not 17,5, ki ga mam doma. Saj odzivnost je ista, mogoče se mi zdi da je malo manj ker je zvok malo drugačen :) Se pa ne greje več tako.

Probaj še Tomota vprašat, če se da kaj naštelat na obstoječem fergazerju. Malo bogatejša mešanica pa bo... ;)

Objavljeno
Najbolše so tiste , ki gorijo 30 dni..... B)

upam na cimmanj takih med motoristi... :unsure: :cry:

Objavljeno

Alo oki ti mas gus kit not ne pa mas dolgi navoj svecke?? Ker jaz mam tui gusa pa mam kratki navoj 99% sigurn sicer pa bom sel pol pogledat .)

Objavljeno

OKI! sej sem napisal kratki navoj! Kolko sem jaz iskal okoli pa spraseval, ne obstaja racing svečka za kratki navoj, zato me zanima pač kera bi bla drugače najboljša!

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

hmmm 9 toplotne vrednosti za gus, tisto je bol za alu koker vem ampak je vseeno vredo

Objavljeno

a bi blo boljse B8HS? drugace sem pa do zdaj mel B7HS pa mi je tomo reko za drugo, zal pa sem poazbo (mislim, pa da je reko B8HS).

Objavljeno

jaz in moji prijatelji smo na mopede vedno dajali svečke znamke DENSO ali pa BOSNA F100 :OK:

sam bosne ti ne priporočam (med jo je 2x raznesl) :hmm: balkan dela svoje :lol1:

tko d ud zdej naprej zmerej uporabljamo DENSO :OK:

Objavljeno
jaz in moji prijatelji smo na mopede vedno dajali svečke znamke DENSO ali pa BOSNA F100  :OK:

sam bosne ti ne priporočam (med jo je 2x raznesl) :hmm: balkan dela svoje :lol1:

tko d ud zdej naprej zmerej uporabljamo DENSO :OK:

Toplotna vrednost 100 je za v moped prevec. Tja 85 za APN-ko in ATX-a, al pa 92 za CTX-a , E90 , BT-ja. Aja se neki SUPERBOSNA svecke zdej izdeluje ENKER in svecke niso vec to kar so ble. Res da kvaliteta ni na nivoju NGK ampak pa tud cena ni. Zato je treba sklepat kompromise in ne dajat v APN-ko NGK al pa v kej mocnejsga pa visje vrtecga superbosno. .)

Objavljeno

Superbosna 231SIT al kolko na benz pumpi NGK pa 800sit hmmm pol pa primerjas to dvoje, tak ko da bi sel sym vse original z robejevo DNA drag race

Objavljeno

jest preferiram DENSO-tove svečke, sm do zdej mu 3 dirkalne not, pa sm 1x umes dau navadno denostove, pa dirkalne delajo k šus :D

prioročam ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Zanima me katera od teh treh NGK-jevih svečk bi bla dobra za malossi gus kit?

BR9ES

B9ES

BPR9ES

lp, hvala..

Objavljeno
Zanima me katera od teh treh NGK-jevih svečk bi bla dobra za malossi gus kit?

BR9ES

B9ES

BPR9ES

lp, hvala..

Posluši dej ti notr NGK BR9ES ta svečka ti bo vredu delala 100%.

jst sm jo meu na 50 ki pa je blo vredu.

Ne vem zakaj nebi bla vredu tut na gus 70 ki.

Objavljeno
Posluši dej ti notr NGK BR9ES ta svečka ti bo vredu delala 100%.

jst sm jo meu na 50 ki pa je blo vredu.

Ne vem zakaj nebi bla vredu tut na gus 70 ki.

ok bom probal s toto ja, hvala...

Objavljeno

Jaz mam zaj not svečko NGK-BR8HS! Zdaj bi pa dal na gus kit NGK-BR9ES! Zanima me v čem je razlika med 8 in 9 :? ? pa če kdo ve kakšen navoj ma ta druga svečka (dolg,kratek) :hmm: ?i n če mogoče paše na malossi gus?

lp,hvala

Objavljeno
Jaz mam zaj not svečko NGK-BR8HS! Zdaj bi pa dal na gus kit NGK-BR9ES! Zanima me v čem je razlika med 8 in 9 :? ? pa če kdo ve kakšen navoj ma ta druga svečka (dolg,kratek) :hmm: ?i n če mogoče paše na malossi gus?

lp,hvala

8 9 to je toplotna vrednost.

Če maš 8 svečko se ti lahka pregreva sam ne tak da ti bo kuhu ampak tak da se ti bo na batu poznalo da se je preveč grel.

Če maš 9 svečko je za gus kit vredu drugače je pa za alu kit supr.

Sam jst sm jo meu na 50 ki pa je blo čist vredi.

Navoj pa daj dolgi.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!