Codeine Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Džakarta - Oblasti v Indoneziji pripravljajo zakon, s katerim bodo prepovedali spolne odnose pred poroko, s katerim bo seks pred poroko obravnavan kot kaznivo dejanje. Več na.... P.S. :xx: :xx:
BlazS Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Jaz pa dvomim v to. Bom raje izvedel iz prve roke :D
klimbra Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Pa nej mi še kdo reče,da je "ISLAM" normalna vera. :SS
stigmata Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 (popravljeno) No zato sem pa jaz raje v Sloveniji doma. Lahko sexam kdaj hočem, s kom hočem, kje hočem... (no skoraj da :rolleyes: ) :devil: Popravljeno September 30, 2003. Popravil stigmata
Vale Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 (popravljeno) Klimbra sej tudi katoličani prepovedujejo seks pred poroko ... in včasih je bil to velik greh ... pač različne dežele, različne vere in običaji ... razna plemena po svetu imajo še hujše običaje, samo niso toliko poznani in premalo jih je, da bi to posebej izpostavljali ... znano je neko pleme v Afriki, kjer morajo ženske po porodu obvezno dojiti tudi svinje, tudi spijo lahko samo s svinjami .... Popravljeno September 30, 2003. Popravil Vale
stigmata Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Klimbra sej tudi katoličani prepovedujejo seks pred poroko ... in včasih je bil to velik greh ... Za nekatere je še danes, ne glede na vero! Naj vsak dela kar hoče!
Thundercat Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 (popravljeno) Pa nej mi še kdo reče,da je "ISLAM" normalna vera. :SS hm...je normalna v očeh verujočih...nekaterim tudi katoliška vera ni normalna...sicer pa v katoliški veri velja ista stvar....mešaš pa oblast in vero če pa malo preštudiraš to zadevo ti na nek "nenormalen" način deluje čist kul.... Popravljeno September 30, 2003. Popravil thundercat
Filip111 Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 ma če bi bil jaz indonezijc bi najel enga črnca in ga poslal da pofu*a tistega k se je to spomnu :BUA:
Anubis Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 hm...je normalna v očeh verujočih...nekaterim tudi katoliška vera ni normalna...sicer pa v katoliški veri velja ista stvar....mešaš pa oblast in vero če pa malo preštudiraš to zadevo ti na nek "nenormalen" način deluje čist kul.... Dvakrat preberi kar napišeš. Kdo postavlja zakone? Oblast. Zaradi česa je postavljen tak zakon? Ker so skrajneži. Islamisti. Kaj je tukaj nejasnega? Islam je oblast in ravno zaradi tega so težave. Če bi bil islam samo vera, jebeš vse skupaj. To pa je pač vera, katere voditeljem je uspelo z brezpogojnim fanatizmom preseči meje absolutnega in se uveljaviti predvsem posvetno iz iz posvetnega delovat povratno na duhovno področje. To je ves catch...
gas gas Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Sam dobr da nism vern!! :P
Max Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Džakarta - Oblasti v Indoneziji pripravljajo zakon ... Pretezno zivim v Slo - BMK za Dzakamamakartoooo :ph34r:
Morpheus Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Bojo pa pač na skrivaj seksali :D :D :D :D
Ice Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 mogoce bodo pa izumrli?! :lol1: :naughty:
Thundercat Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Sam dobr da nism vern!! :P dvomim da si čisto brez vere...verjetno si mislil da nisi religiozen...veruješ pa menda ja v kaj....ali pač
Pravokotar Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Meni je v bistvu vseeno. Yst sem že (bil) poročen --> grem lahko v Indonezijo & sexam ko voluhar. B)
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Meni je v bistvu vseeno. Yst sem že (bil) poročen --> grem lahko v Indonezijo & sexam ko voluhar. B) PEPE. ne vem če bo šlo. To velja samo za nas z veljavnim poročnim listom. :P
RAN Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Meni je v bistvu vseeno. Yst sem že (bil) poročen --> grem lahko v Indonezijo & sexam ko voluhar. B) PEPE. ne vem če bo šlo. To velja samo za nas z veljavnim poročnim listom. :P Točn to. Njemu je veljavnost potekla. :devil: Nam se pa ne da tja it. :hmm:
HHV Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Točn to. Njemu je veljavnost potekla. :devil: Nam se pa ne da tja it. :hmm: Ne da??? :lol1: :lol1: Bi šli, bi, samo si ne upamo. :ph34r: Že za manjše neumnosti so me "prijatelji" doma zašpecali. :angry: :( :unsure: :( :angry:
RAN Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 (popravljeno) Točn to. Njemu je veljavnost potekla. :devil: Nam se pa ne da tja it. :hmm: Ne da??? :lol1: :lol1: Bi šli, bi, samo si ne upamo. :ph34r: Že za manjše neumnosti so me "prijatelji" doma zašpecali. :angry: :( :unsure: :( :angry: Pa pejmo. :D Bomo šli sam na lov. O:-) Kaj tam lovijo ? :? Tista otočja, če se ne motim, imajo ponekod še lovce na človeške glave. :( Popravljeno Oktober 1, 2003. Popravil RAN
HHV Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Pa pejmo. :D Bomo šli sam na lov. O:-) Kaj tam lovijo ? :? Tista otočja, če se ne motim, imajo ponekod še lovce na človeške glave. :( Da bom imel potlej betico veliko kot malo večja pomaranča? :blink: :blink: :blink: So tisti domorodci presneto nevarni se mi zdi. Ti betico posušijo ko panceto še prej pa slamo not natlačijo. :blink: :wacko: :cry: :cry: Ali kar ta staro not pustijo???? :hmm: :hmm: :?
AlterMann Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Tista otočja, če se ne motim, imajo ponekod še lovce na človeške glave. :( Sej bi lovil samo samičke, a ne? :P
dave the wave Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Klimbra sej tudi katoličani prepovedujejo seks pred poroko ... in včasih je bil to velik greh ... Vale, v katoliški veri je seks pred poroko še zmeraj greh. Ne poznam pa nobene države, ki bi na osnovi katoliške vere sprejela zakon, da je predzakonski seks kaznivo dejanje. Ko katoliki pred poroko seksajo, imajo greh in se lahko gredo župniku pohvalit, mislim spovedat in stvar je zaključena. Nobenega kaznivega dejanja :) Se mi pa ta Indonezijska varijanta le še nedolžna zdi v primerjavi s tem kar se je lani v Nigeriji dogajalo z Amino Lawal . Žensko so hoteli kamenjat, ker je rodila nezakonskega otroka, no na srečo je niso. Ob tem se lahko zamislimo nevarnosti, ki jo prinašajo zakoni sprejeti na verskih osnovah. Po mojem vera in oblast ne sodita skupaj in vsa dejanja ali sprejeti zakoni ali kar koli že v tej smeri, je le korak nazaj v srednji vek. lp DTW
Lena Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 (popravljeno) ?!? Popravljeno Oktober 1, 2003. Popravil Lena
Klo Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 ...vera in oblast ne sodita skupaj.. bravo!! ampak na žalost sta marsikje tesno povezana!! :doze:
BlazS Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 (popravljeno) Sem vprasal prijateljico iz Djakarte za ta zakon. Je rekla, da to ni formalno napisano in zapovedano iz strani vlade. Noben te ne bo kaznoval, ce imas spolne odnose pred poroko. Ce imas otroka pred polnoletnostjo, te pa druzba zavraca in gleda grdo, se vedno te pa ne kaznujejo(s strani drzave). Pa se to;splav je prepovedan, ce ga pa vseeno opravis si pa kaznovan tako kot si kaznovan za umor :BUA: Lahko pa tudi da ona ne spremlja dogodkov. Ampak glede na to da zivi v Djakarti in da so take spremembe precej odmevne, pa v njeno nevednost mocno dvomim. Popravljeno Oktober 2, 2003. Popravil BlazS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se