da_9th-prince Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 :D vglavne dober dan. no kupil sem tistega tgbja za 265 in imel sem ga 3 dni izpita nisem naredo in ga popolnoma razbil.meni ni blo nič čelada je razpadla na 2 dela od skutera ni več nič blo zdaj pa sem se spametovali in hočem met skutera.stari nič nočejo dat poleg 185k mam že našparanih...sept. je bil rojsti dan računal sem si da bi moralo do naslednjega leta bit okrog 420k. torej bom verjetno kupo hussarja ali pa malagutija f-12ko katerega vi bolj priporočate. drgač pa prosim nasvet kak bi lahk prišo prej do denarja...kr bi se že spet rad vozo stari v glavnem nič ne dajo,delat ne morem kr sn 17 +kr je šola ful težka, torej vsa vaša mnenja so dobrodošla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 F-12 rajš!!! ja pa ga kup na kredit, ane :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 em mislm da mors met stalni dohodek za kredit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 ,delat ne morem kr sn 17 +kr je šola ful težka, kaj misliš s tem da je šola ful težka??? :hmm: :? kaj a avto šola??? :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
da_9th-prince Objavljeno September 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2003 gimnazija je zajebana. avto šolo bom naredo oz izpit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 aha tak pa ja!!! :OK: :OK: kaj pa aerox???kaj ti ni všeč al si prekratek z dnarjem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
da_9th-prince Objavljeno September 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2003 ja valda da mi je aerox blazno lep.samo za aeroxa bi mogo še bol dolgo šparat ko eno leto.jas pa bi skutera rad mel čimprej.rablenega pa ne upam oz nočem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 potem pa priporočam phantom f-12!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 Ce nebi se 1x tolko dal za popravilo pa cakanje na dele si kupi f-12ko dobenega hussarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 F12 absolutno! :D ja mene tut zanima zaslužk na netu pa kej podobnga, ker morm cim vec nasparta za dirkaln skutr :D :D za rezervne dele pa to... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 sm lastnik F-12 ke in ti jo toplo priporocam....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 En moj kolega si je hussarja kupo in ga ze ma na servisu ker je komplet elektrika crknila pa je cisto novi..... Tak da f-12 nabavi pa se dele dobis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Kaj si z MBja? Tu en prodaja Speedfighta2 s 300 kilometri naretimi samo za 300 jurjov, pa en TGBja za 150 jurjov. Najboljše rabljenega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 kup si F-12 :D :) :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 (popravljeno) K pa Stalker? Nov ni tko drag :hmm: Popravljeno Oktober 1, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 hussarja pod nobenmu pogojam ne! jesbi na tvojmu mestu uzeu enga rablenga vodn hlajenga pa mas ostal dnar se za tuning :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 kupi kakšnga rablenga se velik bol splača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ne bom nič novega povedal. f12 Hmmm kaj pa dragsterja al pa formulo 50. Ja sej vem kaj boste rekli...servisi, ampak mašino ma isto kot aerox tak da z dobavo delov za motor ne bo problemov na plasitiko pa ostalo pa pač malo paziš če ne pa pol italije okol obrneš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 pozanimaj se če ki dobiš kakega fire foxa. zaj ob koncu leta bojo znižanja in podobne stvari.če že pol kupi f 12 drugače pa če dobiš fire foxa ga kupi. je malo večji pa pol če daš kako 70ko not je druga pesem pri f15. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 mislm d boš rablenga kakršngakoli dubu za 420k. po moje se ti bol spla?a rablenga ko pa nouga- pa še predelan je lahko :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Nvm če se ti novga splača kupt ... po mojem mnenju :hmm: so novi skutrji več kot preveč dragi :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Nvm če se ti novga splača kupt ... po mojem mnenju :hmm: so novi skutrji več kot preveč dragi :wacko: točno tko B) dobiš par let starega skuterja odlično ohranenga za 2/3 cene novga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ja res se ti ne splača, jst tut rablenga kupujem.Tko de se rajš mal poglej oglasnik in druge cajtnge.Lhk si pa tut na netu pugledaš :doze: :doze: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 sam mav potrplena je treba met B) pa ne smeš kuj prvega uzet k ga vidš če ni res dobr pa pocen :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Gilera stalker NOV. Cena 370k se mi zdi. (znižani so) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se