Guest 1 Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 ... v zlata leta seksualne revolucije v USA ... everybody doing it with everybody ... :D :D :P pa še aids ni bil niti na obzorju infoizprverokepress ps smpake kaki picajzli pa gonoreja :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 k Adamu in Evi....da bi opazoval kako sta zajebala poglavarja..... O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 V Egipt, v čas faraonov. Bil bi faraon in imel bi svoj harem. Res bi bil car O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 uuu, jz bi šla pa v čas rock'n rola... Ej D-D! Mimogrede, tale slikca bi bila ful boljša: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 V Egipt, v čas faraonov. Bil bi faraon in imel bi svoj harem. Res bi bil car O:-) Mal bi kiksnu pr nastavitvi stroja, pa bi te ravnokar začeli balzamirati s haremom vred. :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 1990. Plac ostane isti kot je bil...... :rolleyes: Alla B) Kar je blo takrat, je lahko še boljše sedaj. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Js ne bi šla nikamor ... ker sem povsod že bla ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Ej D-D! Mimogrede, tale slikca bi bila ful boljša: ooo zdej ste me pa razkrinkal :devil: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Hola! Tako, kot se počutim danes bi najraje odšel v devon, karbon ali kvečejmu perm... Upam, da si bom jutri zaželel kakšno bolj zabavno obdobje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 V Egipt, v čas faraonov. .... jest tudi ....... :OK: :naughty: :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 jaz bi pa šel na zahodno obalo ZDA v 70', za začetek na woodstock da si dodobra operem možgane (S,D & R N'R), pozabim vse sedanje znanje in začnem na novo. "Remember the time when motorcycles were dangerus and sex was fun?" :yea2: :P Tema oz. vprašanje je še kar zanimivo. Zakaj pa ne?! Sicer pa se ti Pervy pridružujem - exacly my thinking ;) :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 1990. Plac ostane isti kot je bil...... :rolleyes: Alla B) Kar je blo takrat, je lahko še boljše sedaj. B) Jap, ampak je treba it tja nazaj, da spremenim potek dogodkov. Zdaj se ne da več...... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Sicer pa se ti Pervy pridružujem - exacly my thinking ;) :kva1: OK bom v torek k ML prinesel par jointov, naročima še nekaj piva in muziko po želji pa bo tudi za silo! :naughty: :lol1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 ... pa bo tudi za silo! :naughty: :lol1: :yea2: za silo??? :hmm: :? čuj - jaz sem bolj tak... kad je bal ..... nek je maskenbal ..... :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 za silo??? :hmm: :? čuj - jaz sem bolj tak... kad je bal ..... nek je maskenbal ..... :yea2: :yea2: :yea2: ili možda paintbal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 (popravljeno) Jaz bi pa sel v staro Grcijo pa bi se s ksnim fizikom mal pogovoru. Pa se noben mi neb z verami moril. Mal bi se sel na lesbos pogledat :OK: Popravljeno Oktober 5, 2003. Popravil BlazS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 jest bi šu pa raj v prihodnost od preteklosti sm že tko u šol dost slišov :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 jest bi šu pa dinozavre jahat :P če še enkrat premislm, bi šu pa rajš v Ameriko v 60. leta (surfanje, hude limuzine, žurke...) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se