Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Kva lhka sploh nardiš.Se splača to pupravlat al je direkt za u prepad :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Nevem kva je ta delu? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 hudo :cry: kva je sploh ostal od motorja :cry: pa od voznika :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 čelno se je zaletel. kot vidim na sliki, ga je odbil na streho, ker je naredu fejst luknjo v strehi. naprej pa na žalost nevem :unsure: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ampak je tale kišta še useen bol ku una zgorij čeprou je tut ta grda k svina :P Zakva zgleda k de bi bil na tleh steklo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 tisto ni steklo, to je apno k se ga posuje ob razlitju tekočin (olje bencin) da ne pride do ožiga. ;) drgač so pa hudi crashi :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Tukile je pa žiu hudič.Če bi biu jst na negovem mestu bi se kr ubiu, če se že ni? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Psyho ta je pa smešna a? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 mal kratka je :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 :D sam gumo ma mal zamakneno nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ja,aprilia Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 še... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 ...end Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Malo sekundnega pa bo ko iz škatlice :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Ampak je tale kišta še useen bol ku una zgorij čeprou je tut ta grda k svina :P Zakva zgleda k de bi bil na tleh steklo :? ful dobre nalepke :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Ja sj so prov fletn pocohani.. :cry: :wacko: :unsure: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 No ko smo ze pri nesrecah....Jza sem jo ravno zdaj mel z _Aerox_om(matejom) sam sla probat kolko gre komu po ravnini....in ko sma mela pune sus tam okol 120km/h(airsal dela svoje :) ) sem zacel bremzat in pod kolo mi je priso kamen ki me je samo naprej drsel...na koncu ravnine pa je telegrafnica in prometni znak ki oznacuje smer voznje.....in jaz sem enih 50km/h prileto skozi telgrafnico pa samo cez motor motor pa ostal zapikjen v zemlji z maso :cry: Na sreco ni ne motoru ne meni nic :OK: :OK: :) :) :) No se se vam bota pero pa matej povedla kak je zgledalo to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 U dobro, da se ti ni nič zgodlo :) Skuter je tudi celi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 mater ti se pa res špilaš z življenjem :blink: :cry: c c c c c c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 U dobro, da se ti ni nič zgodlo :) Skuter je tudi celi? Vse je vredu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 maš srečo ne, jojojoj, pa kak te ni nič motorju? niti počohan ni pa nič :? ti maš te taki zegn da brezveze :) pa ne pozabi potrkat po lesu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 3, 2003 Deli Objavljeno Oktober 3, 2003 Uf roba, dobr da ti nič ni. Zgleda maš res srečo. drugič pa previdno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ja mi ko smo gledali drag race, smo samo se drli na koncu, ke oni je fukjen ke nebo bremzo, te pa je samo cvilili pa ružlo pod gumo, pa naenkrat roba pred skuterom :o kaki zegn je mel, tam je meter skozi placa oni pa glih tja prletel, uh roba, res ej, mela sta res ti in dna-jka zegn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 @roba, ti mas vec srece ko pameti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ja sej jst tud... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se