Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Kva lhka sploh nardiš.Se splača to pupravlat al je direkt za u prepad :xx:
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Nevem kva je ta delu? :blink:
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 hudo :cry: kva je sploh ostal od motorja :cry: pa od voznika :cry:
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 čelno se je zaletel. kot vidim na sliki, ga je odbil na streho, ker je naredu fejst luknjo v strehi. naprej pa na žalost nevem :unsure: :(
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Ampak je tale kišta še useen bol ku una zgorij čeprou je tut ta grda k svina :P Zakva zgleda k de bi bil na tleh steklo :?
pogi Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 tisto ni steklo, to je apno k se ga posuje ob razlitju tekočin (olje bencin) da ne pride do ožiga. ;) drgač so pa hudi crashi :unsure:
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Tukile je pa žiu hudič.Če bi biu jst na negovem mestu bi se kr ubiu, če se že ni? :huh:
Sadida Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Psyho ta je pa smešna a? :lol1:
GP ditech Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 :D sam gumo ma mal zamakneno nazaj
_OKI_ Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Malo sekundnega pa bo ko iz škatlice :lol1:
mc m Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Ampak je tale kišta še useen bol ku una zgorij čeprou je tut ta grda k svina :P Zakva zgleda k de bi bil na tleh steklo :? ful dobre nalepke :D
Gloga Objavljeno Oktober 2, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2003 Ja sj so prov fletn pocohani.. :cry: :wacko: :unsure: lp
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 No ko smo ze pri nesrecah....Jza sem jo ravno zdaj mel z _Aerox_om(matejom) sam sla probat kolko gre komu po ravnini....in ko sma mela pune sus tam okol 120km/h(airsal dela svoje :) ) sem zacel bremzat in pod kolo mi je priso kamen ki me je samo naprej drsel...na koncu ravnine pa je telegrafnica in prometni znak ki oznacuje smer voznje.....in jaz sem enih 50km/h prileto skozi telgrafnico pa samo cez motor motor pa ostal zapikjen v zemlji z maso :cry: Na sreco ni ne motoru ne meni nic :OK: :OK: :) :) :) No se se vam bota pero pa matej povedla kak je zgledalo to :)
Tomozuki Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 U dobro, da se ti ni nič zgodlo :) Skuter je tudi celi?
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 mater ti se pa res špilaš z življenjem :blink: :cry: c c c c c c
_Roba_ Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 U dobro, da se ti ni nič zgodlo :) Skuter je tudi celi? Vse je vredu
Ciko Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 maš srečo ne, jojojoj, pa kak te ni nič motorju? niti počohan ni pa nič :? ti maš te taki zegn da brezveze :) pa ne pozabi potrkat po lesu :)
manjak Objavljeno Oktober 3, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2003 Uf roba, dobr da ti nič ni. Zgleda maš res srečo. drugič pa previdno ;)
aerox Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 ja mi ko smo gledali drag race, smo samo se drli na koncu, ke oni je fukjen ke nebo bremzo, te pa je samo cvilili pa ružlo pod gumo, pa naenkrat roba pred skuterom :o kaki zegn je mel, tam je meter skozi placa oni pa glih tja prletel, uh roba, res ej, mela sta res ti in dna-jka zegn :)
Petzl Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 @roba, ti mas vec srece ko pameti :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se